14 Αυγούστου 2015: Όταν η Ν.Δ. ψήφιζε στην Βουλή το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ευρισκόμεθα ήδη σε περίοδο προεκλογική και πολιτευτές, κομματάρχες και επίδοξα τρωκτικά του κομματικού κράτους διαλαλούν την πραμάτεια τους και συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του λέει τα χειρότερα για το Κίνημά μας, όντας ένα εθνομηδενιστικό κίνημα της Νέας Αριστεράς και υιοθετεί κάθε παράλογη συκοφαντία εις βάρος μας! Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο. Από κοντά και η Ν.Δ. της οποίας οι φαιδροί εκπρόσωποι σαν παράφωνοι παπαγάλοι επαναλαμβάνουν συχνά το “μότο” τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό την ίδια στιγμή, που ολόκληρος ο Λαός βλέπει τις διώξεις και τους αποκλεισμούς, που υφίσταται το Κίνημά μας από αυτό το αντεθνικό καθεστώς. Η ΝΔ επιστρέφει στην διεκδίκηση της εξουσίας κατ’ ουσίαν με την βοήθεια του Τσίπρα, ο οποίος με την παταγώδη αποτυχία του, τους κατέστησε και πάλι πολιτική δύναμη εξουσίας! Μέσα στην προεκλογική προσπάθειά της, εξαπολύει ποταμούς λάσπης κατά του Κινήματός μας, μιλώντας για εγκληματίες, περιθώριο και… χαμένη ψήφο!

Το ίδιο λένε και κάποιοι “πατριώτες”, οι οποίοι αποκαλύπτουν τα τελικά τους σχέδια ισχυριζόμενοι ότι πρέπει ο λαός να ψηφίσει αυτούς γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την Ν.Δ. Τι εννοούν με το επιχείρημά τους αυτό όλοι αυτοί οι περίφημοι “πατριώτες”, τους οποίους προωθεί φανερά το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Είναι ξεκάθαρο, θέλουν και επιδιώκουν να είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες της Ν.Δ., της Ν.Δ. των μνημονίων, της Ν.Δ. που συμπορεύεται σε όλα τα μεγάλα θέματα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ: Ίδια πολιτική!

Δεν είναι μία η περίπτωση κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία στήριξε την αντεθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το τζαμί στην Αθήνα, το σύμφωνο συμβίωσης; Ή το πρόσφατο θέμα με τους μουφτήδες στην Θράκη; Ας θυμηθούμε όμως το σημαντικότερο, το ότι το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από τη Βουλή με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν 14 Αυγούστου του 2015 και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για το μνημόνιο του, το οποίο έσπειρε και αυτό την δυστυχία στον Λαό μας, είχε χάσει περισσότερους από 15 βουλευτές και το μνημόνιο δεν θα περνούσε εάν δεν το ψήφιζε η Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει το θράσος να κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ!

Από τα πρακτικά της Βουλής το παρακάτω απόσπασμα της ομιλίας μου: “Προ ημερών είδα σε ένα τηλεπαράθυρο έναν εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να λέει ότι η Χρυσή Αυγή έχει υπόγεια συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, εσείς ψηφίζετε σήμερα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο. Τα ίδια και από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία. Μην αγωνιάτε. Δεν είμαστε με κανέναν από τους δύο. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Είμαστε εναντίον και των καπιταλιστών και των μαρξιστών … Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νέο μνημόνιο της Αριστεράς, καταγγέλλοντας την υποκρισία αυτών που θα το υπερψηφίσουν και λέει: Ναι, στην επιστροφή στη εθνική παραγωγή με κάθε τίμημα.”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στην πολιτική της, καταγγέλλοντας τα αντεθνικά μνημόνια, που ασφαλώς και δεν τελειώνουν στις 20 Αυγούστου 2018. Και πώς είναι δυνατόν να τελειώνουν, όταν η χώρα χρωστά περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια ευρώ και το χρέος έχει ληφθεί με σύμβαση που διέπεται με το αγγλικό δίκαιο, με υποθήκη δηλαδή αυτήν την ίδια την Πατρίδα μας; Μας κατηγορεί η Ν.Δ. ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν το κρύβει ότι θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με το ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική των μνημονίων εάν γίνει κυβέρνηση.

Ο μόνος δρόμος για Εθνική Απελευθέρωση, για Αληθινή Εθνική Ανεξαρτησία είναι ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι των χρεοκοπημένων νεομπολσεβίκων και φιλελεύθερων και των δήθεν “πατριωτών”, που εκλιπαρούν για ένα κόκαλο εξουσίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

1 thought on “14 Αυγούστου 2015: Όταν η Ν.Δ. ψήφιζε στην Βουλή το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΜΕ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!! ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΛΙΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ…

    ΧΡΥΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Comments are closed.