Ετοιμάζει ανασχηματισμό “Σωτηρίας” ο Τσίπρας για μετα τις 20 Αυγούστου…

ΤΟΥ *ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΡΙΚΑ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τελικά μετά από το σάλο των πυρκαγιών και ύστερα από πολλές εισηγήσεις στελεχών του σκέφτεται να μεταθέσει τον ανασχηματισμό για μετά την 20η Αυγούστου παρότι ήθελε να τον κάνει τον δεκαπενταύγουστο όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές.

Θέλει το θέμα με τις πυρκαγιές να έχει…. “κάτσει” επικοινωνιακά και να “κλείσει” με το μνημόνιο για να προβεί σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στο Tilegrafima.gr ο ανασχηματισμός θα είναι μικρός.

Στους αμετακίνητους, συγκαταλέγονται οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Χριστόφορος Βερναρδάκης και Αλέκος Φλαμπουράρης και Πάνος Σκουρλέτης.

Στην θέση του φαίνεται να παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες και ο κύριος Τσακαλώτος παρότι ο ίδιος θέλει άλλο υπουργείο. Στη θέση του και ο κύριος Καμμένος.

Για αλλαγή ακούγεται η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αλλά και ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου ενώ στην κυβέρνηση φημολογείται ότι θα μπουν και νέα ονόματα όπως της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου.

Οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες για το αν θα κρατήσει τον κύριο Τζανακόπουλο.

Πάντως όλα θα κριθούν μεταξύ 20-31 Αυγούστου όπου η κυβέρνηση θα προετοιμάσει το καινούργιο αφήγημά της….

Δημοσκοπικά όμως τα ποσοστά πέφτουν για την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπου πληρώνει “πολύ ακριβά” στην μεν Αττική τις πυρκαγιές στο Μάτι με το φρικτό θάνατο τόσων ανθρώπων και δε στην Βόρειο Ελλάδα το Σκοπιανό.

Επίσης πληρώνει γενικότερα τις μεθοδεύσεις στην οικονομία (κόψιμο συντάξεων-ΕΝΦΙΑ-μείωση του αφορολόγητου) με την ανύπαρκτη ανάπτυξη και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων…

Ή κυβέρνηση επίσης εχασε την ευκαιρία για έναν εκλογικό αιφνιδιασμό τον μήνα Μάιο που θα τις έδινε την ευκαιρία να φύγει με ένα “καλό” ποσοστό και δεν θα έδινε αυτοδυναμία στην ΝΔ…

Σήμερα πια απόλυτος κυρίαρχος είναι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όπου βγαίνει αυτοδύναμος πια στις επόμενες εκλογές που όσο τις παρατείνει η κυβέρνηση με διάφορες δικαιολογίες αφού έχει χαθεί πια η υποστήριξη της κοινωνίας τόσο μεγαλώνουν τα ποσοστά νίκης της ΝΔ. Ήδη στην ΝΔ δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη ημέρα και σε εκλογική ετοιμότητα και αυτό φαίνεται και από τις παρεμβάσεις σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης.

Άρα,

 Όποιος ανασχηματισμός και αν επιχειρηθεί είναι…. “καμμένος” για την κυβέρνηση

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

2 thoughts on “Ετοιμάζει ανασχηματισμό “Σωτηρίας” ο Τσίπρας για μετα τις 20 Αυγούστου…

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΝ ΟΙ ΥΓΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

  2. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΥΧΤΑ……ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Comments are closed.