Δημήτρης Καμμένος: Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ – Έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν από την κυβέρνηση για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας. Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα. Το ‘δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος σχολιάζοντας τις απειλές του Πάνου Καμμένου ο οποίος είπε πως θα ρίξει την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς. «Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει ‘’συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;’’» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν εννοεί ό,τι λέει. «Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο» επισήμανε. «Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό» ανέφερε χαρακτηριστικά
«Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης» πρόσθεσε. Αναφορικά με τις δηλώσεις Μαυραγάνη είπε πως «αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας».

Για τον Ζόραν Ζάεφ είπε ότι θα λάβει 30 δισεκ. ευρώ, τρία ΑΕΠ, σα να έπαιρνε αναλογικά η Ελλάδα 1 τρισεκ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις. «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ» εκτίμησε.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

loading...

1 thought on “Δημήτρης Καμμένος: Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ – Έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι – ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.