11 στελέχη του ΕΠΑΜ, στέλνουν εξώδικο στον Καζάκη…

George Letsios
Ένδεκα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΕΠΑΜ επέδωσαν εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία με επιφύλαξη, στον Δημήτρη Καζάκη με την οποία τον καλούν όπως, εντός δύο (2) ημερών, εξηγήσει και επιδείξει τα αποδεικτικά στοιχεία που λέει πώς έχει στα χέρια του, για όσα αρρωστημένα και εγκληματικά απέδωσε σε αυτούς για δήθεν σχέσεις τους , με Ρώσικη μαφία, με Σαββίδη, με την ΚΥΠ, περί του ότι δήθεν θέλανε να πουλήσουν το ΕΠΑΜ, περί δήθεν πολλών καταγγελιών για χρηματισμό τους, περί δήθεν ψευδών τους αναφορών, σχετικά με τις απειλές που δέχονταν κλπ. Η τυχόν μη απάντηση του θα οδηγήσει –δυστυχώς- τα πράγματα στη δικαιοσύνη με αποκλειστικά δική του ευθύνη.
Ευθύνη που έχει ο κάθε χυδαία συκοφάντης. Οι τυχόν λόγοι άρσεως του καταλογισμού μπορούν να προβληθούν από αυτόν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ακολουθεί το κείμενο του εξώδικου:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

1. Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9
2. Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου, κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης
3. Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4
4. Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22
5. Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44
6. Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής,
Ναυαρίνου 28
7. Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90
8. Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου
9. Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39
10. Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4
11. Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής,
Αγ. Ιωάννου 2

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.
Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.
Η αποκάλυψη των δημόσια εκφρασθέντων ψευδών σας και η προσπάθεια σας για την εξαπάτηση της κοινωνίας με χρησιμοποίηση και της δικής μας συμμετοχής στο ίδιο με σας πολιτικό υποκείμενο, ως διάκοσμο της ως άνω έκνομης και σε κάθε περίπτωση μη κοινωνικά αποδεκτής δραστηριότητας, σας οδήγησε σε εκκωφαντικά μη νοητές κινήσεις και εκδηλώσεις που αποκτούσαν όλο και περισσότερο εγκληματικά χαρακτηριστικά εις βάρος μας και όχι μόνον.
Στην περίφημη πλέον ψευδοπροσυνεδριακή διαδικασία την οποία έχετε εγκαινιάσει, πέραν κάθε ορίου καταστατικής και σωματειακής νομιμότητας, εν γνώσει σας πώς ήδη οι αποφάσεις μιάς ομάδας ανθρώπων την οποία βαφτίσατε «συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ» έχει προσβληθεί ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, έχετε επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια σπίλωσης, απαξίωσης, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμηνύσεως, για όσα, εξ όσων ισχυρίζεστε, χωρεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.
Πέραν όλων των άλλων που θα παρατεθούν αρμοδίως, στα πλαίσια της «ηλεκτρονικής διαβούλευσης και «προσυνεδριακού διαλόγου» την 10.8.2018 και σε «σημείωσή» σας κάτωθι αποσπάσματος συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία δια της οποίας αν και επιχειρείτε άτεχνα την αλλοίωση όρων και νοημάτων, επιδίδεστε σε μια πρωτόγνωρη καταγγελία που γέμει εγκληματικών αιτιάσεων εις βάρος μας.
Ειδικότερα αναφέρετε στη σημείωση αυτή: «Όλα τα λεφτά – κυριολεκτικά – τα έχει ο σχολιασμός του γνωστού μας ανώνυμου κυπατζή, ο οποίος υπογράφει ως «ΠΓ του ΕΠΑΜ». Δεν γνωρίζει σε ποιους Μακεδόνες αναφέρεται ο Καζάκης. Και φυσικά αυτοί οι Μακεδόνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους μισθοδοτούμενους από τον Σαββίδη. Όχι βέβαια.
Και δεν έχει να κάνει γιατί πολύ απλά οι επώνυμοι της πρώην Πολιτικής Γραμματείας είχαν μυριστεί χρήμα, μπόλικο χρήμα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Τρέχανε τα σάλια τους. Ήταν τόσο εμφανές στη συνεδρίαση εκείνη, που με δυσκολία μπορούσε να κρατήσει κανείς τα νεύρα του.
Θέλανε με κάθε τρόπο να πουλήσουν το ΕΠΑΜ στα δούναι-λαβείν με τον Σαββίδη και τους όμοιούς του.
Αλλά ο Καζάκης τους «άδειασε» όπως λέγανε τότε με το πού βγήκε δημόσια και επιτέθηκε στον συρφετό που ήθελε να στήσει μακεδονικό κόμμα με χρηματοδότηση Σαββίδη και ρωσικής μαφίας.
Να γιατί κανένας τους δεν είχε τον ανδρισμό να έρθει ενώπιος ενωπίω στην ανοιχτή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού με αντίτιμο τη διάλυση του ΕΠΑΜ.
Λέτε να έχουν τα κότσια να έρθουν στις δημόσιες προσυνεδριακές συγκεντρώσεις για να υπερασπιστούν τις επιλογές και τις πράξεις τους;
Α, ναι, ξέχασα, φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα από τους μπράβους με τους οποίους κυκλοφορεί ο Καζάκης.
Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα. Αλλά δυστυχώς βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτός ο «άπτυχος» σχιζοφρενής Καζάκης, που θεωρεί ως γνωστόν όλους του Μακεδόνες προδότες και θέλει να ξεμπερδέψει μαζί τους. Μάλλον εφαρμόζοντας γενοκτονία. Πώς αλλιώς;
Άλλωστε όπως αναφέρει κι ο γνωστός ανώνυμος κυπατζής που κρύβεται πίσω από την ετικέτα «ΠΓ του ΕΠΑΜ»: Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, νωρίτερα ή αργότερα, το οποίο να αλλάζει το νόημα από αυτό που ακούγεται.
Έτσι ακριβώς είναι. Ή μάλλον έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Τώρα οι δεκάδες προφορικές και γραπτές δημόσιες τοποθετήσεις του Καζάκη για τη Μακεδονία, δεν έχουν καμιά σημασία. Άλλωστε, για να τις αντιληφθεί κανείς απαιτούν ένα επίπεδο νοημοσύνης, που μάλλον δεν διαθέτει ο γνωστός μας ανώνυμος κυπατζής.
Το μόνο θετικό από την όλη υπόθεση είναι ότι μάθαμε επιτέλους μετά από χρόνια ποιος έστηνε τη μονταζιέρα που βλέπαμε να κυκλοφορεί κατά καιρούς στο βοθρολίβαδο του διαδικτύου. Όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρεθούν του ιδίου φυράματος που θα πιστέψουν ότι ο Καζάκης έχει καταγγείλει μυστικά όλους τους Μακεδόνες ως προδότες!»

Πέραν της καταφανούς προσπάθειας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να υπερασπίσετε εαυτόν, από τις συνέπειες των δικών σας εγκληματικών πράξεων εις βάρος μας, ισχυρισθήκατε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς:
1. Εμείς είμαστε (έστω και ένας εξ ημών, τον οποίο αφού δεν κατονομάζετε στιγματίζετε και όλους τους άλλους εξ ημών) «γνωστοί – άγνωστοι κυπατζήδες», (η μη συγκεκριμένη αναφορά θίγει εξ αντικειμένου όλους μας)
2. Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε επειδή είμαστε έτοιμοι να χρηματισθούμε με μπόλικο χρήμα και πώς θέλαμε «να πουλήσουμε το ΕΠΑΜ» και πώς είχαμε «δούναι και λαβείν με τον Σαββίδη και τους ομοίους του» και πώς είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σε όποιον έδινε περισσότερα και μάλιστα με χρήματα της Ρωσικής μαφίας κλπ.
3. Δήθεν οι καταγγελίες για απειλές κατά εννόμων αγαθών μελών της πολιτικής γραμματείας ήταν ψευδείς.
4. Ότι δεν έχουμε ανδρισμό.
5. Ότι υπάρχουν εις βάρος μας (αφού μας εγκαλεί επειδή δεν πήγαμε να τις αντικρούσουμε) πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού μας με αντιπαροχή δική μας τη διάλυση του ΕΠΑΜ.

Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα ανωτέρω «κινούντο» εκτός κάθε ορίου ενός πολιτικού η κοινωνικού διαλόγου έστω και ακραίου, αλλά συγκροτούν επιπλέον και τον πυρήνα σοβαρών εγκλημάτων κατά της τιμής και της υπόληψής μας,
Επειδή δεν μπορεί να συνεχίζετε την εγκληματική σας, εις βάρος, μας δραστηριότητα αυτή χωρίς συνέπειες.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως εντός αυστηρού χρονικού διαστήματος δύο (2) ημερών από λήψεως της παρούσης, παρουσιάσετε ΔΗΜΟΣΙΑ η διά κοινοποιήσεως με δικαστικό επιμελητή, εγγράφου σε μας με όλα τα στοιχεία που λέτε πώς έχετε εναντίον μας (καταγγελίες, αναφορές έγγραφα κ.ο.κ) αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις που κατά τα ανω μας καταλογίζετε η καταλογίζετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σας δηλώνουμε, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, θα προσφύγουμε εναντίον σας με κάθε νόμιμο μέσο σε Αστικό, σε Ποινικό και σε Πολιτικό επίπεδο.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα στην Δημήτριο Καζάκη κάτοικο Γλυφάδας Αττικής οδός Ρεθύμνου 21Β, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα 13.8.2018
Η Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΕΥΛΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Γεροκωστοπούλου 22 Πάτρα
Τηλ. 6936070472

loading...

5 thoughts on “11 στελέχη του ΕΠΑΜ, στέλνουν εξώδικο στον Καζάκη…

  1. Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΑΤΗ…!!!

    ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ..??

  2. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΟΒΙΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ…

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΟΥΦΦ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΞΑΝΑΜΕΝΟ…Ε ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΈΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΔΙΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΕΛΑΤΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΤΑΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΙΛΙ. ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΩ….Ε ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΑΝ ΒΡΑΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΙΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΣΙΙΣΣΣΣ ΤΣΙΙΙΣΣ ΑΣΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ…. ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΣΙΣΣΣΣ? ΩΩΩΩ ΧΟΟΟΟ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΠΑΛΙ!!…ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΥΟΣ ΨΩΛΑΡΑΚΙΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  4. Ο Όλυμπος από τα αρχαία χρόνια προκαλούσε δέος και Οργασμό με την επιβλητική του όψη. Ο κόσμος νόμιζε ότι οι Θεοί ζούσαν εκεί. Η ομίχλη που κάλυπτε την κορυφή του, έκανε τον κόσμο να απορεί και να ζητά απαντήσεις. Τολμηροί εξερευνητές όπως ή Ντόρα και τα Στρούμφ, ήθελαν να ανακαλύψουν τι πραγματικά βρίσκεται στην κορυφή. Το 453 π.Χ ξεκίνησε μια θαρραλέα ομάδα Στρούμφ, η Ντόρα και ο Ηρακλής την ανάβαση. Αφότου έφτασαν στην κορυφή αντίκρισαν το παλάτι των Θεών. Ήταν γιγάντιο και η Ντόρα, από τον πολλαπλό οργασμό που βίωσε, λιποθύμησε. Ξαφνικά στο βάθος είδαν τον Δία στο μπαλκόνι να πίνει μπάφους και να παίζει προ. Η Ήρα του φώναζε να πάνε σε κάποιον χορό και αφού ο Δίας της τα έψαλε, πέταξε 5-6 κεραυνούς για να ξεθυμάνει . Τότε ο Ηρακλής συγκινημένος άρχισε να φωνάζει «Μπαμπάκα σε βρήκα επιτέλους, μπαμπαααά».

    Ο Δίας μόλις ένιωσε την παρουσία του γιού του πάγωσε. Αφού κοιτάχτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν και οι δύο να τρέχουν ο ένας προς τον άλλο, σε slow-mo, με ανοιχτά τα χέρια, ενώ ακουγόταν το τραγούδι Je T'aime Moi Non. Αφού τελείωσε το σκηνικό αυτό, ο Δίας τους φιλοξένησε εκεί κάμποσο καιρό. Εκεί ο Δίας χάρισε στα Στρούμφ πάρα μα πάρα πολλά στρουμφόμουρα , έκανε προσθετική στήθους στην Στρουμφίτα και ευνούχισε τον Δρακουμέλ. Η Ντόρα ερωτεύτηκε την μεγάλη και χοντρή τρίαινα του Ποσειδώνα και η Αφροδίτη πήρε την παρθενιά του Ηρακλή. Τέλος ο Δίας τους παρακάλεσε ώστε να φροντίσουν να μην μάθουν ποτέ τα Βριλ, την τοποθεσία του παλατιού αυτού, διότι τους πούλησε τριφύλλι αντί για μπάφους και τώρα τον ψάχνουν να τον ευνουχίσουν.

    Αφότου έφυγαν κανείς δεν ξαναείδε τους Θεούς του Ολύμπου. Φήμες θέλουν ότι τα Βριλ βρήκαν τον Δία και τον ευνούχισαν και αυτός από την ντροπή που ένιωσε, μετανάστευσε σε άλλον γαλαξία με την οικογένειά του.

    Άλλοι λένε ότι ο απόλυτος θεός (Τσακ Νόρις ) είπε στους Θεούς του Ολύμπου να φύγουν γιατί ο κόσμος πρέπει να πιστεύει μόνο στον Τσακ. Αυτοί χέστηκαν πάνω τους και την έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποιος ξέρει…

    Ο Όλυμπος μεταφέρθηκε από τον Σείριο, από τους ΈΛ-ληνες, το 9.452.854 π.χ.(ημέρα Σάββατο με τον 8:00), με ένα ειδικά διαμορφομένο βαγόνι του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Ο Όλυμπος, όπως και όλα τα βουνά του σύμπαντος κατοικούνται από του ΈΛ-ληνες στο εσωτερικό τους. Τα ΕΛ-νηκά αυτά βουνά, όπου και συχνά επισκέπτεται ο Λιακόπουλος με την βοήθεια του Αστυνόμου Σαΐνη, κρύβουν πολλά δις εκατοντάκις εκατομμύρια έτη φωτός διαδρόμους που όλοι καταλήγουν στον Όλυμπο. Από τον Όλυμπο μεταφόρονται πληροφορίες (και όχι μόνο) στους κατοίκους στο εσωτετικό της Γης. Οι επιστήμονες είναι σιωνιστές και κρύβουν την αλήθεια για το τί ακριβώς είναι Όλυμπος. (Βλέπε πύλες…)

  5. Ποια στελέχη; Πού τα βρήκε τα στελέχη το ΕΠΑΜ; Υπάρχει ακόμη το ΕΠΑΜ; αλλά και να υπάρχει κι εστω ότι θέλει κάποιος να το πουλήσει, ποιος τρελός το αγοράζει; Μας δουλεύετε ρε;

Comments are closed.