Όλγα Γεροβασίλη: Πλέον, η κυβέρνηση θα στρίβει το τιμόνι εκεί που χρειάζεται

«Η κυβέρνηση μετά από οκτώ χρόνια εθνικής δοκιμασίας θα στρίβει το τιμόνι εκεί που εκτιμά ότι χρειάζεται», σημείωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και αναφέρεται στη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού για φοροελαφρύνσεις, «αλλά και για τη σημαντική αύξηση
στοχευμένων κοινωνικών δαπανών, που θα υπερβούν κατά τις εκτιμήσεις του οικονομικού μας επιτελείου περίπου το 1 δισ. ευρώ».

Μιλώντας, στην εφημερίδα «Real News» η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων μπαίνουν ακόμη πιο δυναμικά στην ατζέντα» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη, συμπληρώνοντας ότι στη ΔΕΘ θα παρουσιαστούν τα επόμενα βήματα, που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως μία από τις πιο ευχάριστες εξελίξεις την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, για όσους δεν ψάχνουν την ευκαιρία για απαράδεκτη μικροπολιτική και στείρα αντιπαράθεση και τονίζει ότι είναι μία «μεγάλη επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας, της πολιτικής ηγεσίας των ΥΠΕΞ και ΥΠΕΘΑ, καθώς και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων».

Για την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η υπουργός δήλωσε πως «έχει υποβιβαστεί σε ένα υβρίδιο νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς, έρμαιο διαπλεκόμενων συμφερόντων και οικογενειοκρατίας, που διακατέχεται από ρεβανσισμό και παράγει μόνο ψευδείς ειδήσεις και προπαγάνδα σκοτεινών στιγμών της ιστορίας».

Μιλώντας για την πυρκαγιά στο Μάτι, είπε ότι «ανέδειξε το επείγον λύσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια σε σχέση με τον χωροταξικό σχεδιασμό και που κάθε σοβαρή κυβέρνηση οφείλει να δρομολογεί».

Τέλος, για τη μεταρρύθμιση της Δημόσια Διοίκησης, η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι «για πρώτη φορά αποκομματικοποιείται», ενώ «η Ελλάδα συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες χώρες του κόσμου στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης».

loading...

8 thoughts on “Όλγα Γεροβασίλη: Πλέον, η κυβέρνηση θα στρίβει το τιμόνι εκεί που χρειάζεται

  1. Εσύ τι ζόρι έχεις μωρή για το που θα στρίψει το τιμόνι; Εσύ μια ζωή κατέβαινες και θα κατεβαίνεις στην στάση "Τραχανά".

  2. Μας δουλεύουν κανονικά ψέμα στο ψέμα και εμείς τους ακούμε αντι να πάρουμε ένα ξύλο και όποιον πάρει ο χάρος .

  3. Κι΄αν το στρίψει και την ρίξει πάλι την Ελλάδα στον γκρεμό, μήπως θα φταίει πάλι η δεξιά και το κλεφτοπασοκ Γεροτραχάνω;

  4. Α, μάααλιστα! Τώρα , σωθήκαμε άπαξ διά παντός!

  5. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΟΕΙΔΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.
    ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΛΑ.
    ΨΕΜΑΤΑ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ.
    ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.

  6. Δεν ντρέπεστε λιγάκι. Δουλεύετε τον κόσμο πάλι,λέγοντας ένα σωρό ψεύτικες υποσχέσεις,σαν κι εκείνες που λέγατε προεκλογικά για να ανεβείτε στην εξουσία.
    Για ποια έξοδο μιλάτε από τα μνημόνια,αφού για να κλ@σουμε,πρέπει εφ όρου ζωής να ρωτάμε την Μέρκελ;
    Για ποιό πράγμα να χαρούμε; Που θα μειωθουν συντάξεις και αφορολόγητο; Που τα καύσιμα και το πετρέλαιο θέρμανσης είναι φωτιά; Για τον ΕΝΦΙΑ που ζει και βασιλεύει; Για το ότι ο λογαριασμός με τα τωρινά μας εισοδήματα,δεν βγαίνει πλέον,και αν σου τύχει κάτι έκτακτο,την έβαψες;
    Καταργέίστε τον ΕΝΦΙΑ,τουλάχιστον για την πρώτη κατοικία,ανάλογα με τα εισοδήματα.
    Κάντε τον βασικό 750€
    Αυξήστε τις συντάξεις και δώστε τα δώρα,τουλάχιστον από 25-30000€ και κάτω.
    Να πληρώνουμε μια μικρή συμμετοχή,για σοβαρές εξετάσεις υγείας.
    Να μειωθουν οι τιμές στα καύσιμα,που εν μέσω κρίσης,είμαστε από τις ακριβώτερες χώρες.
    Να μειωθεί η τιμή στοπετρέλαιο θέρμανσης,για να μπορέσει ο κόσμος να βγάζει τους χειμώνες με ασφάλεια.
    Να αυξηθεί το αφορολόγητο στις 12.000€
    Ολα αυτά ήταν προεκλογικές σας υποσχέσεις,και πολλά άλλα,και δεν κάνατε απολύτως τίποτα γι αυτά. Αποδειχθήκατε μία από τις χειρώτερες κυβερνήσεις. Πώς λοιπον να σας εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος,που περίμενε να αυξηθουν τα εισοδήματά του,κι εσείς απλά συνεχίσατε το έργο των προηγουμένων,Σαμαράδων,Βενιζέλων ΓΑΠηδων, κλπ;
    Το πήραμε το μάθημά μας,και τώρα ξέρουμε τί θα κάνουμε στις επόμενες εκλογές,όποτε κι αν γίνουν

  7. Θα κανει τον πουτσακο του λαγουδερα ο Τσιπρας και με ολα αυτα τα κοπουκια που εχει γυρω του θα την πιανουν την λαγουδερα δηλαδη μια μικρη λαγουδεριστα μην νομισετε καμια λαγουδερα καικιου ετσι? και μια ο ενας μια η αλλη θα στριβουν το καραβι η ΕΛΛΑΣ!!!

    Ουυ να χαθειτε να χανεσται κοπροσκυλα απλυτα κουμμουνοχτυπημενα. δεν θα μπορειτε να βγειτε στον δρομο σε λιγο καιρο σημειωστετο αυτο.

  8. Οι Συριζαίοι ως συνήθως βρίσκονται στην κοσμάρα τους!
    Καμία επαφή με την πραγματικότητα και τα δεινά ποτ προξένησαν στη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Comments are closed.