Φωτίου: 800 εκατ. ευρώ σε φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις όσων αδικήθηκαν

Υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης μέσα σε ένα χρόνο, προανήγγειλε η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «υπόσχεται αορίστως».

Το υπερπλεόνασμα θα κατευθυνθεί σε φοροαπαλλαγές, σε αποκατάσταση αδικιών από το ασφαλιστικό και στον τομέα της κοινωνικής προστασίας, δήλωσε η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας μιλώντας στην ΕΡΤ. Διευκρίνισε ότι πιο συγκεκριμένες εξαγγελίες θα γίνουν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ.

Η κ. Φωτίου, προανήγγειλε επίσης, αύξηση του κατώτατου μισθού, τονίζοντας ότι «για εμάς η υπεράσπιση της εργασίας είναι το πιο σημαντικό στη μεταμνημονιακή εποχή».

Για το ενδεχόμενο να δοθεί αρνητικό σήμα στις αγορές από αυτές τις πολιτικές, η κ. Φωτίου απάντησε ότι οι αγορές ξέρουν ότι το υπερπλεόνασμα θα δοθεί σε όσους έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό, η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της μέσα σε ένα χρόνο. Κατηγόρησε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «υπόσχεται αορίστως, χωρίς να μπορεί να υλοποιήσει τίποτα σε αυτό το διάστημα.

loading...

4 thoughts on “Φωτίου: 800 εκατ. ευρώ σε φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις όσων αδικήθηκαν

  1. Σε ποια γωνία θα τα μοιράζει για να πάμε;
    Θα έχει και γεμιστά;

  2. Αν υπολογίσει και τα γεμιστά , ίσως ξεπεράσουν το ένα δις αυτά που θα μειράσει

  3. Θεανώ, κάτσε κάτω απ΄τα γεμιστά σου εσύ !

  4. ΚΟΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΝ .ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΟΚΟΠΕΣ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΟΥΜΑΝΙΣΤΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤς ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΥΣΤ

Comments are closed.