Οι Ελληνες υπακούουν μονον στους νόμους του σερίφη Rosco P. Coltrane και οχι στους Χουντικούς “αριστερούς” (Η απόγνωση ενός ανθρώπου)



















Χθες μου ηρθε ενα συγκλονιστικο email. 

Ο Κυριος Νικοδημος ειναι 54 ετων, ειναι ανεργος και ζει μαζι με την γυναικα του σε ενα απλο σπιτι. 

Ο ανθρωπος αυτος ειναι σε απογνωση διοτι θα του κατασχεσουν το σπιτι του, και κανεις δεν τον βοηθα. 

Ως αναγνωστης της Ελληνοχριστιανικης στηλης Επικρατεειν η Απολλυσθαι, μου εστειλε αυτο το email για να μου αναφερει την αγωνια για το γεγονος οτι θα μεινει αστεγος.

Κυριε Νικοδημε κατ αρχας λυπαμαι παρα πολυ για ολα αυτα τα οποια αντιμετωπιζετε. 

Οπως γνωριζετε εγω ειμαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εσας, εξαιτιας των διαδικτυακων μου δραστηριοτητων και της προσφορας μου στην Ελλαδα και την Ορθοδοξια. (1) 

Το μονον που μπορω να σας διαβεβαιωσω με βαση τους καθηγητες συνταγματικου δικαιου, 
ειναι οτι καθε τους πραξη απο το ετος 2010 ειναι εντελως ακυρη και παρανομη, καθως εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα, διοτι εχει γινει πραξικοπημα.

Ολοι οι γνησιοι Ελληνες αναγνωριζουν εδω και οκτω χρονια μονον το αρθρο 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος. 


Επισης χωρις καμια διαθεση για αστεια, μετα απο τοσες δημοσιες αναφορες απο τους καθηγητες οτι το συνταγμα εχει γινει κουρελοχαρτο,ο μονος νομος ο οποιος ισχυει πλεον για τους Ελληνες ειναι ο νομος του σεριφη Rosco P. Coltrane.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑιΩΜΑ 
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. 


ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ.

THE DUKES OF HAZZARD 




ΕΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 
 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ “ΠΑΙΔΙΑ”.
 
Σημερα 1 Ιουλιου του 2018 θα κανουμε ενα πολυ νοσταλγικο ταξιδι πισω στον χρονο. 
 
Θα σας μεταφερω στην δεκαετια του 1980 τοτε που ακομη ηταν ολοι ξενοιαστοι και τιποτε απολυτως δεν προμηνυε τον ολεθρο που θα επακολουθουσε τις επομενες δεκαετιες.
 
 
Θα γυρισουμε λοιπον 37 χρονια πισω τοτε που υπηρχαν ακομη καλοι και απλοι ανθρωποι με Ελληνοχριστιανικες ηθικες αξιες και αρχες.
 
 
Εκεινη την εποχη ολοι εμεις οι οποιοι ειμαστε απο 38 ετων και ανω πηγαιναμε στο δημοτικο σχολειο. 
 
Αρκετοι απο εμας προλαβαν το εξαημερο δημοτικο σχολειο και τον υποχρεωτικο εκκλησιασμο. 
 
Αξεχαστα χρονια.

 
Φορουσαμε ολοι πανεμορφες μπλε ποδιες, ενω οσοι αγαπουσαμε την ομορφια και την ταξη μας εβαζαν οι μητερες μας ασπρους γιακαδες επανω στις ποδιες.
 
 
 
Την δεκαετια του 1980 επιτρεποταν στους δασκαλους στο σχολειο να χτυπουν ολους τους ατακτους μαθητες. 
 
Ενδεικτικο παραδειγμα ενας απο τους δασκαλους μας ο κυρ Στρατης. για να μην κουραζεται ειχε φερει την ντεμπλα του απο το κτημα και οποιος εκανε φασαρια απο τα πισω θρανια δοκιμαζε την ντεμπλα του κυρ Στρατη.    
 
Μεταξυ αλλων δεν υπηρχε διαδικτυο και τα παιχνιδια μας ηταν ζεστα και ανθρωπινα. 
 
Το πρωτο παιχνιδι στην προτιμηση των αγοριων  ηταν το πολυ αγαπητο και γνωστο σε ολους το ποδοσφαιρο, ενω επισης παιζαμε κρυφτο, κουτσο, αμπαριζα, τριλιζα κλπ. 
.
 
Αντιστοιχα τα κοριτσια επαιζαν μηλα, σχηνακι και φυσικα τα μικρα με τις κουκλες τους και αλλα κοριτσιστικα παιχνιδια. 

 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ PLAY STATIOΝ KAI ΕΝ ΜΕΡΗ 
ΤΟ INTEΡNET.
 
Η δεκαετια του 1980 ηταν η δεκαετια κατα την οποια τα περισσοτερα κοριτσια ηταν πολυ ηθικα και συνδυαζαν αριστα την παλαια (Χρηστα ηθη) μαζι με την νεα ταξη (μοδα, μπικινι κλπ).
 
Εδω μιλαμε για τον απολυτο συνδυασμο.
 
 
Εκτος απο πολυ καλους χαρακτηρες τα κοριτσια εκεινη την εποχη ειχαν πολυ υψηλο εμφανισιακο επιπεδο. 
 
Αποριας αξιον ειναι αυτην την εποχη εν ετη 2017 οτι μαζι με την τεραστια ηθικη και πνευματικη παρακμη εχει μειωθει παρα πολυ αισθητα και η εμφανιση των γυκαικων που κατοικουν στην Ελλαδα. 
 
Αρκετα κοριτσια κατα την δεκαετια του 1980 το πρωτο αγορι που γνωριζαν το παντρευοταν και εκαναν οικογενεια. 
Δεν ηταν πολλες εκεινη την εποχη οι ζωηρες. 
 
Απαραιτητος την εποχη εκεινη ολα τα σοβαρα κοριτσια εβγαιναν εξω για διασκεδαση υπο την εποπτεια των αδερφων τους και αλλων συγγενων, η εμπιστων οικογενειακων φιλων σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια.  
 

Η διασκεδαση μας κατα κυριο λογω ηταν ο κινηματογραφος και στα χρονια του λυκειου η ντισκο μαζι με το σινεμα. 
 
 
Ποιος μπορει να ξεχασει οτι ολοι τα καλοκαιρια κοιμομασταν με ανοιχτες τις πορτες διοτι δεν υπηρχε ο κινδυνος των λαθροκλεφτων, των λαθροβιαστων καθως και πασης φυσεως λαθροκακοποιων.
 
 
Τα Σαββατοκυριακα μολις αρχιζε η ανοιξη καναμε ολοι μαζι πεζοι τις βολτες μας στο λιμανι, με τα πανεμορφα κοριτσια μας να στολιζουν με μοναδικο τροπο την πολη μας.  
 
 
Τα κοριτσια μας, οι αδερφες μας, οι εξαδερφες μας, οι συμμαθητριες μας και οι φιλες μας, αυτα τα σπανια και ανεκτιμητα διαμαντια ηθικης και ομορφιας στολιζαν με ανεπαναληπτο τροπο, το καστρο μας, τα δαση μας, τους θερινους κινηματογραφους και τα πανεμορφα καλοκαιρια μας με τα ατελειωτα μελτεμια. 
 
 
Εκεινη την δεκαετια ευχαριστουσα καθημερινα τον Χριστο γιατι με αφησε να γεννηθω Ελληνας μεσα στον παραδεισο και να απολαμβανω την μοναδικη θαλασσα με τα μελτεμια, τα πανεμορφα δαση, τα καστρα, και τις μυρωδιες-ευωδιες των βροχοπτωσεων και της ανοιξης.
 
Πανω απο ολα ομως ευχαριστουσα τον Χριστο
διοτι μου επετρεψε να γεννηθω ανδρας στην ενδοξοτερη χωρα του κοσμου και να βρισκομαι αναμεσα στις ωραιοτερες γυναικες της γης καθως αρκετες απο αυτες ηταν σπανια εργα τεχνης και ηθικης.  
 
Τα κοριτσια μας εκεινες τις εποχες ειχαν φυσικη ομορφια, ολα επανω στο σωμα τους και στο προσωπο τους ηταν φυσικα, ποτε δεν εκαναν πλαστικες επεμβασεις πολλα μακιγιαζ κλπ.  
 
Πανω απο ολα τα ειχαν φυσιολογικη διαπλαση. 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. Η ΑΣΥΓΚΡΙΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΕΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ.
 
ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
 
 
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
 
 
ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ. 
 
 
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΔΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΝΤ
 
 
Η σειρα οι Δουκες του Χαζαρντ μεγαλωσε πολλα παιδια απο εμας διοτι ειχε διαρκεια επτα ολοκληρες τηλεοπτικες σαιζον, ενω ταυτοχρονα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον. 
 
 
Για 147 ολοκληρα επεισοδια μεσα απο μια σειρα η οποια ηταν περιπετεια και κωμωδια διδαχτηκαμε με πολυ ευχαριστο τροπο το ιεροτατο Αξιωμα του Αριστοκλη.

 
Αξιος τιμης σε μια πολη ειναι οποιος δεν αδικει. Ομως ολα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν ολοι οσοι σταματουν τις αδικιες (Αριστοκλης, Νομοι).
 
 
Ολες οι αδικιες στην πολιτεια του Χαζαρντ γινονταν απο τον επιτροπο Μπος Χογκ και τον Σεριφη Ροσκο Π. Κολτρειν.
 
 
Αυτοι οι δυο προσπαθουσαν κατα κυριο λογο με πλεκτανες τις οποιες εστηναν εις βαρος των Ντιουκς να καλυψουν τις δικες τους απατες και κομπινες.
 
Αλλες φορες το κινητρο τους ηταν διπλο.


Απο την μια ηθελαν να καλυφθουν για τις παρανομιες. 

Απο την αλλη οταν τους εξαπατουσαν οι απατεωνες με τους οποιους συνεργαζοταν, διοτι δεν ηταν ικανοι να υπερασπισουν τα συμφεροντα τους, αναγκαζοταν να εμπλεξουν στις βρωμικες δουλειες τους Ντιουκς.
 
 
Οι Ντιουκς παντοτε με πολυ κοπο ακομη και με κινδυνους ολες τις φορες επετυχαν να αποδειξουν την αθωοτητα τους και να πιασουν τους πραγματικους εγκληματιες και απατεωνες.
 
Επισης παντοτε η οικογενεια των Ντιουκς σε οποιον αλλο πολιτη του Χαζαρντ ειχε γινει αδικια απο τον Μπος Χογκ και τον Ροσκο Π. Κολτρειν, αγωνιζοταν ολα τα μελη της οικογενειας με ολες τις δυναμεις τους για να υπερασπισουν τους αδικημενους και για να αποδειξουν της σκευωριες που ειχαν γινει.
 
 
Ενδεικτικο ειναι οτι ακομη και οι ιδιοι οι σκευωροι ο Μπος με τον Ροσκο, οταν εβλεπαν οτι το ειχαν παρακανει με τις απατες και τις κομπινες τους καποιες φορες αποκαθιστουσαν οι ιδιοι την ταξη και το δικαιο.
 
Η σειρα Ντιουκς δεν ειχε μονον πολυ υψηλα ηθικα αξιωματα αλλα ειχε και παρα πολυ γελιο και περιπετεια.


Ειχαμε φλατ αουτ οδηγηση,πολλα μεγαλα αλματα και πολυ τρελα κυνηγητα στους χωματοδρομους του Χαζαρντ, τα οποια οδηγουσαν τις περισσοτερες φορες τον Σεριφη Ροσκο και τους βοηθους του μεσα στις λημνες του Χαζαρντ.
 
Μαλιστα δυο φορες ο Σεριφης Ροσκο διοτι εχασε τον ελεγχο ανεβηκε με το αυτοκινητο του επανω σε δεντρο.
 

Σε ενα απο τα πολυ τρελα κυνηγητα μεταξυ του Σεριφη και των Ντιουκς η κατασταση ξεφυγε απο καθε οριο με αποτελεσμα να περασουν τα συνορα της πολιτειας του Χαζαρντ. 
 

Η καταδιωξη συνεχιστηκε μεσα στην γειτονικη πολιτεια οπου εκει Σεριφης ηταν ο Σπαικ Λουμις. 
 
Ο Σπαικ Λουμις ηταν αυστηρος, ενω γινοταν αμειλικτος με τους παραβατες του οριου ταχυτητας και με ολους οσους μετεφεραν παρανομο ουισκι.
 

Την ωρα που ειχαν περασει οι Ντιουκς με τον ροσκο τα συνορα της πολιτειας του Χαζαρντ και ειχαν εισελθει στην γειτονικη πολιτεια ετυχε να εχει μπλοκο ο Σεριφης Σπαικ Λουμις. 
 

Οι Ντιουκς θα μπορεσουν να διαφυγουν απο το μπλοκο του Λουμις κατι το οποιο δεν επετυχε ο Ροσκο.
 
Η ποινη απο τον Σεριφη Λουμις για ολους τους παραβατες του οριου ταχυτητας ηταν παντοτε η ιδια. 
 
Αυτη ηταν οτι με ενα τεραστιο καρφι ο Λουμις
ξεριζωνε τις πορτες και τα καπο των αυτοκινητων. 
 
 
Ομως Σεριφης Ροσκο καθως ηταν ανημπορος να αντιδρασει απεναντι στον πολυ σκληροτραχηλο σεριφη, παρακολουθουσε την καταστροφη του περιπολικου του κανοντας το γνωστο του γελιο το οποιο τον καθιερωσε μεσα στις καρδιες πολλων εκατονταδων εκατομμυριων τηλεθεατων.
 
 
Ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου σε ηλικια 11 ετων κατα την οποια γελασα μεχρι δακρυων. Ακομη ποιος μπορει να ξεχασει την εξαδερφη των Ντιουκς την Νταιζη., η οποια ειχε κλεψει τις καρδιες ολων των εφηβων.

Τελικα μεγαλονωντας και βλεπωντας την σειρα σε επαναληψη διαπιστωσα οτι η Νταιζη δεν ηταν και τοσο ωραια οσο φανταζε στα παιδικα μας ματια. 

Κανοντας μια συγκριση με την συμμαθητρια μου την Σοφια που ειχε τον ιδιο τυπο, η Νταιζη (Καθριν Μπαχ) , ηταν παρα πολυ κατωτερη.

EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


(1) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
 
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
 
ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΙΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.


 

Περί πολιτεύματος - Πως θα απαλλαγούμε οριστικά  από τους Εβραίους    πολιτικούς ;
 
 










Περί Πολιτεύματος – Πως Θα Απαλλαγούμε Οριστικά Από Τους Εβραίους Πολιτικούς ; 

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.

*Διοτι οτι εχω κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων την κορυφαια εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο σε επισκεψιμοτητα και αποδοχη.

Γιατι μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες
μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις κατα γενικη ομολογια ολων των γνησιων Ελληνων με παιδεια,δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας.


Γιατι κραταω πολυ υψηλα το ηθικο και την αυτοπεποιθεση αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες, σε συνδυασμο με το γεγονος οτι εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στο αθλημα του παγκρατιου δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη.


Για οσους δεν γνωριζουν δεν υπαρχει κανεις Ελληνας στον κοσμο που να προτεινει αυτον τον συνδυασμο.

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα με αξιωσε ο Χριστος για μια ακομη πολυ μεγαλη τιμη, με το να προτεινω τις μοναδικες και αμεσα εφαμοσιμες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Για τους ιδιους λογους διοτι ειμαι ακομματιστος, ζηταω να γινει η  εφαρμογη του νομιμου, του ηθικου, του χριστιανικου-
Ελληνικου που ειναι η εφαρμογη του αρθρου 120 παραγρ. 4 


Επισης ομως διαβασατε ζηταω την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων. 

Για ολες αυτες τις δραστηριοτητες μου και τις προτασεις μου
ειμαι ο Ελληναε που εχω βιωσει τις μεγαλυτερες διωξεις απο τους χουντικους των κομματων, τους υποτακτικους τους  τα μελη του βρωμερου παραδικαστικου κυκλωματος.


Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  



Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 


Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο. 


Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες.


Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις  εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος μου.    

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

EΠIKΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ 
ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΔΗΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ
ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ
ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ.
Μετα την προδοσία της Μακεδονίας τους δικαίωσε οριστικά και αμετάκλητα η ιστορία *


loading...

10 thoughts on “Οι Ελληνες υπακούουν μονον στους νόμους του σερίφη Rosco P. Coltrane και οχι στους Χουντικούς “αριστερούς” (Η απόγνωση ενός ανθρώπου)

  1. Εντοπίστηκαν Δύο Εξωπλανήτες Με Εποχές Και Σταθερό Κλίμα
    Βρίσκονται στην κατοικήσιμη ζώνη του συστήματος τους και ο ένας έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης

    Ο Kepler-186f έχει μέγεθος και συνθήκες παρόμοιες με αυτές της Γης και άρα αυξημένες πιθανότητες να είναι φιλόξενος στην ζωή

    Το 2014 εντοπίστηκε από την αποστολή του Αρτεμη Ψωρρα στον Σειριο, ένας εξωπλανήτης με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης. Ο Kepler-186f που βρίσκεται σε απόσταση 500 ετών φωτός από εμάς ήταν ο πρώτος εξωπλανήτης που είχε εντοπιστεί να έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτή της Γης και να βρίσκεται στην λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη ενός άστρου.

    Ενα χρόνο νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε απόσταση 1,200 ετών φωτός από εμάς ο Kepler-62f που ανήκει στην κατηγορία των πλανητών που ονομάζονται «Σούπερ Γαίες». Πρόκειται κατά βάση για πλανήτες αερίων με μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό της Γης αλλά σημαντικά μικρότερο από αυτό των πλανητών αερίων του ηλιακού μας συστήματος. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία για τους δύο εξωπλανήτες.

    Η τροχιακή των δύο εξωπλανητών και η περιστροφή τους γύρω από τον άξονα τους δείχνουν ότι οι δύο πλανήτες διαθέτουν σταθερές κλιματικές συνθήκες και εναλλαγή εποχών όπως συμβαίνει και στην Γη. Η σταθερότητα στην περιστροφή ενός πλανήτη γύρω από τον άξονα του παίζει καθοριστικό ρόλο στις συνθήκες που υπάρχουν σε αυτόν. Οι ειδικοί αναφέρουν το παράδειγμα του Αρη που είναι ένας πλανήτης που βρίσκεται εντός της κατοικήσιμης ζώνης του ηλιακού μας συστήματος και επειδή παρουσιάζει αστάθειες στην περιστροφή γύρω από τον άξονα του έχει μετατραπεί σε ένα άγονο αφιλόξενο στην ζωή πλανήτη. Ετσι λοιπόν τα νέα ευρήματα δείχνουν ότι τουλάχιστον όσον αφορά τον Kepler-186 f οι πιθανότητες να διαθέτει συνθήκες φιλικές στην ζωή είναι αυξημένες.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  2. Είναι όλοι βρώμικοι και προδότες.

    Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

    Η ανεμπόδιστη προεργασία της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους αντιπροσώπους των Ελλήνων στην Βουλή αποδεικνύει τα λόγια μου.

    Μαζί και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τους ψευδοπατριώτες που βρήκαν ΕΛΛΗΝΕΣ και κοροϊδεύουνε.

    Ένας τέτοιος είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος είχε στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο του 2017 απόρρητα στοιχεία ικανά να σύρει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα ποινικά δικαστήρια μαζί και πολλούς από την συμμορία της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

    Εάν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έπραττε τούτο, σήμερα δεν θα φτάναμε εδώ, να παρακαλάμε το ΘΕΟ για θαύματα, μόλις λίγες ώρες πριν την επίτευξη της προδοσίας της πατρίδος μας, διότι ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν λέτε να ξυπνήσετε.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ επικαλώ ντας το άρθρο 51 το Συντάγματος της Ελλάδος εφόσον πατριώτης και όχι δεκανίκι του συστήματος.

    Με αυτόν τον τρόπο η σύνθεση της Βουλής, εφόσον ακολουθούσαν 101 βουλευτές, τότε με 199 βουλευτές η Βουλή θα ήταν αντισυνταγματική, άρα και η λειτουργία της αντισυνταγματική, και δεν θα μπορούσε να λάβει αποφάσεις.

    Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίζονταν η επίτευξης της προδοτική συμφωνίας για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ του Μιχαλολιάκου προς άπαντες βουλευτές της Βουλής θα ξεκαθάριζε πολλά, πρωτίστως τους σκοτεινούς ρόλους πολλών βουλευτών ακόμα και του ίδιου, και εφόσον δεν ακολουθούσαν βουλευτές, τότε θα ξεσκεπαζόντουσαν οι προδότες-βουλευτές στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ο ίδιος θα είχε πράξει το καθήκον του προς την πατρίδα και όλοι οι Έλληνες πολίτες θα τον ακολουθούσαν στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδος μας προστατεύοντας την ακόμα και με την ίδια τους την ζωή.

    Σήμερα με το να μην πράξει κανένας τίποτα απολύτως, επιλέγοντας τα «θέατρα» και τις «κορώνες» με ψευδοπατριωτικά συνθήματα γίνατε όλοι ένα, εάν δεν ήσασταν κρυφοί, και ένα με τον κάθε άτιμο και πλαστογράφο ΚΑΜΜΕΝΟ. Οι θεατρινισμοί σας πέτυχαν τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων σαστίζοντας τους ακόμα περισσότερο, όπως είναι σαστισμένοι και κάποιοι ηλίθιοι Βουλευτές, καλή ώρα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Βουλευτής ΦΛΩΡΙΝΑΣ της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα από το Βήμα της Βουλής ρωτούσε να μάθει «που είναι το erga omnes στην συμφωνία» νομίζοντας ότι πρόκειται για ονομασία. Κάποιος να του πει ότι το ERGA OMNES είναι λατινική φράση που σημαίνει "προς όλους" ή "προς κάθε". Στη νομική ορολογία δε ERGA OMNES είναι τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις προς όλους. Αυτόν να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του… διπλά, άξιος αντιπρόσωπος της Φλώρινας.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο μόνος ψευδοπατριώτης που βρήκε ΕΛΛΗΝΕΣ και περιπαίζει για να επιβιώνει παρασιτικά στην χώρα μας.

    Τέτοιο παράσιτο είναι και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης. Τα ίδια απόρρητα στοιχεία που έλαβαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μαζί και πολλά άλλα ντοκουμέντα,

  3. έλαβε και ο ψευδοπατριώτης Κωνσταντίνος Πλεύρης υπό την δικηγορική του ιδιότητα, κατ ’εντολή μου για να προβεί, σε ενέργειες ενώπιον εισαγγελέα, κατά νόμο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για την προδοσία σε βάρος μου, μαζί και άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος της χώρας μας. Ούτε και αυτός έπραξε απολύτως τίποτα.

    Μάλιστα αυτός εκτός των απόρρητων εγγράφων μας «έφαγε» και χρήματα καθότι αποδείχθηκε εκτός από άτιμος, και απατεωνίσκος.

    Κατ ‘αυτούς τους ξεθωριασμένους Έλληνες ψευδοπατριώτες, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με λάβαρο την αγάπη για την πατρίδα μας θα έπρεπε να είμασταν Τούρκοι ή Γερμανοί.

    Ακριβώς όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ από αύριο 17 Ιουνίου 2018 με την ελληνική υπογραφή των προδοτών θα γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από αύριο θα γίνει «Μπετόν Αρμέ» μόλις υπογραφεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 και αυτό διότι, οι διατάξεις της Συμφωνίας είναι αμετάκλητες δεν ανακαλούνται και με βάση το Άρθρο 20 δεν επιδέχονται τροποποιήσεων.

    Δεν πρέπει να αφήσουμε να βάλει κανένας προδότης υπογραφή σε τέτοια προδοτική Συμφωνία, κανένα προδότης από τους πολιτικούς της χώρας μας.

    ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει με κάθε μέσο να εμποδιστεί η Προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (η οποία να πούμε ότι είναι και σε κουτσή αγγλική γλώσσα… και δείχνει κάτι από «Βουλκουλέσκου» της ΕΥΠ και πλαστογραφίες Σ. Αραβίας του ΥΕΘΑ άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Εάν ήσασταν για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα προσπαθούσατε να βρείτε τρόπο να κάνετε την λειτουργία της Βουλής τα πάνω κάτω, ανήμπορή στο να λειτουργεί, αντί να κάνετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανήμπορους από τα χρέη, την κλοπή του ΟΧΙ, και τις μνημονικές πολιτικές προδοσίας.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;

    Μαζί να χαίρεται και από πάνω σαν να έχει κερδίσει το Τζόκερ και το Λόττο μαζί;

    Αλλά η μεγάλη σας χαρά, αποδεικνύει ότι η ταινία της Φίνος Φιλμ «Η Λόλα της Τρούμπας»

    https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

    εκτός από διαχρονική είναι και η απόλυτη αποτύπωση της Προδοσίας της Μακεδονίας μέσα από την ΒΟΥΛΗ με τους ρόλους σας να τους υποδύεται με τον καλύτερά τρόπο ο ηθοποιός Καλογήρου και των Ελλήνων ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ.

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;"

    • ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / Καλογήρου: "Πολλά τα λεφτά Άρη"

    • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ / Κούρκουλος: "Εντάξει Μαύρε."

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

  4. Τα καλσόν καλά τα σκίζουν εκεί στην Χρυσή Αυγή, η δήθεν Πατριώτες-Εθνικιστές, «Θυσίασαν» τον Μπαρμπαρούση, αφού πρώτα του έδωσαν να πει όσα είπε, στο κάλεσμα σε Στρατιωτικό Πραξικόπημα ζητώντας «τα Κεφάλια» Τσίπρα, Καμμένου, Παυλόπουλου, τον χειροκρότησαν και μετά τον διέγραψαν, υπό το φόβο των δικαστικών διώξεων!

    Φαίνεται πως είναι πολλά τα λεφτά στο να παραμείνουν στα έδρανα της Βουλής, και την ώρα που τους κάλεσε πραγματικά η Ελλάδαν να πράξουν το Πατριωτικό τους Καθήκον, και να παραιτηθούν, ώστε να δημιουργήσουν πρόωρες Εκλογές, μιας και βλέπανε οτι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν θα περάσει, και ο Τσίπρας θα πάει ντουγρού στις Πρέσπες να υπογράψει την συμφωνία, κιότεψαν και κρύφτηκαν!

    Άντε τώρα ψευτομάγκες να πάτε να κυνηγήσετε κανα δύστυχο μετανάστη, και όταν θα έχετε τα @ρχιδι@ να ρίξετε τους Αριστο-Φασίστες, να σας πούμε και Μπράβο,και Συγνώμη!

    Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
    email: [email protected]

  5. Η Χρυσή Αυγή είναι εξάρτημα του αμερικανού πρέσβη

    Αντί για δικό μου σχόλιο, θα αναρτήσω το σχόλιο που ξεχωριζει στην πηγή της ανάρτησης και με καλύπτει απόλυτα:

    Καλλιόπη Σουφλή
    "Ανώνυμος είπε…
    Των πρακτόρων η σχολή ήταν πάντα και φαινόταν από τον αγγελιοφόρο αδερφό με το άλλο επώνυμο και το περισσότερο μυαλό.
    Αλλά που να καταλάβουν τα Ουγκ που έχει μέσα στο μαντρί και τα αρμέγουν κανονικά."

    Τώρα, μετά τα «Μπαρμπαρουσικά», και ο κάθε αφελής , πρέπει να κατάλαβε ότι οι
    Μακρυγιαννοπατριώτρες- Νατοεθνικιστές της Χρυσής Αυγής, είναι βαθειά αμερικανόφιλοι.

    Σύνθημα Γκας Αβράκωτος. Παρασύνθημα Τομ Καραμεσίνης!

    Πηγή

    η φωτό, είναι από το διαδίκτυο
    Καλλιόπη Σουφλή

  6. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕΕΕΕΕ..!!!!

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ…!!

    ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΛΗ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ…

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ….

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΟΣ,ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ,ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  7. ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  8. Μπραβο ο μονος αληθινος πατριωτης που τιμα τα παντελονια του.Οσο για τη χρυση αυγη,σιγα μην σκισει κανα καλσον,κοτες λυρατες γιναν με το μακεδονικο.

  9. ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ … Η ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟΚΩΛΑΚΗ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΣΟΠΟΡΔΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΤΗΣ
    ΕΤΣΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ
    ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  10. πρωην τρυπιεs πρασινοκυλοτεs
    τσοφλι λοπη κουραδοφλη
    βαψωμαλιαs το κουφιο σπυρακι τσιρλοχατζατζαρασ
    makelio 6-30-05-2016 ανεραστεs κυριεs αυτα λοιπον τα πορνιδια…κτλπ

Comments are closed.