Εθνική τραγωδία: Tουλάχιστον 74 νεκροί και 250 τραυματίες! – Δήμαρχος Ραφήνας: «Θα έχουμε πάνω από 100 νεκρούς» – Άργησε να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης

Συγκλονίζουν τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής – Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ανέβει!
Ζούμε μια Εθνική τραγωδία! Η Ελλάδα θρηνεί… Ο τραγικός απολογισμός από τις πυρκαγές στην Αττική έφτασε τους 60 νεκρούς και δυστυχώς υπάρχουν φόβοι πως αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί!

Στις 10 το πρωί η υπεύθυνη της Πυροσβεστικής στην επίσημη ενημέρωση ανέφερε ότι οι νεκροί που βρέθηκαν το πρωί στο Κόκκινο Λιμανάκι ανέρχονται σε 25 και άρα ο συνολικός αριθμός των νεκρών φθάνει τους 49.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε 156, εκ των οποίων οι 11 διασωληνωμένοι. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και 16 παιδιά τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πλέον υπάρχουν διάχυτοι φόβοι ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 100 όπως προέβλεψε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς ενώ  Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6 εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να  είναι τριψήφιος.

«Οι νεκροί είναι παραπάνω από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η καταστροφή είναι βιβλική. Έχουν καεί 1000 σπίτια. Πραγματικά φοβάμαι, δεν θέλω να φανταστώ ότι μπορεί να έχουμε τόσους νεκρούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τριψήφιο νούμερο. Είναι πολλαπλοί οι λόγοι της μεγάλης θνησιμότητας. Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα. Εμείς περιορίσαμε το κακό, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε.

Το Κόκκινο Λιμανάκι κάηκε κατά 50%, όμως το Μάτι κάηκε κατά 98%. Κάηκε και το δικό μου σπίτι και η δική μου οικογένεια κινδύνευσε. Κάηκαν τα αυτοκίνητά μου. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη».

loading...

2 thoughts on “Εθνική τραγωδία: Tουλάχιστον 74 νεκροί και 250 τραυματίες! – Δήμαρχος Ραφήνας: «Θα έχουμε πάνω από 100 νεκρούς» – Άργησε να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης

  1. ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ………ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ……..ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. ΤΟΥΣ ΞΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙ@ΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

Comments are closed.