Κλάμα όλοι οι…”αντιστασιακοί” που μπήκαν στην Ευελπίδων το 1971, για την παραίτηση Τόσκα!

Κλάμα, θρήνος και οδυρμός, για όλους τους “αντιστασιακούς” που εισήχθησαν στην Σχολή Ευελπίδων το 1971, από την παραίτηση του συμμαθητή τους
Νίκου Τόσκα, από υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ! Ο πρωθυπουργός, ο θείος του οποίου επίσης έκανε
“αντίσταση” επί χούντας, έκανε δεκτή την παραίτηση του κυρ Νίκου, παλιού διευθυντή του Μπεγλίτη, του “κηπουρού” του Γιωργάκη Παπανδρέου. Από αύριο θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα τεθωρακισμένα, όπου υπηρέτησε ο Τόσκας, κάνοντας “αντίσταση”, άδοντας το “τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι Σλάβοι στα ελληνικά χωριά” και “Μέσα στ΄Απρίλη τη γιορτή το μέλλον χτίζει η νιότη, αγκαλιασμένη,δυνατή, με εργάτη, αγρότη, φοιτητή και πρώτο τον στρατιώτη”! Πρωτοφανείς καταστάσεις, με…ετεροχρονισμένα εξιλαστήρια θύματα, για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

http://greeknewsondemand.com

loading...

6 thoughts on “Κλάμα όλοι οι…”αντιστασιακοί” που μπήκαν στην Ευελπίδων το 1971, για την παραίτηση Τόσκα!

  1. Ο <> ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΛΗ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΝΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΠΛΑΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΠΛΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΑΚΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΥΔΟΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ Ο ΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΤΟΣΚΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΗ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΟ 1971 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ .ΖΩΑ ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 210 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

  3. Σας ειπα Κε διαχειριστα δεν δωσατε την πρεπουσα προσοχη για τον ανωμαλο που βγαινει εδω μεσα με ονοματα οπως ελλην αρχιερευς για τον ψυχοπαθη σας λεω που σοδομιζει την ιδια του την μητερα και υπερηφανως της λεει κατα την διαρκεια της απεχθουσ πραξεως τι σου κανω μανα μου? εν συνεχεια δε της προξνει εγαυματα με το τσιγαρο του στα φυλλα του αιδοιυ τησ και χασκογελαει χαρουμενος αλλα εσεις δεν δωσατε την δεουσα προσοχη στα γραφομενα μου με αποτεεσμα να εχουμε αυτον τον ανωμαλο αυτη την βλεννα να βγαινει εδω μεσα ελευθερα και να οριστε βλεπουμε τι λεει ποιος? ενας φρενοβλαβησ χρηστησ ναρκωτικων ουσιων που υπερηφανευεται πως σοδομιζει την διστυχη αυτη την γυναικα την ιδιαν του την μανα. Τοσο δυσκολο ειναι αυτο το ατομο αυτον τον αρρωστο ανθρωπο δηλαδη να τον ξεποεταξετε απο εδω μεσα? τι χρωσταμε να βλεπουμε εναν ανωμαλο πουστη που με τα βουζουνια τις φλυκταινες και τα οιδηματα που εχει γεμισει η πρωκτικη του κοιλοτητα δεν δυναται να εξευρει ουτε εναν πεινασμενο πακιστανο για να τον γαμησει? και ξεσπαει ο ανωμαλοσ πουστης κατακαιοντας τα καπακια απο το μουνι τησ μανασς του? Ντροπη Κε διαχειριστα πεταξτετον εξω δεν χρειαζεται αυτος ο ανωμαλος να ικανοποιει την ανωμαλια του εδω μεσα. Καποιος να τον πυροβολησει στην σουφτρα να τελειωνουμε με αυτον…..

  4. Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ

  5. 4.19

    ΓΝΩΡΙΣΑΤΑΙ, ΕΙΧΕ ΣΤΙΛΗ, Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,
    ΝΑ ΣΗΝΒΑΛΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ, ΓΥΔΟΠΡΟΒΑΤΑ,
    ΛΙΚΟΣ, ΜΑΝΤΡΗ, ΣΤΕΛΝΗ ΠΛΙΟΨΗΦΕΙΑ,

    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ "ΕΛΛΗΝΑ"
    ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΟΥ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  6. ένας ναύαρχος (ΤΘ) τα έκανε θάλασσα…
    τί να έκανε δλδ;
    αφού είπαμε ήταν ναύαρχος το παλουκάρι !

Comments are closed.