Ανθρωπος του FSA … δηλαδή των τζιχαντιστών της CIA … ηγείται «αναρχικής» κατάληψης στα Εξάρχεια.

Tο βράδυ της 12ης Ιουνίου τριάντα αναρχικοί, μέλη γνωστής αντιεξουσιαστικής κίνησης των Εξαρχείων, έκαναν έφοδο στην κατάληψη της οδού Αραχώβης 44 στα Εξάρχεια και ανάγκασαν τους μετανάστες από το εσωτερικό του κτιρίου να απομακρυνθούν, περικυκλώνοντας και συνοδεύοντάς
τους μέχρι την οδό Στουρνάρη. Σε κείμενο που ανήρτησαν αργότερα στο Διαδίκτυο τα μέλη της αποκαλούμενης «security team» ανέφεραν ότι τα άτομα της κατάληψης πωλούσαν ναρκωτικά στην πλατεία, έσπαγαν και έκλεβαν αυτοκίνητα, παρενοχλούσαν γυναίκες κ.ά. Εγραφαν ακόμα ότι μέσα στο κτίριο είχαν βρει βαλίτσες με κλεμμένα κινητά, γυαλιά ηλίου και ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, όπως επίσης λαθραία τσιγάρα και σακούλες με ναρκωτικά.
Η απόπειρα εκκένωσης του ακινήτου προκάλεσε την αντίδραση αντίπαλης ομάδας αναρχικών. Το ίδιο βράδυ, μέλη της έσπασαν την πόρτα και ανακατέλαβαν το κτίριο, ενώ ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τους κουκουλοφόρους που είχαν νωρίτερα απομακρύνει τους μετανάστες, κατηγορώντας τους για «ηγεμονισμό» και «επεκτατικότητα». Η κόντρα συνεχίστηκε και δέκα μέρες αργότερα, το βράδυ της 22ας Ιουνίου, περίπου 100 αναρχικοί απέκλεισαν το στέκι των μελών της «security team», ως απάντηση σε όσα είχαν προηγηθεί.

Τα συμφέροντα

Στις υπηρεσίες Ασφαλείας και Πληροφοριών είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι πίσω από την ιδεολογική αντιπαράθεση των δύο αντιμαχόμενων «μπλοκ» κρύβονται οικονομικά συμφέροντα, που συνδέονται με τη διαχείριση των μεταναστών, το λαθρεμπόριο τσιγάρων ακόμα και τη διακίνηση ναρκωτικών. Στην Αραχώβης, η κάθε ομάδα επεδίωκε να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάληψης, εγκαθιστώντας στο εσωτερικό ομάδες μεταναστών που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής τους. Αυτό επισημαίνεται σε διαβαθμισμένα έγγραφα «ειδικών» υπηρεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στα οποία απέκτησε πρόσβαση η «Κ». Σύμφωνα με απόρρητους φακέλους, οι επικεφαλής ορισμένων αναρχικών ομάδων διαχειρίζονται άτυπους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και μέσω αυτών αποκτούν πρόσβαση σε κονδύλια Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Επιπλέον, υιοθετώντας τακτικές «μαφίας» φέρονται να παρέχουν «προστασία» σε καφετέριες και μπαρ της πλατείας Εξαρχείων.

Στα ίδια έγγραφα αναφέρεται ότι ομάδες αναρχικών απαιτούν χρήματα από αλλοδαπούς, προκειμένου να τους επιτρέπουν να διακινούν τσιγάρα και ναρκωτικά στην πλατεία και στα γύρω στενά. Οι συντάκτες των απόρρητων εκθέσεων επισημαίνουν ακόμα ότι μετανάστες από τις καταλήψεις παίρνουν μέρος –άλλοτε αυθόρμητα και άλλοτε κατόπιν υπόδειξης– στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών, που περιπολούν στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν πράγματι παραδείγματα Σύρων και Ιρακινών που έχουν συλληφθεί για επιθέσεις κατά των ΜΑΤ γύρω από το Πολυτεχνείο. Από τους 13 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου 2016, οι τρεις ήταν Σύροι πρόσφυγες που έμεναν στις άτυπες «δομές» των Εξαρχείων. Τα παραπάνω βρίσκονται σε γνώση της ηγεσίας, όπως επίσης και τα πληροφοριακά δεδομένα που αφορούν ειδικά την κατάληψη της οδού Αραχώβης. Το διάστημα 2016-2018 εξάλλου, υπήρξαν ιδιαίτερα ανησυχητικές αναφορές «ειδικών» υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για παρουσία ενόπλων, όπως επίσης και ακραίων, ριζοσπαστικοποιημένων μουσουλμάνων στο τριώροφο της Αραχώβης.

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Μετανάστες φέρεται να συνδράμουν ομάδες αναρχικών κατόπιν υποδείξεων από τους διαχειριστές των καταλήψεων.
Κομβικό ρόλο στη διαχείριση της κατάληψης, όπως και αρκετών ακόμα στην περιοχή των Εξαρχείων αποδίδουν οι υπηρεσίες σε έναν Σύρο με χαρακτηριστικό ψευδώνυμο, που παραπέμπει σε εκλιπόντα επαναστάτη ηγέτη, ο οποίος ζει πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ο 50χρονος διατηρεί επαφές με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, από τις οποίες αντλεί χρηματοδότηση και την άνοιξη του 2017 είχε κατηγορηθεί ότι μαζί με έναν Ελληνα συνεργό του, είχε επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα παράνομο μουσουλμανικό νεκροταφείο, στην περιοχή Ασκρη Βοιωτίας. Για τον λόγο αυτό μετέφεραν με ιδιωτικό βανάκι πτώματα από την Αθήνα, τα οποία έθαψαν σε ερημική περιοχή κοντά στην Αλίαρτο. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», στην έρευνα για εκείνη την υπόθεση είχαν εμπλακεί εκτός από την τοπική αστυνομία, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο Σύρος αρχηγός και οι «Single Men»
Στο παρελθόν, το κτίριο στην οδό Αραχώβης 44 στέγαζε τη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Σεπτέμβριο του 2015, ωστόσο, μία από τις παλιές ομάδες αντιεξουσιαστών των Εξαρχείων το κατέλαβε, σε συνεννόηση με τον 50χρονο Σύρο, ο οποίος εν μέσω μεταναστευτικής κρίσης αυτοανακηρύχθηκε σε συντονιστή των συμπατριωτών του, που έφταναν κατά εκατοντάδες στη Ελλάδα. Μερικούς μήνες αργότερα, οι πρώτοι «ένοικοι» της κατάληψης μετακινήθηκαν σε ακατοίκητο της οδού Νοταρά 26 και στην παλιά φοιτητική λέσχη εγκαταστάθηκαν 100-150 νεαροί από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και χώρες του Μαγκρέμπ. Ηταν όλοι τους άνδρες, μεταξύ 18 και 40 ετών και γι’ αυτό το εγχείρημα ονομάστηκε «Single Men». Ο 50χρονος περιγράφεται ως διαχειριστής αρκετών καταλήψεων στέγης στα Εξάρχεια και μάλιστα σε διαβαθμισμένα έγγραφα αναφέρεται ότι με δική του απόφαση την εποπτεία της κατάληψης στην οδό Αραχώβης ανέλαβε συμπατριώτης του, που είχε πάρει μέρος στον συριακό εμφύλιο, πολεμώντας όχι στο πλευρό των τζιχαντιστών αλλά του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Στους απόρρητους φακέλους γίνεται ακόμα αναφορά στο ενδεχόμενο στο τριώροφο της οδού Αραχώβης να υπάρχουν ριζοσπαστικοποιημένα άτομα, ενώ παρατίθενται πληροφορίες και για ύπαρξη όπλων και ναρκωτικών ουσιών. Αν και η κατάληψη αποτελούσε αντικείμενο ενδιαφέροντος τριών τουλάχιστον υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., οι προσπάθειες των αστυνομικών να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό της δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο κτίριο ακόμα και σε πρόσφυγες από άλλες δομές. Πάντως, πληροφορίες που ήθελαν τους τοίχους της παλιάς φοιτητικής λέσχης να διακοσμούνται από σημαίες του Ισλαμικού Κράτους δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι επιθέσεις
Το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει οι φωνές διαμαρτυρίας που έλεγαν ότι οι ένοικοι της κατάληψης διαπράττουν ένοπλες ληστείες εις βάρος πεζών, δέρνουν μικροδιακινητές και επιτίθενται σε γυναίκες, ενώ ήδη από το 2016 εκκρεμεί μηνυτήρια αναφορά ενός εκ των ιδιοκτητών του ακινήτου με την οποία ζητεί από την αστυνομία την εκκένωσή του. Το έπραξαν τη νύχτα της 12ης Ιουνίου περίπου 30 κουκουλοφόροι αναρχικοί και στο κείμενο που δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο έγραψαν: «Το ποιόν και τον ρόλο όσων μένουν στο κτίριο το γνώριζε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής: εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές, νταβατζιλίκια, σεξιστικές επιθέσεις».

Πέρυσι, ο 50χρονος Σύρος και ένας συνεργός του συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, ενώ έσκαβαν αυτοσχέδιο τάφο κοντά στην Αλίαρτο (φωτ.).
Την εκκένωση της κατάληψης φέρεται να αποφάσισαν ένας παλιός αναρχικός, άτυπος επικεφαλής γνωστής αντιεξουσιαστικής κίνησης και ο 50χρονος Σύρος, με τον οποίο διατηρεί από παλιά στενές σχέσεις. Στα απόρρητα πληροφοριακά δελτία αναφέρεται ότι ο βετεράνος αντιεξουσιαστής παρέχει προστασία στις καταλήψεις των αλλοδαπών, ενώ αξιωματούχοι ασφαλείας τον εμπλέκουν σε εκβιασμούς μικροδιακινητών, από τους οποίους εισπράττει «φόρο» ώστε να τους επιτρέπεται να πωλούν την πραμάτεια τους στα Εξάρχεια. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η απομάκρυνση των Αράβων από το ακίνητο της Αραχώβης και η εγκατάσταση σ’ αυτό οικογενειών Σύρων, κουρδικής καταγωγής, δεν είχε ως μοναδικό στόχο την αντιμετώπιση των φαινομένων εγκληματικότητας και «αντικοινωνικής» συμπεριφοράς, αλλά θα απέφερε οικονομικά οφέλη στους εμπνευστές της. Πρόσφυγες έχουν άτυπα καταθέσει ότι η διαμονή στις άτυπες δομές των Εξαρχείων και η πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης που διατίθενται από ΜΚΟ δεν είναι δωρεάν, καθώς οι υπεύθυνοι των καταλήψεων τους επιβάλλουν «κεφαλικό φόρο». Κανείς, όμως, δεν έχει δεχθεί να καταγγείλει επωνύμως τις παρανομίες στην ΕΛ.ΑΣ. Πάντως, απόσπασμα κειμένου αναρχικών με τίτλο «πολιτική τοποθέτηση για τα γεγονότα στην Αραχώβης» που δημοσιεύθηκε στο Athens Indymedia λίγο μετά τα γεγονότα στην Αραχώβης αναφέρει: «H δράση της γκρούπας που εκκένωσε τη “Single Men” καμία σχέση δεν έχει με τον πόλεμο ενάντια στις μαφίες. Μέλη της πωλούν προστασία σε καφενεία και μπαρ και κανονίζουν ποιοι μετανάστες βγάζουν πάγκους στην πλατεία».

Η απόπειρα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αλίαρτο
Στα απόρρητα έγγραφα των υπηρεσιών ασφαλείας υπάρχουν αναφορές σε αρκετούς ακόμα γνωστούς αναρχικούς, που σύμφωνα με τις Αρχές διεκδικούν ρόλο στη διαχείριση των καταλήψεων στέγης στα Εξάρχεια. Ενας απ’ αυτούς περιγράφεται ως άτυπος επικεφαλής της πλέον δραστήριας ομάδας «μπαχαλάκηδων» και συνελήφθη προ μηνών κατά την εκκένωση κατειλημμένου κτιρίου στις παρυφές των Εξαρχείων. Η ομάδα του θεωρείται από τις πιο «δυναμικές» στην πλατεία και μάλιστα εκτιμάται ότι ήταν αυτή που συμμετείχε στην επιχείρηση ανακατάληψης της Αραχώβης 44 μετά την απομάκρυνση από το κτίριο των Αράβων. Επιπλέον, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο ίδιος συντόνισε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 22ας Ιουνίου, έξω από το στέκι αντίπαλης ομάδας αναρχικών.

Στις αναφορές τους, οι αξιωματούχοι των αρμοδίων υπηρεσιών αναφέρουν ότι έχει έρθει σε ρήξη με τις άλλες, παλαιότερες ομάδες αναρχικών εξαιτίας της προσπάθειάς του να αποκτήσει μερίδιο από τον έλεγχο των καταστημάτων και των λαθρεμπόρων της περιοχής των Εξαρχείων. Φέρεται, μάλιστα, να επιχειρεί να προσεταιριστεί τις πιο περιθωριακές και παραβατικές ομάδες αλλοδαπών, όπως αυτούς που έμεναν στο ακίνητο της Αραχώβης.

Στο μεταξύ, με μια ιδιαίτερα σκοτεινή υπόθεση, που διαδραματίστηκε την άνοιξη του 2017 στην περιοχή Ασκρη Βοιωτίας, συνδέονται οι πρωταγωνιστές των πρόσφατων γεγονότων στην οδό Αραχώβης. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ», ο 50χρονος Σύρος που εμφανίζεται να συντονίζει τις καταλήψεις μεταναστών είχε περίπου προ ενός έτους αποπειραθεί να φτιάξει κρυφά ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο σε ερημική, αγροτική περιοχή κοντά στην Αλίαρτο. Η πρωτοφανής στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά πληροφορίες που έφτασαν σε ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και στην ΕΥΠ, σύμφωνα με τις οποίες σε κτήμα με ελιές, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα πρώτα σπίτια του οικισμού, άγνωστοι είχαν σκάψει δύο αυτοσχέδιους τάφους. Αμέσως, κλιμάκια των δύο υπηρεσιών πήραν εντολή να ερευνήσουν το θέμα και μετέβησαν υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Υστερα από έρευνες που διήρκεσαν μερικές ημέρες και ενώ είχαν επιστρατεύσει ακόμα και εικόνες από δορυφόρο κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο, ενώ ενημέρωσαν για την υπόθεση τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ζητώντας τους να θέσουν υπό επιτήρηση το σημείο.

Μετέφεραν πτώματα
Ετσι, την 5η Μαΐου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες, τη στιγμή που έσκαβαν νέο τάφο για να τοποθετήσουν τη σορό ενός Πακιστανού. Στο σημείο υπήρχαν ήδη δύο αυτοσχέδιοι τάφοι για την οριοθέτηση των οποίων είχαν χρησιμοποιηθεί λευκές πέτρες.

Ο ένας από τους συλληφθέντες ήταν ο 50χρονος Σύρος, με το χαρακτηριστικό ψευδώνυμο και ο δεύτερος ένας Ελληνας συνεργάτης του, επικεφαλής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη μεταναστών, με δράση κυρίως στον Πειραιά. Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής μνήμης νεκρού.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι μετέφεραν από την Αθήνα τα πτώματα μέσα σε ιδιωτικής χρήσης βανάκι προκειμένου να τα θάψουν στο «μυστικό» μουσουλμανικό νεκροταφείο. Κατά πληροφορίες, η περιοχή που σχεδίαζαν να χωροθετήσουν το νεκροταφείο είχε αγοραστεί από τον 50χρονο.

loading...

8 thoughts on “Ανθρωπος του FSA … δηλαδή των τζιχαντιστών της CIA … ηγείται «αναρχικής» κατάληψης στα Εξάρχεια.

  1. Giannis Panterakis
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ,ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ,ΜΠΟΥΣ,ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ,ΧΑΤΖΗΣΑΛΙΟΙ ΚΛΠ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΤΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ…???

    ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕΕΕΕΕ..!!!!!

  2. ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ''ΔΑΓΚΩΘΕΝΤΕΣ''ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Ε ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΕ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΦΟΝΕ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ 4 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕΝ ΟΥΤΟΣ……ΧΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ε ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΛΑΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΣΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΛΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΑΛΑΚΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ Ε ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ? ΑΚΟΥ ΤΑΜΤΑΚΟΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 10αρικα ΠΑΝΕ ΤΑ 150αρικα ΠΟΥ ΧΛΑΑΤΣ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ Μ΄ΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ?ΚΑΤΣΕ ΨΩΦΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Α ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΛΥ!!…ΕΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΘΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΠΛΕΡΕΣ ΣΤΗ ΑΚΤΗ ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ.

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΤΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΥ. ΑΙΝΤΕ ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΗ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΟΛΟ ΚΙ'ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΙ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΛΛΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΣΤΕΙΛΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΡΟΔΕΛΛΑ ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΤΣΙΒΙΚΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΛΠ……ΟΥΥΥΙΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ …

  4. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 20/ ΙΟΥΛΙΟΥ / 2016

    Έρχεται η παγκόσμια αστυνομία του Ο.Η.Ε.

    http://www.liakonews.gr/ellinismos/agenda-21/item/1195-erxetai-i-pagkosmia-astynomia-tou-o-i-e

    Ο παγκόσμιος ηγέτης θα έχει ανάγκη και από παγκόσμιας στρατιωτικές δυνάμεις ασφαλείας.

    Άλλωστε το καθεστώς θα είναι παγκόσμια κομμουνιστική δικτατορία στρατιωτικού τύπου.

    Έτσι ο Ο.Η.Ε. έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να επεκτείνει και ενδυναμώσει περαιτέρω την «Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών, γνωστή ως «UNPOL».

    Την ίδια ώρα, η παγκόσμια οργάνωση της Νέας Τάξης, εργάζεται στο να αποκτήσει όλο και περισσότερη επιρροή πάνω στις εθνικές αστυνομικές δυνάμεις, φέρνοντας κοντά περισσότερους από 100 αρχηγούς Αστυνομιών αυτόν τον μήνα σε συνάντηση που διεξάγεται για πρώτη φορά και αποκαλείται «Σύνοδος Κορυφής των Αρχηγών Αστυνομίας» (UN COPS).

    Αντιλαμβάνεστε πως βήμα-βήμα προχωρά η επιβολή παγκόσμιαw αστυνομίας, η οποία θα στρέφεται κατά των πολιτών που θέτουν σε αμφισβήτηση την διεθνή εξουσία ή αρνούνται να συμβιβαστούν με τους άκαμπτους νόμους της.
    …………………………………………

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

  5. ο μογγολογυφτος παγκοσμιος τεμπελης καταγεται
    απο την μογγολια ουλαν μπατορ απο το κοινοβουλιο τους εχει αντιγραψει και το συμβολο που εχει κολησει στη ευκλανια συνευρεση ΕΣΥ

  6. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2018 – 2:17 μ.μ.
    Στην απονομή παρασήμων πρός την αυτού μεγαλειότητα τον διοικητήν της παγκοσμίου αστυνομίας κ. ΣΏΡΡΑ
    θα προσφερθούν απευθείας απο τη Καλαμάτα τσαπέλες με μέλι αρχαιοελληνικόν και η τελετή θα κλείσει με ομιλία ο διεθνούς φήμης Copy Paste ρήτορας λόγιος
    Μορφέας ο Σερραίος στρωματατζής αφού παρουσιάσει τους δύο συνεργάτες του παγκόσμιου διοικητή
    τον αορατομπεσαλή μπι μπι και τον εξωνάυτη

    Στο τέλος οι Αμαζόνες το τάγμα εξολόθρευσης
    των Εβραίων θα μεταβεί στο Σείριο για να
    να ετοιμάσουν ΤΣΑΠΕΛΟΖΟΥΜΟ για τον παγκόσμιο ΗΓΕΤΗ ο οποίος μια φορά το μήνα θα τρώει πατσά
    για να θυμάται την Θεσσαλονίκη …….

    Μεγιστίας ο φύλακας του θησαυροφυλακίου του Σώρρα

  7. Giannis Panterakis
    ΑΣΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΛΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΠΛΕΡΕΣ ΣΤΗ ΑΚΤΗ ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ. ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
    ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ,ΧΑΤΖΗΣΑΛΙΟΙ ΚΛΠ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΤΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ…
    ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ ΣΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

  8. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΝΑΤΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…AAA XA XA XA XAAA ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΧΧΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΨΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.