Δημοσκόπηση Prorata για την Εφ.Συν.: Μπροστά με 8 μονάδες η Νέα Δημοκρατία

Στο 14% το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς το Ποτάμι το οποίο συγκεντρώνει 6% – Πτώση δύο μονάδων για τους Ανεξάρτητους Έλληνες που μένουν εκτός Βουλής με 2%
Μπροστά με 8 μονάδες είναι η Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα έρευνα «Σφυγμός» της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών.

Τα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής (με πιθανότητες πάνω από 50% και πάνω από 80%) έχουν ως εξής: Ν.Δ. έως 35% (από 34% τον Ιούνιο), ΣΥΡΙΖΑ έως 27% (26%), ΚΙΝ.ΑΛΛ. έως 14% (14%), ΚΚΕ έως 9% (13%), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έως 8% (9%), ΠΟΤΑΜΙ έως 6% (στην προηγούμενη μέτρηση συμπεριλαμβανόταν στο ΚΙΝ.ΑΛΛ,), ΑΝ.ΕΛΛ. έως 2% (4%), ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έως 6% (7%), ΛΑ.Ε. έως 4% (5%), ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έως 3% (5%), ΑΝΤΑΡΣΥΑ έως 2% (5%), ΜΕΡΑ 25 έως 2% (5%), ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έως 2% (5%) και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έως 5% (6%).

Στο θέμα της συσπείρωσης των ψηφοφόρων πλεονεκτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το ποσοστό όσων τον ψήφισαν τον Σεπτέμβριο του 2015 και λένε ότι θα τον ξαναψηφίσουν με πιθανότητα άνω του 80% ανέρχονται στο 36%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τη Ν.Δ. είναι 76%.

loading...

2 thoughts on “Δημοσκόπηση Prorata για την Εφ.Συν.: Μπροστά με 8 μονάδες η Νέα Δημοκρατία

  1. Ε και παει μπροστα η Ν.Δ.Πιστευει κανεις οτι θα αλλαξει τιποτα στο πολιτικο σκηνικο?Ιδιοι ανθραποι,ιδια πολιτικη με διαφορετικα προσωπα.Τι καλο θα κανει ο Μητσοτακης που ειναι τα ιδια σκατα με τουςσκατοσυριζαιους.Θα συνεχισουν το ιδιο εργο.Ο κοσμος δεν τους πιστευει πια.Γερμανοφλουφιδες και Αμερικανοδουλοι ειναι.Βαρεθηκαμε να ακουμε με την αλλαγη μιας κυβερνησης οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι τα υπογραψαν οι προηγουμενοι.Ο τοπος χρειαζεται επειγοντως ανθρωπους με εθνικη συνειδηση και να εξυπηρετει τα Ελληνικα συμφεροντα.Κουραστηκαμε και μπουχτησαμε απο αμερικογερμανοδουλικα.Εχουμε αναγκη πολιτικους που να κανουν ανατροπες για το συμφερον της χωρας μας και οχι να ξεπουλανε τα παντα με κρυφες αντζεντες.Ολοι οι πολιτικοι μεχρι τωρα αποδειχτηκαν νανοι και με τους τελευταιους χειροτεροι και απατριδες.

  2. εκλογιτσες ποσοστακια ψηφαλακια και η μαλακια παει συννεφο εεεε

    ρε αρπαχτε τις καραμπινες και καντε το σαλουν

Comments are closed.