Συνάντηση της ΥΜΑΘ με την Πρέσβειρα της Ινδίας κα Shamma Jain

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, στο γραφείο της στο Διοικητήριο με την Πρέσβειρα της Ινδίας στην Ελλάδα, κα Shamma Jain.

Η Υφυπουργός κα Κόλλια-Τσαρουχά αναφέρθηκε στις συστηματικές προσπάθειες του ΥΜΑΘ να βοηθήσει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της περιοχής της Βορείου Ελλάδος. Τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης της συνεργασίας των σχέσεων των δύο χωρών, καθώς η Ινδία θα είναι και η τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για το 2019. Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες ευαισθησίες της περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης για τις οποίες η Ινδή Πρέσβειρα κατέδειξε κατανόηση καθώς παρόμοια προβλήματα παρουσιάζει και η Ινδία με γειτονικές της χώρες.

Η Πρέσβειρα κα Shamma Jain υπογράμμισε τις βαθιές ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες των δύο χωρών που φτάνουν πίσω στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τόνισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ινδίας για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας στον αγροτικό τομέα, δίνοντας έμφαση στην ανάληψη αμοιβαίων επωφελούμενων πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη και ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα της Βορείου Ελλάδος. Επιπλέον, σημείωσε ότι η Ινδία επιδιώκει να δημιουργήσει επενδυτικά επιχειρηματικά δίκτυα στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία θα δώσουν ώθηση στον τομέα των ελληνικών εξαγωγών.

loading...

2 thoughts on “Συνάντηση της ΥΜΑΘ με την Πρέσβειρα της Ινδίας κα Shamma Jain

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ , ΕΤΟΙ ΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ( ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ) ΜΠΟΥΛΗ ΟΣΤΙΣ ΦΕΡΩΝ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΗΝ ( ΩΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ) ΕΧΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΕΔΡΩΣΙΑΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΝ ΝΕΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ8 .Η ΚΥΡΙΑ -ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !ΦΕΡΟΥΣΑ ΦΑΚΙΟΛΙΟΝ, ΑΣΠΙΔΑ( ΔΑΝΕΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ )ΚΑΙ ΣΑΡΙΣΣΑΝ ΕΚ ΚΑΛΑΜΟΥ (ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΙΠΠΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΟΝ ) ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗΝ ΤΟΥ ΠΩΡΟΥ ΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΕΤΙΠΤΩΣΕΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΘΕΙ ΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚ@ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ 19 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΤΟ 19 ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΘ

  2. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΜΑΝΔΑΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΤΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣΕΙ ΟΙΚΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΥΣΤΡΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΓΕΛ0ΙΟΣ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.

Comments are closed.