Σύρος: Αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα «βούτηξαν» 70χρονη από το λαιμό όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί

Η 70χρονη κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσολιδάκη καταγγέλλει ότι δύο άντρες της συνοδείας Τσίπρα της επιτέθηκαν για να μην την αφήσουν να μιλήσει στον Αλέξη Τσίπρα​.

Η δύο ένστολοι αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό.
Όπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό και να τον αποδοκιμάσει:

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: «Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το Νεώριο που έκλεισε».

Ηταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί με άρπαξαν… Είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».

Η 70χρονη δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο, ενώ το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο.

loading...

8 thoughts on “Σύρος: Αστυνομικοί της ασφάλειας Τσίπρα «βούτηξαν» 70χρονη από το λαιμό όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί

  1. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΑΟ

  2. Κουίζ για συριζοκορόιδα που ψάχνουν απεγνωσμένα ακόμα λόγους για να ξαναψηφίσουν συριζα.
    Η ερώτησή μας : “ Τι ήθελε να πει η φουκαριάρα γιαγιά στον άθεο;”
    1. Είσαι ένας σαρσέμης!
    2. Αυτός που είναι δίπλα σου (παπάς) είναι μεγάλος σαρσέμης!
    3. Είστε όλοι σας σαρσέμηδες ρεεεεεεεεεε!

    Το ευρόν την σωστή απάντηση κορόιδο, κερδίζει επαξίως τον τίτλο του … “Σαρσέμη” !!!

  3. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ(ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  4. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΙΜΑ,ΤΙΜΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΣ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ………

  5. ΟΧΙ ΣΑΡΣΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕΡΣΕΜΗΣ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΞΗ ΣΑΡΣΕΜ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΖΟΣ….ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ…

  6. Ε ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ Η 70χρονη ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ 70χρονες ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ Γ@ΜΗΣΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  7. Το γνωρίζω, αλλά το λέω όπως έχει επικρατήσει απ΄όσα ξέρω. Σερσέμης < τουρκική sersem < περσική سرسام (sarsām "μηνιγγίτιδα", "παραλήρημα") < سر (sar) (κεφάλι) + سام (sām, πρήξιμο).
    Πάντως ευχαριστώ για την επισήμανση.

  8. ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΑΓΑ . ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ.

Comments are closed.