Ο Κοσκωτας έκατσε 10 χρόνια μέσα _ – αυτό το λαμογιο ο Φλώρος της Energa έκατσε 2 χρόνια για 250 εκατομμύρια;;;;;

Αν ειναι δυνατον…Ηθελα να ξερα οι ληστες τραπεζων γιατι τρωνε 15 χρονια;;; Α , ναι- γιατι ειναι φτωχοι και δεν εχουν εκατομμυρια να λαδωσουνε δικαστες…
Ασχετο-Ο βιαστης με τις τυροπιτες που εριχνε τα θυματα του σε κωμα – και μερικες τις πλακωνε και στο ξυλο-και ειχε πανω απο 5 θυματα και που στο Αμερικα θα ετρωγε 30 χρονια ακατεβατα- στην Ελλαδα πουλησε ενα σπιτι 140.000 ευρω, πηγαν οι συγγενεις στο δικαστηριο και ειπανε οτι ειναι καλος οικογενειαρχης — λαδωσε δικαστες και σε 15 μηνες βγηκε !!!!!!! Δεν τα λεω εγω !!! Το ρεπορταζ τα λεει.
Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει μείνει κανείς στη φυλακή. Του λίγους που έβαλε μέσα η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους έβγαλε όλους έξω. Και έχει το θράσος να μιλάει για διαπλοκή.
Ακης: μεσα με Σαμαρα, εξω με τσιπρα. Λιακουνακος: μεσα με Σαμαρα, εξω με τσιπρα. Λαυρεντιαδης: μεσα με Σαμαρα, εξω με τσιπρα. Φλωρος: μεσα με Σαμαρα, εξω με τσιπρα.

loading...

4 thoughts on “Ο Κοσκωτας έκατσε 10 χρόνια μέσα _ – αυτό το λαμογιο ο Φλώρος της Energa έκατσε 2 χρόνια για 250 εκατομμύρια;;;;;

  1. Τον "Φτερωτό Γιατρό" τον ξέχασες;

  2. Εαν είναι αυτά αλληθεια φαντάσου τι έφαγε ο Κοσκωτάς

  3. Ε ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ''ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ'' ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΑΓΚΛΟΥΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΡΕΛΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΡΟΝΤΕΛΛΑ ΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΥΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ 25 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΞΕΣΚΑΣΕΙ''!! ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ??

  4. φάτε σκατά δωρεάν,
    πληρώνει ο σύριζα με δικά σας λεφτά !

Comments are closed.