Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας υπέγραψε διάταγμα που επιβάλλει πρόσθετους δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα

Διάταγμα με το οποίο η Ρωσία επιβάλλει πρόσθετους δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα, υπέγραψε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Η πράξη αυτή έρχεται ως απάντηση στην απόφαση των ΗΠΑ για την επιβολή δασμών στην εισαγωγή χάλυβα και αλουμινίου και αναμένεται να επηρεάσει προϊόντα, ανάλογα με εκείνα που παράγονται στη Ρωσία. Το ποσό των πρόσθετων τελών κυμαίνεται από 25% έως 40%.

Όπως ανέφερε, σε μια ανακοίνωση ο υπουργός Οικονομίας Μαξίμ Ορέσκιν, οι πρόσθετοι δασμοί επιβλήθηκαν στις εισαγωγές οπτικών ινών, εξοπλισμών για έργα οδοποιίας, εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και σε εξοπλισμό για επεξεργασία μετάλλων και γεωτρήσεις.

Ο υπουργός οικονομίας εκτίμησε ότι οι ζημίες των ρώσων εξαγωγέων από την επιβολή των αμερικανικών δασμών στα ρωσικά προϊόντα φθάνουν τα 537,6 εκατ. δολάρια.

Σε πρώτο στάδιο, το όφελος της Ρωσίας υπολογίζεται σε 87,6 εκατομμύρια δολάρια, είπε ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Νμτίτρι Πεσκόφ, είχε δηλώσει η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της μετά τους δασμούς που επέβαλαν σήμερα στο μεταξύ τους εμπόριο οι ΗΠΑ και η Κίνα. Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει επίσης ότι ετοιμάζει μία λίστα με αμερικανικά προϊόντα στα οποία θα εισάγει νέους τελωνειακούς δασμούς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

loading...

4 thoughts on “Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας υπέγραψε διάταγμα που επιβάλλει πρόσθετους δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα

  1. ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΕΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΥΘΥΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ..ΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΛΕΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΙΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ''ΚΛΑΣΕΙ'' ΡΩΤΑΕΙ DROGARIO PUTIN CAN I FART NOW? AND IF HE SAY YES OK IF HE SAID NO HAS TO WAIT ONE TWO HRS INDEPEΝCE O PUTΙΝ'S ΚΑΥΛΑ….. ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Ε Mr PUTIN? ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΙΝΟΒΑ ΕΕ? ….ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΤΘΥΜΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΩΩΩΩΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΠΑΤΕΡΑΚΗ? ΕΥΤΑΞΙΑ? ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ….ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΕΝΠΑΓΙΑΚΙ ΚΛΑΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙ….ΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ…ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΛΛΗ ΖΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΡΗΣΗΚΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΚΑΗΚΕ Η ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΤΟΥ Η ΣΟΥΦΡΑ Η ''ΕΡΜΗ''……ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΕΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΑΡΤΕΜΗ.

    Η ΠΟΥΤΙΝΟΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;

  3. ΜΑ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  4. ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΛΕΥΣ

Comments are closed.