Μπορεί το HAARP να Ξεκινήσει Φωτιά από Απόσταση; (video)

Το δέντρο που απεικονίζεται παραπάνω καίγεται από μέσα προς τα έξω! Χτυπηθηκε από κεραυνους λαμψεις που δημιουργήθηκαν από την τεχνολογία HAAP ή χτυπήθηκε από μικροκυματική ενέργεια από τα καιρικά όπλα που προκάλεσαν στα σωματίδια νανο-αλουμινίου
που προερχονται από τους χημικούς ψεκασμους να αρπαξουν φωτια;

Το παραπάνω βίντεο είναι ένα πολύ σημαντικό βίντεο με μαρτυρία αυτοπτών μαρτύρων που αποδεικνύει ότι τα όπλα HAARP EMP χρησιμοποιούνται για την δημιουργια πυρκαγιών στην Καλιφόρνια. Μερικοί μάρτυρες είδαν μπλε σπινθήρες και λάμψεις στον ουρανό που δεν ήταν αστραπές! Κάποιοι αισθάνθηκαν μια παράξενη ενέργεια στον αέρα που έκανε την καρδιά τους να νοιωθει εγκλωβισμενη! Κάποιοι ένιωσαν μια «ενεργειακή στροβίλη» να μπαινει μεσα στα σπίτια τους!

Ένας πυροσβέστης που ηταν έναw από τους καλεσμένους στην ραδιοφωνική εκπομπή του Scott Bennett στο Rense Radio Network είπε κάποιες συγκλονιστικές λεπτομέρειες στον αέρα! Είπε ότι ένας αστυνομικός πήγε και χτύπησε την πόρτα ενός σπιτιού και τους είπε ότι έπρεπε να φυγουν από εκεί μέσα σε μια ώρα. Η φωτιά δεν υπηρχε πουθενά γύρω από το σπίτι σε εκείνο το σημείο και γι ‘αυτό είχαν μια ώρα. Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο ίδιο σπίτι μέσα σε 5 λεπτά και το σπίτι ήταν ηδη μεσα στις φλόγες! Σε καμία περίπτωση η πυρκαγιά δεν θα μπορουσε να μετακινηθεί από το πουθενά για να κατακλύσει πλήρως το σπίτι σε 5 λεπτά! Συγνώμη αλλα αυτο απλα δεν μπορεί να συμβεί!

Νομίζω ότι θα μπορούσαν να στοχευσουν τα παιχνίδια HAARP απο υψηλό σημειο ωστε να μπορεί να προκαλέσει ξαφνικη φωτια σε δέντρα ή υποδομες. Όλα τα δέντρα και οι υποδομές καλύπτονται τώρα με νανο-σωματίδια αλουμινίου. Τι συμβαίνει όταν τοποθετείτε αλουμινόχαρτο σε φούρνο μικροκυμάτων; Παίρνετε τεράστια θερμότητα, σπινθήρες και πράγματα που αρπαζουν φωτια αυθορμητα! Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει! Ξεκινούν και εντείνουν αυτές τις πυρκαγιές με ενέργεια μικροκυμάτων από τα παιχνίδια HAARP που ελεγχουν. Γι ‘αυτό τόσες πολλές πυρκαγιές ξεκινούν μεσα σε μια στιγμη και αυτό σημαίνει ότι δεν υπαρχουν ποτε αρκετοί πυροσβέστες για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.

Γιατί ελιωσαν οι τροχοί από αλουμίνιο σε αυτό το αυτοκίνητο! Είναι στο πεζοδρόμιο, τα δέντρα γυρω του δεν καηκαν και το αυτοκινητο προστατεύοταν από έναν τοίχο από τούβλα που και αυτος δεν καηκε! Τίποτα γύρω από αυτό το αυτοκίνητο δεν καηκε για να παραχθει αυτό το είδος θερμότητας! Αυτό δεν έχει νόημα για μένα εκτός και αν χρησιμοποιήθηκε μυστικο όπλο στην περιοχή. Είδαμε το ίδιο πράγμα να συμβαινει στα λιωμένα αυτοκίνητα στις 9/11!

Κάποιοι γειτονες είχαν καεί σε τετειο βαθμο που βρηκαμε μόνο 2 ίντσες από τέφρα απο ενα ολόκληρο σπιτι! Γιατί τα δένδρα δεν καίγονται στις περισσότερες περιπτώσεις; Ένας πυροσβέστης ανέφερε σε έναν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ραδιοφωνικού σταθμού του Scott Bennett ότι υπάρχουν πάνω από 700 αγνοουμενοι από τις πυρκαγιές της Καλιφόρνιας! Πόσοι καηκαν ζωντανοι μεσα στα σπίτια τους ή κάηκαν προσπαθώντας να ξεφυγουν απο την φωτια μεσα στα αυτοκίνητά τους; Υπαρχουν αναφορές για ανθρώπους που καηκαν οσο προσπαθουσαν ξεφυγουν ; Αλλα ολα τα περιστατικα δεν φτανουν τον αριθμο 700!!!

Κάτι είναι λάθος εδώ. Ο πυροσβέστης δήλωσε ότι δεν ειχε ξανα δει ποτέ αυτά τα είδη πυρκαγιών,ιδιαίτερα πριν από τον Οκτώβριο . Πιστεύω ότι η NWO, Ο Μπους και βαθυ κρατος έχουν ξεφυγει με τα παιχνίδια του πολέμου καιρού και σχεδιάζουν να προκαλέσουν χάος για να φέρουν τη σατανική νέα παγκόσμια τάξη τώρα, πριν να μπορούν να συλληφθούν για προδοσία! Θέλουν τον Trump να πεθάνει ή να κτυπήσει γρήγορα, αλλά ο Θεός μου είπε ότι το χέρι του είναι στο Trump και θα επιβιώσει για την τιμωρια τους!

Δημοσιεύστε αυτό το άρθρο στο Trump @potus @ realdonaldtrump και πείτε του να κυκλοφορήσει τα αρχεία για την δολοφονια του JFK που δείχνουν όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό! Πείτε στο Trump να εντοπισει τους υπεύθυνους για αυτά τα καιρικά όπλα που γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούνται. Πείτε του να στείλει αμέσως την Seal Team 6 στις εγκαταστάσεις που ελέγχουν τους δορυφόρους και τις εγκαταστάσεις HAARP! Δεν αστειευόμαστε, πρέπει να τους αφαιρέσουμε απο τα χερια τους αυτά τα παιχνίδια, πριν καψουν τον καταραμένο πλανήτη! Αυτά τα όπλα μπορούν κυριολεκτικά να σκοτώσουν απο μακρια . Θα δολοφονήσουν κανέναν και απλά θα κατηγορούν την τυχη για την τραγική φωτιά που ξεκίνησε …απο τα «σπιρτα» του Χααρπ!!!!

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Evidence of Military Grade EMF Accelerants Used in Sonoma Napa FIRES

loading...