ΣYΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΣΚΟ ΝΕΟΦΥΤΟ

ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ




Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, είπε τα αυτονόητα: 
«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, ανερυθρίαστα: 
Κατέστρεψε την Οικονομία της Ελλάδος!

Κατέστησε πένητες τους έως χθές νοικοκυραίους!

Υποδούλωσε την Ελλάδα μας με το Μνημόνια!
Εξαπάτησε τους Έλληνες με το Δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ και όμως τό ανακοί-νωσε ως ΝΑΙ! 
Ξεπούλησε την Μακεδονία μας!
Πολέμησε την Ορθοδοξία μας!»
Ποιός ορθόδοξος Έλληνας δεν τα προσυπογράφει αυτά; 
Ο αρχιεπίσκοπος, ο Αλεξανδρουπόλεως και οψίμως ένα θρασύτατο διακάκι του Μεσηνίας, που παραβαίνοντας τους εκκλησιαστικούς κανόνες με περισσό θράσος και αναίδεια επετέθη στον μητροπολίτη Καλαβρύτων γράφοντας μάλιστα σαν κοσμικός στο Facebook:
«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου . Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ».
Στον αρχιεπίσκοπο και στον Αλεξανδρουπόλεως που με μεγάλη δόση αφέλειας για το σχήμα και την θέση τους, έσπευσαν να διαφοροποιηθούν από τον μητροπολίτη Καλαβρύτων, χαϊδεύοντας τα αυτιά του Τσίπρα, (ο δεύτερος μάλιστα με οξύτατο ύφος που δεν συνάδει με μητροπολίτη) απαντήσαμε προχθές με μια ανάρτησή μας.
Επειδή λένε και ξανά λένε ότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός, τους αφιερώσαμε τα πατρικά λόγια του Αγίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου, πνευματικού αναστήματος του Αγίου Νεκταρίου, με τίτλο:
«ΜΕΓΑΛΗ OΡΓΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»
Και τους αποστωμώνει ο άγιος Φιλόθεος με μία μόνο φράση:
«Ο Θεός είναι μακρόθυμος και μια ώρα παρά Θεού ως 1000 έτη. Μακροθυμεί, αλλά η μακροθυμία του έχει και όρια». 
Επιτέλους οι δύο πρώτοι είναι επίσκοποι και ο πρώτος είναι πρόεδρος της Συνόδου.
Τον αδαή και θρασύτατο διακονίσκο όμως δεν θα τον παραπέμψουμε στον Άγιο Φιλόθεο.








loading...

4 thoughts on “ΣYΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΣΚΟ ΝΕΟΦΥΤΟ

  1. Πόσο βρώμικος αλήθεια είναι ο ρόλος της ιεραρχίας της ελληνικής εκκλησίας απέναντι στα όσα υφίσταται εδώ και χρόνια ο Ελληνικός Λαός εξαιτίας των Γερμανών και των ντόπιων λακέδων τους που παριστάνουν την κυβέρνηση;
    Μόνη φωτεινή εξαίρεση κάποιοι ελάχιστοι ιεράρχες, όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος που φωνάζουν την αλήθεια, αλλά δυστυχώς η ελλαδική εκκλησία επιστράτευσε λυτούς και δεμένους για να τους κάνουν να σιωπήσουν.
    Ρε Ιερώνυμε και λοιπά τσιράκια, καλή η ενασχόληση με την μεταθανάτια ζωή, ειδικά όταν ζεις σε ένα χρυσό κλουβί, αλλά με την παρούσα τι γίνεται;
    Τι γίνεται όταν ο Έλληνας δυστυχεί; όταν πεινά; όταν είναι άνεργος; όταν βλέπει τα παιδιά του να ξενιτεύονται για να καταφέρουν να επιβιώσουν; όταν έχει χάσει το σπίτι του και γενικώς τα αυγά και τα πασχάλια;
    Ο κάθε ιερέας εκπροσωπεί το ποίμνιό του και αφουγκράζεται τον πόνο και την αγωνία του, και οφείλει να αντιδρά και να μάχεται όπως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, όπως ο Αθανάσιος Διάκος, ο Παπαφλέσσας και τόσοι άλλοι "εκπρόσωποι" της εκκλησίας, που αν είχαν όλοι αυτοί τη λογική των φιλομνημονιακών και φιλοκυβερνητικών αρχιερέων, ακόμη θα ήμασταν υπό τον τουρκικό ζυγό.
    Ο άνθρωπος από τη στιγμή που γεννιέται και στέκεται ορθός, κατ' εικόνα και ομοίωση του Θεού, είναι υποχρεωμένος να αγωνίζεται τόσο για επιβίωση, όσο και για πρόοδο, πνευματική και υλική. Εάν όλοι γονατίζαμε και απλά προσευχόμασταν για το μάνα εξ ουρανού, το ανθρώπινο γένος θα είχε εξαφανιστεί.
    Κάθε πρωί που πηγαίνουμε στη δουλειά μας, κάνουμε το σταυρό μας και προσευχόμαστε ο Χριστός να συμπορευτεί μαζί μας ως βοηθός στον καθημερινό αγώνα μας και ξεκινάμε τη μέρα μας χαρούμενοι, γιατί η ζωή κοντά στο Χριστό μας είναι χαρά!!!

  2. Δοξα σοι Ο Θεος που εγραψε και ενας Χριστιανος
    πεντε αραδες σωστες κουβεντες
    Να εισαι καλα αδερφε μου και συμφωνω απολυτα
    μαζι σου

  3. Μεγάλο δίκιο έχει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος που προσπάθησε να μας συνεφέρει, είμαστε στην εποχή πριν τον κατακλυσμό, ο κόσμος διασκέδαζε στον βούρκο ενώ ο Νώε έχτιζε με εντολή Θεού τη κιβωτό ειρωνευομενος από τους συνανθρώπους του

  4. δεν θέλει πολύ μυαλό, ο διάκος είχε την άτυπη σύμφονη γνώμη του μητροπολήτη του, βλέπετε ο Μεσηνίας καλοβλέπει την αρχιεπισκοπή, θέλει να τα έχει καλά με το πολιτικό σύστιμα… και έβαλε ένα παιδαρέλη που κατά τους κανόνες δεν πρεέπι να ακούγετε η φωνή του, να βρίση και να προσβάλη έναν ασπρογένει Επίσκοπο….όσο για τον Άνθιμο απλά να προσέχει, να μην δήνει αφορμές και λόγο στους λαικούς για συν επισκόπους του…γιατί αύριο θα δώσουν άλλοι για αυτών….

Comments are closed.