ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ «ΕΠΙΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ «ΕΠΙΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΚΤΛ. 

Κύριοι Βουλευτές,
Κάποτε ο Κλίντον είχε πει « It’s the economy stupid”. Προφανώς για την Ελλάδα πάνω απ αυτό της οικονομίας ισχύει το,  «Είναι η υποδούλωση», όχι βλαξ αλλά, «συνειδητέ προδότη»
Στα πρώτα χρόνια της κατοχής Έλληνες δημοσιογράφοι τόνιζαν σε μεγάλα ΜΜΕ (τηλεόραση) το ότι η Ελλάδα είναι υπόδουλη (ακούστε το κατωτέρω βίντεο).  Δείτε και θυμηθείτε:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Καθηγητής Συνταγμ. Δικαίου Γ. Κασιμάτης ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, https://www.youtube.com/watch?v=StF8wwefpQM
             
Αυτοί που το τόνιζαν έχουν σήμερα εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ αυτά. Και σήμερα επίσης τα μεγάλα ΜΜΕ με τους δημοσιογράφους τους συζητούν περί πολλών, όχι όμως για την ουσία του ότι η Ελλάδα είναι υπόδουλη και υπό κατοχή.
Ούτε θα ακούσετε κανένα πολιτικό των μνημονιακών κομμάτων , που παίζουν παιγνιδάκια δήθεν δημοκρατίας, να ομιλεί για την υποδούλωση της Ελλάδας και την ανάγκη απελευθέρωσης της.
Ελάχιστοι επίσης δημοσιογράφοι παρέμειναν που τιμούν το λειτούργημα τους. Κατ αλφαβητική σειρά αναφέρω στην Ελλάδα τους, Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, τον Κώστα Ουίλς, τον δημοσιογράφο του 984radio, και είναι και μερικοί άλλοι που διαφεύγον τα ονόματα τους.
Καλύτερα να μην αναφερθεί η στρατιά των άλλων, είτε θρασύτατων μνημονιακών, είτε πονηρών δήθεν αντιμνημονιακών κτλ
Συνέπεια των ανωτέρω είναι το ότι μέγα λάθος να ταυτίζεται η Ελλάδα και ο υπόδουλος Ελληνισμός με τους υπηρέτες της κατοχής μνημονικούς πολιτικούς .
Είναι σαφές επίσης όλα τα ανωτέρα συμβαίνοντα (σκοπιανό κτλ)
Αποτελούν εκτέλεση διαταγών της κατοχής σε αυτούς. 
Για το σαθρό επιχείρημα ότι έχουν ψηφιστεί κτλ, υπενθυμίζω τα άπειρα ψεύδη τους, την έλλειψη πληροφόρησης του Ελληνισμού για την αισχρή κατοχή, την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, την δυσφήμιση και αποκλεισμό από κάθε μεγάλο μέσο οποιουδήποτε αποτελεί κίνδυνο για την κατοχή,
Επίσης την παραβίαση του Συντάγματος και της λαϊκής βούληση στο δημοψήφισμα του 2015, την κατάργηση της δικαιοσύνης με την μη εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων και εφαρμογή μόνον όσων αποφάσεων συμφέρουν την κατοχή κτλ
Με τον επίσης «σκοπιανό» Ανανστασιάδη χέρι -χέρι με τους Τσιπρο-Καμμενο-Κοτζιάδες, να ετοιμάζεται να εκτουρκίσει με τη λύση του την Ελληνική Κύπρο. Με μερική αποχώρηση στρατευμάτων, «τριμερή» συμμαχία, ουσιαστική νόθο και ως διχοτομική λύση που οδηγεί σε εκτουρκισμό με ευλογία της εισβολής και κατοχής κτλ
Δεν ξέρω επίσης αν πχ ο Ακκιντζή, μετά την απαγόρευση του για αναφορά στο ιστορικό δημοψήφισμα για την Ένωση, αν απαγόρευσε και την αναφορά στα Ελληνικά σχολεία της Κύπρου και της 9ης Ιουλίου 1821.
Όπως όμως οδηγεί ο Αναν μαζί με τους με τους Τσιπρο-Καμμενο-Κοτζιάδες τα πράγματα,   σύντομα στην Ελληνική Κόπρο θα εορτάζεται η «απελευθέρωση» της από τας «ηρωικά»  «μεχμετζικ»  του «εθνάρχη» του ανήκομεν στη δύση Καραμανλή
Ευριπίδης Μπίλλης
loading...