Αν υπάρχει Ελλάδα, θα πάρει ανάσα από το 2060 – 2070 και μετά… βάση των ψηφισμένων νόμων. Σωστά?

Η ατζέντα πλέον των ανδρίκελων – φερόμενων αριστερών, κοινωνιστών που στηρίζουν τη κοινωνία με ηθικό πλεονέκτημα και κανένα μέρισμα – ελεημοσύνη, οπορτουνιστών, και υπαλλήλων των χρηματαγορών, είναι ευκαιρία να αλλάξει και να πάει στο δίπολο αριστερά – δεξιά, χίτες –
κομμουνιστοσυμμορίτες, δηλαδή σε κάτι που ακόμα πουλάει στη χώρα. Η αλήθεια όμως δεν αλλάζει. Αν υπάρχει Ελλάδα, θα πάρει ανάσα από το 2060 – 2070 και μετά… βάση των ψηφισμένων νόμων. Σωστά?

Τί έγινε ρε ΖΥΡΙΖΑΝΕΛ αγοράκια μου, τρεμουμε μηπως δεν μάς βγαίνουν τα ποσοστά, μηπως τρίζει η καρεεκλα, μήπως δεν τσεπωσουμε άλλα? Βάλτε παντελόνια και δειτε τα μουτρα σας στον καθρέφτη, καποτε και οι δυο υπήρξατε σοβαροί. Ή μήπως υποκρισία ήταν κι αυτο? Αυτή η εμμονη του Παππα με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δεν κατάλαβε οτι κυβερνούν τοσα χρόνια, οτι η δουλειά τους δεν είναι η προβολή για να εκλεγούν αλλά κάτι που προφανώς δεν έκαναν? Αγοράκια μου, δεν σάς φταινε τα κανάλια για τις προδοσιες, τα χαράτσια, τους πολιτες σε απόγνωση, ούτε τους νεκρούς. Ουτε βεβαια για την αλαζονεία και τα ψέματα που λέτε.
Βλέποντας τη συντριβή να έρχεται γρήγορα, προσπαθούν να βρούνε σανίδα σωτηρίας….στο “παλιό” που κράζανε!!!! Τυχοδιώκτες και σε αυτή τη περίπτωση!

αναγνωστης

loading...