Με το που διαγράφηκε ο Μίχαλος έδωσε συνέντευξη στο Documento

Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα από τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος επέλεξε… την εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη για να μιλήσει, καταγγέλλοντας «γκεμπελικές μεθόδους»
που οδήγησαν στη διαγραφή του, κατηγορώντας για «μεθοδεύσεις» εναντίον του τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη – και καταλήγοντας να πλέκει και το… εγκώμιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο Documento, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ μιλά για «παπαράτσι του Αυγενάκη» αναφερόμενος στα ντοκουμέντα από τη συνάντησή του με τον Νίκο Παππά στο Ζάππειο.

Υποστηρίζει δε πως «οι πληροφορίες του λένε πως ήταν ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης» που «συνέταξε ένα φαντασιόπληκτο κείμενο, σύμφωνα με το οποίο με στρατολόγησε ο Παππάς».

Στη συνέχεια, τον κατηγορεί επιπλέον και για ανάμειξη στις διαδικασίες του ΕΒΕΑ: «Υπήρξαν κάποιοι από τη ΝΔ, και θα μου επιτρέψετε πάλι σε προσωπικό επίπεδο να μιλήσω για τον κ. Αυγενάκη, που προσπάθησαν να κομματικοποιήσουν τις εκλογικές διαδικασίες στα επιμελητήρια».

Στη συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ καταλήγει δε να πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «αναγνωρίζεται ως Ευρωπαίος ηγέτης» και ότι είχε «βρεθεί προ τετελεσμένου» το 2015 με το δημοψήφισμα, που ο ίδιος είχε κηρύξει.

Πηγή

loading...

2 thoughts on “Με το που διαγράφηκε ο Μίχαλος έδωσε συνέντευξη στο Documento

  1. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ : «Εγώ μπήκα στην πολιτική υπηρετώντας αρχές και αξίες και έχω συνέπεια στα πιστεύω μου…»

    Nτορολαμόγιο με άποψη … Μετά λόγου γνώσεως…

    Ο Τσίπρας ασχολείται με τους νταβατζηδες ,τους ναρκέμπορους και τους Μαρινάκηδες …

    Η δικαιοσύνη με τους μπαχαλάκιδες …

    Και οι Νεόδουλοι παλαμοκρούστες με τους μαλάκιδες …

    Ο τύπος είναι ένα από τα φανατικότερα Ντοροκοπρόσκυλα που κυκλοφορούν στην Νέα Μιζοκρατία .

  2. Τι έλεγε ο μεγάλος μας ΣΟΥΤΣΟΣ , ανάλογα το φαΐ πάει και το πιρούνι , αυτός μόλις διαγράφει από την ΝΔ που πήγε να τριφτεί , στα ΣΚΑΤΑ ,βλέπετε ο όμοιος όμοιον συναναστρέφεται

Comments are closed.