Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ: «ΣΙΩΠΗΛΑ OΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ»

ΗAARP, DEW KAI AΛΛA “OΠΛA” MAZIKΩN ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ KATAΣΤΡΟΦΩN ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



 Ολόκληρο το έγγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά 

Το έγγραφο το οποίο πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο έως καθόλου γνωστό στην Ελλάδα, ο αντίκτυπος του όμως θεωρείται τεράστιος.

Για πρώτη φορά μεταφρασμένο ολόκληρο στα ελληνικά, είναι ένα δώρο στους αναγνώστες.
Δεν έχουμε καμία γνώση ότι αυτό το έγγραφο είναι γνήσιο, ωστόσο πολλές από τις έννοιες που περιέχονται στο παρόν είναι ασφαλώς λογικές, σημαντικές και αξίζουν σοβαρής σκέψης.
Λέγεται ότι το Silent Weapons for Quiet Wars, ένα Εισαγωγικό Εγχειρίδιο Προγραμματισμού, αποκαλύφθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου 1986 όταν ένας υπάλληλος της Boeing Aircraft Co. αγόρασε ένα αντιγραφικό της IBM σε μια πώληση και ανακάλυψε μέσα λεπτομέρειες ενός σχεδίου που καλούσε για έλεγχο των μαζών μέσω της χειραγώγησης της βιομηχανίας, της διασκέδασης των ανθρώπων, της εκπαίδευσης και των πολιτικών προσδοκιών. 
Καλούσε για μια ήρεμη επανάσταση, βάζοντας αδελφό εναντίον αδελφού και εκτρέποντας την προσοχή του κοινού από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Το κείμενο υπάρχει επίσης ολόκληρο μέσα στο βιβλίο Behold A Pale Horse του William Cooper, 1991.
Με εξαίρεση τα μαθηματικά διαγράμματα τα οποία ήταν δύσκολο να μεταφέρουμε και μπορείτε να βρείτε στην αγγλική πηγή του κειμένου από το The Lawful Path, όλο το υπόλοιπο έγγραφο δημοσιεύεται ανέπαφο.
Silent Weapons for Quiet Wars
Σιωπηλά Όπλα για Ήσυχους Πολέμους
Operations Research Technical Manual TM-SW7905.1
Welcome Aboard
Η έκδοση αυτή σηματοδοτεί την 25η επέτειο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, που ονομάζεται “Quiet War”, διεξαγόμενου χρησιμοποιώντας υποκειμενικό βιολογικό πόλεμο, πολεμώντας με “σιωπηλά όπλα.”
Το βιβλίο αυτό περιέχει μια εισαγωγική περιγραφή αυτού του πολέμου, τις στρατηγικές, και τα όπλα του.
Μάης 1979 # 74 – 1120
Ασφάλεια
Είναι προφανώς αδύνατο να συζητηθεί η κοινωνική μηχανική ή η αυτοματοποίηση μιας κοινωνίας, δηλαδή η μηχανική των κοινωνικών συστημάτων αυτοματισμού (σιωπηλά όπλα) σε εθνική και παγκόσμια κλίμακα χωρίς αυτό να σημαίνει διεύρυνση στόχων του κοινωνικού ελέγχου και καταστροφής της ανθρώπινης ζωής, δηλαδή, δουλεία και γενοκτονία.
Αυτό το εγχειρίδιο είναι από μόνο του μια αναλογική δήλωση προθέσεων. Μια τέτοια γραφή θα πρέπει να ασφαλίζεται από τον δημόσιο έλεγχο. Διαφορετικά, θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως τεχνικά επίσημη δήλωση εγχώριου πολέμου. 
Επιπλέον, κάθε φορά που οποιοδήποτε πρόσωπο ή ομάδα προσώπων σε θέση μεγάλης ισχύος και χωρίς πλήρη γνώση και συναίνεση των πολιτών, χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις και τις μεθοδολογίες για την οικονομική κατάκτηση – πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια κατάσταση εγχώριου πολέμου υφίσταται μεταξύ του εν λόγω προσώπου ή ομάδας των προσώπων και του κοινού.
Η λύση των σημερινών προβλημάτων απαιτεί μια προσέγγιση η οποία είναι αμείλικτα ειλικρινής, χωρίς αγωνία για τις θρησκευτικές, ηθικές ή πολιτιστικές αξίες.
Έχετε τα προσόντα για αυτό το σχέδιο, λόγω της ικανότητάς σας να βλέπετε την ανθρώπινη κοινωνία με ψυχρή αντικειμενικότητα, και όμως να αναλύετε και να συζητάτε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σας με άλλους παρόμοιας διανοητικής ικανότητας χωρίς την απώλεια της διακριτικότητας ή ταπείνωση. Αυτές οι αρετές ασκούνται προς το συμφέρον σας. Μην παρεκκλίνετε από αυτές.
Ιστορική Εισαγωγή
Η τεχνολογία σιωπηλού όπλου έχει εξελιχθεί από την Operations Research (OR), μια στρατηγική και τακτική μεθοδολογία που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της στρατιωτικής διαχείρισης στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο αρχικός σκοπός της Operations Research ήταν η μελέτη των στρατηγικών και τακτικών προβλημάτων του αέρα και της άμυνας εδάφους με στόχο την αποτελεσματική χρήση περιορισμένων στρατιωτικών πόρων κατά ξένων εχθρών (π.χ. logistics).
Σύντομα αναγνωρίστηκε από αυτούς σε θέσεις εξουσίας ότι οι ίδιες μέθοδοι μπορούν να είναι χρήσιμες για τον πλήρη έλεγχο μιας κοινωνίας. Αλλά καλύτερα εργαλεία ήταν αναγκαία.
Η κοινωνική μηχανική (η ανάλυση και αυτοματοποίηση μιας κοινωνίας) απαιτεί τη συσχέτιση μεγάλων ποσοτήτων των συνεχώς μεταβαλλόμενων οικονομικών πληροφοριών (δεδομένων), έτσι ένα υψηλής ταχύτητας μηχανογραφικό σύστημα επεξεργασίας δεδομένων ήταν απαραίτητο το οποίο θα μπορούσε να προπορεύεται της κοινωνίας και να προβλέπει όταν η κοινωνία θα έφτανε για συνθηκολόγηση.







loading...