ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!. ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός – Ερευνητής

Αυτή τη στιγμή δεν είναι της ώρας να επιρρίψουμε ευθύνες προς την Α ή Β πλευρά. Αυτό που προέχει είναι η Εθνική συσπείρωση τόσο σε επίπεδο λαού, όσο σε επίπεδο Πολιτικών. Για αυτές τις πυρκαγιές στη περιοχή της Αττικής (από την Κόρινθο-Κινέτα-Ραφήνα-Μάτι- Κάλαμο κ.λ.π), μετά
βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν όλες τυχαίες και δεν έγιναν από οικοπεδοφάγους, γιατί σχεδόν όλες ήσαν μέσα σε κατοικημένες περιοχές και στην περιοχή του Διυλιστηρίου, που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.
Σε αυτό το σημείο, σας θυμίζω τις εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ προς την εφημερίδα της Τουρκίας Μπιργιούν (το 2011), όπου ανερυθρίαστα απεκάλυψε : “Πως πολλές από τις πυρκαγιές στα Ελληνικά δάση, την περίοδο 1995-1997, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ”.
Μετά απ’ όλες αυτές τις Εθνικές τραγωδίες από πυρκαγιές (Νομός Ηλείας το 2007 με 49 νεκρούς) και τη τωρινή Εθνική τραγωδία στη περιοχή της Αττικής με δεκάδες νεκρούς, οι Πολιτικοί Ταγοί μας πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να αποβάλλει πάραυτα τις αριστερές του ιδεοληψίες περί μη ύπαρξης συνόρων και όλοι μαζί να αποφασίσουν τα κάτωθι :
1) Εδώ και τώρα να δημιουργήσουν : ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!
2) Κλείσιμο των συνόρων της χώρας μας (από ξηράς και θαλάσσης), για να σταματήσει αυτή ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, όπου μέσω αυτής, εισέρχονται και χιλιάδες πράκτορες, που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν παράνομες πράξεις και εγκλήματα σε βάρος της χώρας μας και της Εθνικής μας ασφάλειας!!!
3) Τώρα που τελειώνουν τα μνημόνια, να προσληφθεί ικανότατος αριθμός Δασοφυλάκων και Πυροσβεστών και να εμπλουτισθεί αυτός ο ευαίσθητος χώρος με επαρκή αριθμό μέσων πυρόσβεσης!!! (που τώρα λόγω των μνημονίων είναι ελλιπής)
4) Τέλος να επανέλθει η θανατική ποινή, μόνο για ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ και προς όλους τους ξένους πράκτορες, οι οποίοι θα συλλαμβάνονται να συμμετέχουν σε εγκληματικές εμπρηστικές ενέργειες.
Οι Πολιτικοί λοιπόν Ταγοί μας, να μην περιοριστούν μόνο σε λόγια συμπόνοιας και συμπαράστασης προς τις Οικογένειες των θυμάτων, αλλά αποτίοντας φόρο τιμής, στη μνήμη όλων αυτών των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας, από τις πυρκαγιές, να προχωρήσουν στις παραπάνω πολιτικές πράξεις!!!
Επιτέλους, αυτή η πανέμορφη και ευλογημένη χώρα να παύσει να είναι ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι!!!

loading...