ΛΥΠΗΡΟ ΘΕΑΜΑ… ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης …

Φοβούμαι ότι η σημερινή συζήτηση στη Βουλή, αυτή η πολιτική φαρσοκωμωδία, κατεγράφη ήδη με αρνητικό πρόσημο στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για το
πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό. Διερωτάται κανείς αν οι πολιτικοί αρχηγοί εννοούν να καταλάβουν ότι, η σημερινή εικόνα στο κοινοβούλιο αποπνέει παρακμή και αναδίδει μια ιδιαίτερη πολιτική δυσοσμία. Μια νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα, ικανή να “καταδικάσει” σε περαιτέρω απομόνωση το πολιτικό σύστημα αντί τους δεδηλωμένους εχθρούς της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας?. Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι απομακρύνονται από τους νέους ανθρώπους?.
Δεν βλέπουν ότι έτσι ενισχύουν το μέτωπο απαξίας κατά της πολιτικής? Ποιους νομίζουν ότι θα πείσουν? Τους νέους ψηφοφόρους? ή τους πολίτες που ζουν με απόγνωση στις παρυφές του κοινωνικοπολιτικού συστήματος, και βλέπουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της ζωής τους? Τους είπε κανείς ότι οι Έλληνες επιθυμούν την επιστροφή στον πάλαι ποτέ “πολιτικό πολιτισμό” της δεκαετίας του ’80 με το γνωστό αγοραίο ύφος, τους αήθεις και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, την ανταλλαγή ύβρεων και τους φθηνούς πολιτικούς παλικαρισμούς αυτής της εποχής? Λυπηρό και προσβλητικό θέαμα, σε τόσο κρίσιμες ώρες για τη χώρα και το έθνος, με “μικρούς” και μοιραίους πολιτικούς πρωταγωνιστές…..
***Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ. Γεωπόνος – Παιδαγωγός

loading...

4 thoughts on “ΛΥΠΗΡΟ ΘΕΑΜΑ… ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!

  1. Το θλιβερό σε όλοι αυτήν την κατάσταση είναι ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ , όχι ότι οι άλλοι έχουν λιγότεροι ευθύνη για αυτό το ξεκατίνιασμα που έγινε στην ΒΟΥΛΗ όχι των ΕΛΛΗΝΩΝ η οποία έχει μετατραπεί σε καταφύγιο των ΗΛΙΘΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , όλοι περίμεναν μετά τα τόσα επιτεύγματα που όπως διαλαλεί ότι έχει πετύχει ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και πλέον η Ελλάδα κατά την ηλίθια γνώμη του πλέει πλέον σε πελάγη ήρεμα , με ανάπτυξη να μας εκθέσει το πρόγραμμά του άπω τώρα και πέρα και αντί αυτόν οίδα με έναν πρωθυπουργό να έχει κατέβει στο επίπεδο του , να πεζοδρομίου , να βρίζει , να λασπολογεί , να προκαλεί και το κυριότερο ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ , είδαμε χαμένο και απελπισμένο ανθρωπάκο να προσπαθεί αποδείξει τα αυταπόδεικτα , να μιλάει για άσχετα πράγματα, να αγνοεί την πραγματικότητα και τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα και να προσπαθεί να αποδείξει ότι σε όλα φταίει κάποιος άλλος , δυστυχώς για όλους μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά και έρχονται , μας ΚΥΒΕΡΝΑ ΄ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

  2. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΔΙΛΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!!! ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ??? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΗΔΑΞΑΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ? ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΗΚΕΣ? ΕΙΜΑΙ ΒΑΙΒΑΙΩΣ ΠΟΣ ΟΧΙ!!!!! ΑΡΑ ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΠΑΡΧΟΝΤΑΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΗΤΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΜΠ ΡΟΤΘΣΤΣΙΛΝΤ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

  3. Και όχι μόνον ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, αλλά και ΣΑΡΣΕΜΗΔΕΣ!!!

  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ……..ΜΟΥΓΚΑ……ΟΙ Α Λ Η Τ Ε Σ……ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…….ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ……..ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ……..ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Comments are closed.