Τσακώνονται δημόσια οι αδερφές Καρνάσιαν (βίντεο)

Όλα για την τηλεθέαση.
Η Κιμ Καρντάσιαν βρίζει την Κόρντεϊ και η τηλεθέαση χτυπάει κόκκινο.

Όταν τσακώνεσαι, όταν βρίζεις και όταν σηκώνεις τους τόνους ρο μόνο σίγουρο είναι πως τα μηχανάκια μετρήσεων τηλεοπτικών εκπομπών χτυπάνε κόκκινο. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι αδερφές Καρτνάσιαν που αυτή την περίοδο βρίσκονται στα γυρίσματα του οικογενειακού τους ριάλιτι  Keeping Up With The Kardashians και έστησαν τον καβγά τους.

Πρωταγωνίστριες του σόου η Κιμ και η Κόρντεϊ. Όλα ξεκίνησαν όταν στον προγραμματισμό μιας φωτογράφησης, η δεύτερη ήθελε να φωτογραφηθεί συγκεκριμένη ώρα και αμέσως μετά να αποχωρήσει. Με την απαίτηση της αυτή, θα δημιουργούσε πρόβλημα στα ραντεβού της Κιμ, η οποία έγινε έξαλλη από αυτό που ζητούσε η αδερφή της, αλλά και από το ύφος της.

Τα δύο κορίτσια δεν δίστασαν να καβγαδίσουν on camera και να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες. Η Κιμ φωνάζοντας είπε στην Κόρτνεϊ ότι δεν την θέλει στη φωτογράφηση και άφησε να νοηθεί πως δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον με τα υπόλοιπα κορίτσια της οικογένειας. Σε ρόλο πυροσβέστη η μητέρα τους Κρις Τζένερ προσπαθεί να ησυχάσει τα πνεύματα αλλά η Κιμ συνεχίζει να βρίζει.

Η συνέχεια του καβγά στους δέκτες σας… για όσους βέβαια το παρακολουθούν το ριάλιτι.

loading...