Τραγωδία: Νεκρός ο κυβερνήτης του Τ-2 της ΠΑ που συνετρίβη το πρωί κοντά στη Σπάρτη

Νέα τραγωδία για την Πολεμική Αεροπορία. Νεκρός εντοπίσθηκε πριν από λίγη ώρα ο κυβερνήτης του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας Τ-2 Buckeye που συνετρίβη λίγο πριν τις 9 το πρωί (08.50), 7 ναυτικά μίλια β
όρεια της Σπάρτης, στο χωριό Κολλίνες της Αρκαδίας, ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι και οι δύο χειριστές εγκατέλειψαν κι αυτό φαίνεται να ισχύει. Τι δεν πήγε καλά στην εγκατάλειψη του δεύτερου χειριστή είναι ακόμη άγνωστο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι κατέπεσε σε βραχώδη περιοχή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα καθίσματα των συγκεκριμένων αεροπλάνων τα οποία είναι πολύ παλαιά, εκτινάσσονται με διαφορά λίγων λεπτών και προς διαφορετική κατεύθυνση.

Έτσι, ενώ ο επισμηναγός συγκυβερνήτης προσγειώθηκε σώος στο έδαφος και ειδοποίησε τις αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας για το σημείο που βρισκόταν μέσω επικοινωνίας με το κινητό του τηλέφωνο, ο άτυχος επισμηναγός κυβερνήτης που εκτοξεύτηκε προς άλλη κατεύθυνση βρέθηκε νεκρός

Το αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 800 μέτρων και φαίνεται ότι και οι δύο χειριστές προσπάθησαν να το σώσουν μέχρι τελευταία στιγμή από κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Ο διασωθείς επισμηναγός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα όπου και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Στην επιχείρηση έρευνας συμμετείχαν ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, ένα ελικόπτερο Super Puma κι ακόμη ένα ελικόπτερο Agusta Bell. Μεταφέρονται επίσης στην περιοχή και  εξειδικευμένα μέλη της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας.

loading...

1 thought on “Τραγωδία: Νεκρός ο κυβερνήτης του Τ-2 της ΠΑ που συνετρίβη το πρωί κοντά στη Σπάρτη

  1. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝ'ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ

    Οι στρατηγικοί άξονες της Μαλακής Γενοκτονίας,της νέας τάξης πραγμάτων,για τη παγκοσμιοποίηση και
    την πανθρησκεία.

    1) Ενθάρρυνση της μετανάστευσης.

    2) Προώθηση της ισλαμοποίησης

    3) Φτωχοποίηση και υπερφορολόγηση της αυτόχθονης εργατικής τάξης και της μεσαίας τάξης.

    4) Εφαρμογή πολιτικών κατά της οικογένειας και κατά των γεννήσεων

Comments are closed.