Οι κορυφαίοι Άγιοι όλων των εποχών’ για το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΙΟΙ ; 

Oi Εθνικοι μας αγιοι ειναι οι Ισαποστολοι Κωνσταντινος και Ελενη, οι Τρεις Ιεραρχες, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και ο αργαλεος θανατος των Σαρακηνων (Αγιος Νικηφορος). 

Χωρις τον Αγιο Κωνσταντινο και την Αγια Ελενη το Ελληνικο εθνος θα ειχε αφανιστει πριν απο πολλους αιωνες. 

Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. 


Στον Αγιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος. 


Εκεινος αλλαξε την ιστορια της ανθρωποτητος. 


Εμελλε να είναι η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης και μοναδικης ορθοδοξης παγκόσμιας αυτοκρατοριας.

Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.


Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της αυτοκρατοριας αλλα και των υπολοιπων λαων μεσω της χριστιανικης πιστεως.


Ο Χριστιανισμος ηταν ισχυρο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

.
Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και  συνεχιστες στην διοικηση τηςαυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη-εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, χαράζουν την ιδια πολιτικη πορεία.

Αυτη ηταν με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθικη-πιστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 
Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον Ελληνικο πολιτισμό, παιδεια, γλώσσα, ήθη, έθιμα, μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  
Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον Αγιο Γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.

Η αυτοκρατορια ηταν η κοιτίδα και το παγκοσμιο κεντρο διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την εξάπλωση-των χριστιανικων ευαγγελίων για την σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.
Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες όλων των άλλων εθνων. 
Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 
Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου, του Πλατωνα και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν. 
Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.
Μετα από ολη αυτην την πνευματικη-πολιτισμικη ανωτερωτητα των Ελληνων δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο, οι αλλοι λαοι.
Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η Βασιλεύουσα.
Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεια πρόνοια έσωζε την Πόλη και το κρατος εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 

Το αξιωμα του ιmperium romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των Ελληνων αυτοκρατόρων.
Παραλληλα ολοκληρώθηκε ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση του Ελληνικου εθνικισμού.


Η περιοδος αυτη ξεκινησε στις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του Μεγα Ελληνα Ηρακλειου
από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.
Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε πολυ και στην
εξαπλωση του Χριστιανισμού.

Η νεα ανερχομενη θρησκεια καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.
Η πολιτικη θεωρια της παγκόσμιας χριστιανικης αυτοκρατοριας είναι η ακριβης συνεχιση της ρωμαικης ιδεολογιας. 


Σύμφωνα με αυτήν, το να εισαι Ρωμαιος σημαινε πως εισαι προνομιουχος και ότι εχεις το ιερό καθήκον να προσφερεις στην εξελιξη της  ανθρωπότητας. 
Το Ελληνοχριστιανικο ιmperium romanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η ρωμαικη
αυτοκρατορία αποτελούσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο.

Η  συνεχεια του κρατους ηταν ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.
Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ιδια ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορiα στα παλαια της συνορα.
Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κοσμου απο τους βαρβαρους ήταν απαραίτητη προυπόθεση και αναγκη για την διατηρηση της ειρηνης εντος και εκτος του Ρωμαικου κρατους.


Το Ελληνικο- ρωμαικο δικαίο και ο χριστιανισμος ηταν οι δρομοι για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι λαοί στις ταξεις της Αυτοκρατοριας.
Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια σαν μια Αγια μητερα όπως η παναγια τους αγκαλιάζει όλους και τους διδασκει τον Ελληνικό πολιτισμο μαζι με την χριστιανικη πιστη.
Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ τους θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.



Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.


Ο σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.





Η πολιτικη ιδεολογία της αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.
Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θεωριας ηταν η Pax Romana, η παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια η οποια ενωσε ολη την οικουμενη.







Αυτο εφερε την υποταγη των λαων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και δημιουργησε την πατριδα που γεννηθηκε ο Χριστος.




Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο μεσα απο την εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας ειχε ως συνεπεια την παγκοσμια εξαπλωση της Ορθοδοξιας.

Ο Αγιος-Μεγας Κωνσταντινος δεν αλλαξε μονον την παγκοσμια ιστορια αλλα εθεσε και τις βασεις για την δημιουργια του Ελληνοχριστιανικου αυτοκρατορικου κρατους και του Ελληνισμου μεχρι σημερα την συγχρονη εποχη.


Αυτο διοτι περα απο τις πολιτικες του ενεργειες εκανε τον γιο του τον Κωνσταντινο τον β (Κωνσταντιο) Χριστιανο και συναυτοκρατορα.


Ο Μ. Κωνσταντινος μεγαλωσε τον γιο του χριστιανο και του εδωσε τα απαραιτητα εφοδια για να διοικησει το ρωμαικο κρατος. 



Ο Κωνσταντινος ο β θα δωσει την ευκαιρια στους τρεις ιεραρχες να καθορισουν τα θεμελια του Ελληνικου εθνους σε καθε σημαντικο τομεα.  

Το σπουδαιοτερο πραγμα το οποιο εκαναν οι αγιοι ιεραρχες ηταν η αλλαγη του της Χριστιανικης θρησκειας από εβραικη σε Ελληνικη.


Αυτη η ενεργεια τους αλλαξε την παγκοσμια και την Ελληνικη ιστορια και εφερε 

την εξαπλωση των 


διδαχων του Ευαγγελιου. 






Η εισαγωγη αυτουσιων των Πλατωνικων διδαχων στον χριστιανισμο αλλαξε τα παγκοσμια και τα Ελληνικα δεδομενα σε ολα τα επιπεδα. 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην ανασταση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

Ο Χριστιανισμός διαμορφωσε ηθικα-πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.

Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα.


Επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας, ηταν στα Ελληνικα.
Την διαχρονικη Ελληνικοτητα του χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια με την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της πιστεως όπως είναι η Αγια γραφή 
και ολη η καινη διαθηκη κλπ.


Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνορωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες στην Ορθοδοξια είναι παραλληλα και γνωστες του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 



Ο εκχριστιανισμός των εργων 

του 

Πλατωνα από τους αγιους είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλοσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το Φοινικικο δωδεκαθεο.



Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. 



Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.


Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.

Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει πλεον από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρεσεις, στις 

παρερμηνείες και σφυρηλατησαν την ασπιδα, με την οποία αμυνονται στο περασμα των αιωνων οι παλαιοί και νεοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστεως.




Ηταν τοσες τρομερες οι διωξεις της θρησκειας σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα 

τον ερχομο


, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.

Ταυτόχρονα μεσα από τα πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε εξ αρχης,ο Χριστιανισμος οτι  είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
Οι αγιοι Βασιλειος, Γρηγοριος ο Θεολογος, Ιωαννης ο Χρυσοστομος, και ο αγιος Γρηγοριος ο επισκοπος Νυσσης εθεσαν τα θεμελια, σε καθε τομεα, σχετικα με
την επιβιωση της ορθοδοξιας, της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και του Ελληνισμου μεχρι και σημερα.
Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου.



Οι ακραιες αυτες πραξεις ηταν οι  απαραδεκτες ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια.

Αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες, προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα τα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. 


Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).


Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο. 


Τριτον γιατι οι 

ανθρωποθυσίες, οι 




σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος. 


Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. 

Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 



Ο Αγιος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.






Εξαιτιας της αποφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 



Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 


Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 



Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.
Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. 


Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.


EΠIKΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ 
ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 


loading...

43 thoughts on “Οι κορυφαίοι Άγιοι όλων των εποχών’ για το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος

  1. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΣΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…!!!!

    ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ……

    ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!!

    Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ? Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?.

    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..

    Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://dionios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. Μιλτιάδης Αναστασιάδης‎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΙΧΑ ΔΕΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ:

    ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΑΡΤΥ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.
    ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;"
    ΤΟΥ ΛΕΩ "ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;"

    ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΛΕΟΝ" (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.

    ΤΟΥ ΕΙΠΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ. ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    Ω ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ… ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;

    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  3. Απογευματινή «κωλοτούμπα» Καμμένου: Στηρίζω Τσίπρα μέχρι τέλους – ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    Το πρωί έλεγε πως θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά τώρα λέει πως «όταν έρθει και αν έρθει, και αν έρθει με 151 και όχι με 180, είμαι υποχρεωμένος να δώσουμε τον λόγο στον ελληνικό λαό»
    Για τις θέσεις του απέναντι στο Σκοπιανό και το αν θα «ρίξει» την κυβέρνηση στην περίπτωση που η συμφωνία για το όνομα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή με 151 ψήφους, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο υπουργός Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, τονίζοντας πως «εάν, όταν και εφόσον» έρθει η συμφωνία με 151 ψήφους, θα κάνει αυτό που πρέπει και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός.

    Ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει το πρωί της Τρίτης ότι αν έρθει η συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή θα ρίξει την κυβέρνηση. Λίγες ώρες αργότερα, μετά και την έκταση που έλαβαν οι δηλώσεις του, ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για… «εάν, όταν και εφόσον», έρθει και με προϋποθέσεις, θα πρέπει να πάρει θέση ο ελληνικός λαός, ενώ θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι το τέλος. Με άλλα λόγια, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ποντάρει» στις διαδικασίες που πρέπει να προηγηθούν στα Σκόπια για την κύρωση της συμφωνίας, οι οποίες εκτιμά ο ίδιος, ότι θα διαρκέσουν πάνω από δύο χρόνια, μετά, δηλαδή, την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης στην οποία μετέχει.

  4. ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

  5. Όταν βλεπεις ποιοι κυβερνουν η θελουν να κυβερνησουν οι απεξω που λεμε σε πιάνει κατάθλιψη. Και το μονο που σου μενει ειναι να προσευχηθεις να βαλει ο Θεος το χερι του μηπως και σωθουμε απο αυτους ολους τους προδοτες

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα……

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΓΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
    ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. Τα καλσόν καλά τα σκίζουν εκεί στην Χρυσή Αυγή, η δήθεν Πατριώτες-Εθνικιστές, «Θυσίασαν» τον Μπαρμπαρούση, αφού πρώτα του έδωσαν να πει όσα είπε, στο κάλεσμα σε Στρατιωτικό Πραξικόπημα ζητώντας «τα Κεφάλια» Τσίπρα, Καμμένου, Παυλόπουλου, τον χειροκρότησαν και μετά τον διέγραψαν, υπό το φόβο των δικαστικών διώξεων!

    Φαίνεται πως είναι πολλά τα λεφτά στο να παραμείνουν στα έδρανα της Βουλής, και την ώρα που τους κάλεσε πραγματικά η Ελλάδαν να πράξουν το Πατριωτικό τους Καθήκον, και να παραιτηθούν, ώστε να δημιουργήσουν πρόωρες Εκλογές, μιας και βλέπανε οτι η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ δεν θα περάσει, και ο Τσίπρας θα πάει ντουγρού στις Πρέσπες να υπογράψει την συμφωνία, κιότεψαν και κρύφτηκαν!

    Άντε τώρα ψευτομάγκες να πάτε να κυνηγήσετε κανα δύστυχο μετανάστη, και όταν θα έχετε τα @ρχιδι@ να ρίξετε τους Αριστο-Φασίστες, να σας πούμε και Μπράβο,και Συγνώμη!

    Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
    email: [email protected]

  10. Οι εκκλησιαστικοί ιστορικοί Φιλοστόργιος και Νικηφόρος αναφέρουν ότι ο Σταυρός του Κυρίου εντοπίσθηκε ύστερα από θαύμα, όταν τοποθετήθηκε πάνω σε νεκρή γυναίκα και αυτή αναστήθηκε.

    Στη θέση αυτή υπήρχε ο ναός της Αφροδίτης, που είχε ανεγείρει το 135 ο ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός, μετά τη δεύτερη καταστροφή της Ιερουσαλήμ. Η Ελένη, αφού διέταξε να τον γκρεμίσουν, έχτισε στη θέση του τον περικαλλή Ναό της Αναστάσεως, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Χριστιανισμού.

    Ο Σταυρός του Κυρίου παραδόθηκε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Μακάριο, ο οποίος τον τοποθέτησε στον ναό της Αναστάσεως στις 14 Σεπτεμβρίου 335.

    Η δεύτερη Ύψωση του Τιμίου Σταυρού σχετίζεται με τους Βυζαντινο-Περσικούς Πολέμους (602-628). Το 614 οι Πέρσες κυρίευσαν την Παλαιστίνη και αφού λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τα ιερά προσκυνήματα του Χριστιανισμού, πήραν μαζί τους ως λάφυρο τον Τίμιο Σταυρό. Οι πυρολάτρες Πέρσες θεώρησαν τον Σταυρό μαγικό, εξαιτίας κάποιων θαυμάτων που έγιναν και τον προσκυνούσαν.

    Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος, μετά την οριστική νίκη του εναντίον των Περσών το 628, ανέκτησε το ιερό σύμβολο της Χριστιανοσύνης και το μετέφερε αρχικά στην Κωνσταντινούπολη (14 Σεπτεμβρίου 629), όπου αποτέλεσε μέρος του θριάμβου του και στη συνέχεια στα Ιεροσόλυμα.

    Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου. Στις εκκλησίες ψάλλεται, μεταξύ των άλλων, το πασίγνωστο απολυτίκιο «Σώσον Κύριε τον λαόν σου…» και στους πιστούς μοιράζονται κλώνοι βασιλικού, εκκλησιαστική συνήθεια που πηγάζει από την παράδοση ότι στο μέρος που βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός είχε φυτρώσει το αρωματικό αυτό φυτό. Η Εκκλησία επιτάσσει την ημέρα αυτή αυστηρά νηστεία.
    Απολυτίκιο
    Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.
    Λαογραφία
    Η γιορτή του Σταυρού έχει ιδιαίτερη σημασία για τους γεωργούς, διότι αποτελεί την αφετηρία της νέας χρονιάς, ενόψει της σποράς. Οι γεωργοί φέρνουν στην εκκλησία μείγμα από τα δημητριακά που θα σπείρουν για να δεχθούν την ειδική ευλογία του ιερέα: «Βλαστήσαι την γην, και δούναι σπέρμα το σπείροντι, και άρτον εις βρώσιν» («Ευχή επί ευλογήσει του σπόρου»).
    Την ημέρα του Σταυρού, οι ναυτικοί συνήθιζαν να σταματούν τα μακρινά ταξίδια με ιστιοφόρα, όπως συμβούλευε η παροιμία: «Του Σταυρού, σταύρωνε και δένε». Με το βασιλικό που παίρνουν από την εκκλησία, οι νοικοκυρές συνηθίζουν να φτιάχνουν το προζύμι της χρονιάς (Πήλιο, Κορώνη κ.ά).

    Στην Αίγινα αναβιώνει ο λεγόμενος «Λειδινός», μία μιμητική παράσταση, με μοιρολογήματα και ταφή ενός ομοιώματος μικρού παιδιού, έθιμο με πιθανότατα αρχαία καταγωγή. Ακολουθεί η προσφορά κολλύβων και η τελετουργία κλείνει με χορούς και τραγούδια. Οι επιλογικοί στίχοι του μοιρολογιού:

    Πάλι θα ρθεις, Λειδινέ μου
    Με του Μάρτη τις δροσιές
    Με τ’ Απριλη τα λουλούδια
    Τσαι του Μάη τις δουλειές…
    Ήρθε η ώρα να μας φύγεις,
    πάαινε εις το καλό,
    τσαι με το καλό να έρθεις
    τσ’ όλους να μας βρεις γερούς…

    Ο «Λειδινός» («Δειλινός» με αντιμετάθεση δ και λ) είναι ένα δρώμενο, όπου κυριαρχεί το στοιχείο του θανάτου ως προϋπόθεση για τη νέα ζωή, με αυτονόητο τον συμβολισμό που αφορά τον μαρασμό της φύσης και την αναγέννησή της κάθε χρόνο.

  11. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΟΥΣΕ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  12. Παραμύθια!…… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!….. Ούτε Έλληνες υπάρχουν πλέον, ούτε Ελλάδα!….. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι το Έθνος μας τσακίστηκε!…. κυρίως από τους εσωτερικούς Προδότες, αλλά καί από όλους τους λαούς που το περιβάλουν καί ούτε ένας δεν τρέφει φιλικά αισθήματα γιά τον Ελληνισμό!…. Φοβάμαι ότι το καίριο χτύπημα επήλθε από το παπαδαριό, που κατάφερε σιγά σιγά να μετατρέψει ένα ακμαίο, ηρωικό Έθνος Κυρίων, σε Ποίμνιο προβάτων καί… Ραγιάδων!……… Αυτοί οι λίγοι που μείναμε, άν είμαστε Έλληνες, είμαστε οι τελευταίοι καί οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ!!!…………. Με πόνο ψυχής……….. …Λ.

  13. ***** ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑΚΗ….

    —ΠΡΟΙΚΑ 2,5 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    —ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ 5-20 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ….

    —ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ 20.000 ΕΥΡΩ,ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ….

    —ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΓΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    —ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    —ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ,ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ…

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ…

    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??😁😀🤣

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ…!!!!

  14. "ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ" ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ..!..ΕΧΕΙ ΠΛΥΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ.

  15. ************************************************
    1) Κανείς Ορθόδοξος Έλλην δεν λέει ότι είναι απόγονος Εβραίων. Ποιος λέει; (Εγώ Ορθόδοξος Έλλην είμαι, απόγονος ΕΛΛΗΝΩΝ).

    2) Κανείς Έλλην δεν εφονεύθη στην Σκυθόπολη. Ποιος λέει ότι εφονεύθη έστω και ένας Έλλην;

    Τα ψεύδη έχουν καταρριφθεί πολλάκις εδώ, διότι κανένα στοιχείο δεν αναφέρει ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι είναι απόγονοι Εβραίων, κανένα στοιχείο (ντοκουμέντο) δεν κάνει αναφορά για Έλληνες (ΕΛΛΗΝΕΣ) στη Σκυθόπολη.
    ***********************************************

  16. *****************************************
    Εσύ πιστεύεις στο ''παπαδαριό'' της αρχαίας ελληνικής ειδωλολατρίας, το οποίο άρπαζε συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ
    και τους έ σ φ α ζ ε ζωντανούς πάνω στους βωμούς των θεών της ειδωλολατρίας;
    ****************************************

  17. ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ TΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΛΑΣΠΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΙΕΣ, ΜΙΣΟΣ ;

    Ανώνυμος2 Ιουλίου 2018 – 11:31 μ.μ.
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ !ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .ΔΙΩΓΜΟΙ ,ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ,ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΙΝΔΟΙΣΤΕΣ ,ΑΘΕΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΡΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΣΥΡΙΑ ,ΙΡΑΚ ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ),ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ .ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ,ΟΜΩΣ ΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΘΕΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ . ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΤΡΩΑ ) ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

  18. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.08μ.μ.,

    ΕΝΑΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΙΣ 9/5/2016 ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ… "ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ-ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΤΟΝ…"ΔΙΑΤΑΖΕΙ" ΝΑ "Ε Ξ Ο Φ Λ Η Σ Ε Ι" ΟΛΑ ΤΑ "Α.Φ.Μ." ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ … "ΧΡΩΣΤΑΝΕ"…

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ…"ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ", ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ'

    "κ. ΣΩΡΡΑ, ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΩ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ"…

    ΔΗΛΑΔΗ 11.08μ.μ.,

    ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΕ…"ΕΣΩΣΕ", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Η…"ΤΑΤΙΑΝΑ" ΚΑΙ Ο… "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ", ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ…"ΠΑΝΑΓΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ…"ΣΩΣΕΙ"…

    ΕΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΣΕ…"ΞΕΧΡΕΩΣΕ", ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…"ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ…"ΜΝΗΜΟΝΙΑ"…

    ΕΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΚΑΤΙ ΣΕ…"ΓΑΡΓΑΛΙΣΕ" Η' "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ", ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ Η…"ΤΑΤΙΑΝΑ" ΚΑΙ Ο… "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ"…

    ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ …ΠΡΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ, ΕΛΕΓΑΝ…"ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"…

    ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΣΟΥ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  19. Ε ΣΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ Α-Ω ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  20. ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΑΝΤΕ ΜΩΛΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ !!!!!!!!
    ΩΧ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΛΑΖΕΙ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΛΑ ΚΑΛΗ ΜΕΛΑ!!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

  22. XAXAXAXAXAXAXAXA ΠΑΡΑΕΥΘΥΝΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.

  23. αρωστημενη κατασταση παιδι μου , δεν γινοσαστε καλα με τιποτα!

  24. αι σαλάγατα ουρε σι ολοινους κι τσι τσιουπρες

    μπρρρρρρρρρρρρ στα παλιουκατσιβελια

    ουρε ψωρρα εσυ κι αν τσι κανεις μπρρρρρρρ τσι παλιουκατσιβελεους

    μ'αρεσει ουρε να μπαινου καπου να γραφου κι να κρενου κι να μιν τσι γραφου ολοινους κι ολοινες .

    αν δεν μπουρω ουρε να κρινου καλα να μην κρινου καθολου .

    πατερακη τρομαρς στα πατσακια σ
    Τι είναι αυτουνου ουρε ζαγαρ που μας εκανις μας εβαλες για καλημερα αυτούνο τουν ΞΕΠΟΥΛΗΤΑ που λεει κι ου ευταξιας

    σι πραζου ουρε ζαγαρ μη με βαλεις τσι φουνες 🙂

    ταραρομ διαχειριστουλιμ

    δεν χαθηκαμι ουρε αλλά οι υποχρεωσεις ηταν πολλες

    βλεπεις ειχαμε τη φυλακη για τον εξωκοσμικο 9666

    Τωρα μη μπερδεψεις ουρε ποιά elen ειναι τουτη η πατρινια η κατσικοκερατη η μηπως δυο σε ενα; χα χα χα

    παντως όποια κι να'ναι εμενα δεν με πραζει
    χεσμεν'΄την εχω
    αει σαλαγατ ωρε τσι κατσικαρεους

  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΠΑΛΑΚΙ
    ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΟ ΣΤΗΝΕΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ …SKIA

  26. μπρρρρρρρρρ ουι μαναμ μανιτσαμ κορμαρα'μ
    τι το χεις φτουνο μπροστα ς μπρρρρρρρρρ

  27. Α .. ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  28. Η χριστιανική θρησκεία διαθέτει δεκάδες εγκληματίες αγίους.

    Ο Ιλλυριός Κωνσταντίνος είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος αφού σκότωσε γαμπρό, γιο, εγγονό και τη σύζυγό του μαζί με χιλιάδες θύματα στους πολέμους του.

    Ο Ισπανός Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με δεκαπέντε χιλιάδες περίπου θύματα.

    Πολλές αγίες, όπως η Ειρήνη (σύζυγος του Τούρκου
    Λέοντα Δ'), έχουν σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά τους, αλλά έγιναν άγιοι.

    Ο Ιλλυριός Ιουστινιανός και η Θεοδώρα (πρώην πόρνη, άγνωστης καταγωγής) με μια άλλη σφαγή τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000) στη Στάση του Νίκα είναι επίσης άγιοι.

    Ο Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Υπατίας που κομμάτιασαν χριστιανοί στην Αλεξάνδρεια.

    Αλλοι είναι άγιοι με….. το σπαθί τους, όπως ο Νικηφόρος Φωκάς που έσφαζε, με το χέρι του, χιλιάδες Κρητικούς (κατά την Επανάσταση των Κρητικών), στο…. όνομα του Κυρίου!

    Ο άγιος Πορφύριος, ο άγιος Μεθόδιος και άλλοι άγιοι δεν θα διστάσουν να ξεθάψουν τα κόκαλα των αντιπάλων τους για να τα αναθεματίσουν, να τα μαστιγώσουν και να τα κάψουν!

  29. Οπως ο παπαδομυθος του Καιαδα ;;
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΤΡΟΛ

  30. *****************************************
    Ότι τα ανωτέρω είναι ψευδή ή ανιστόρητα το έχουμε αποδείξει πολλάκις εδώ.
    Π.χ. λένε ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος ήταν εγκληματίας. Ο Μ. Κωνσταντίνος, εάν έκανε εγκλήματα, τα έκανε ως ειδωλολάτρης, όχι ως Χριστιανός, διότι χριστιανός βαπτίσθηκε λίγες μέρες προ του θανάτου του.
    Ο Μ. Κωνσταντίνος ως ειδωλολάτρης συνέχισε την παράδοση των αρχαίων Ελλήνων και μάλιστα του ειδωλολάτρη Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος πριν εκστρατεύσει στην Ανατολή σκότωσε τα αδέλφια του και όχι μόνο αυτά.

    Έλληνες σκότωναν στην αρχαία Ελλάδα οι ιερείς της ειδωλολατρίας, προσφέροντας ανθρωποθυσίες στους θεούς τους.
    Κανείς Βυζαντινός δεν σκότωνε Έλληνες, επειδή τάχα ήταν κακό να είναι κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ, εξάλλου το Βυζάντιο ήταν Ελληνικό.

    Στην αρχαιότητα οι Έλληνες έσφαζαν Έλληνες. Οι Σπαρτιάτες έσφαζαν τους Αθηναίους. Οι Θηβαίοι έσφαζαν τους Σπαρτιάτες και πάει λέγοντας.

    Οι Βυζαντινοί σταμάτησαν τις φρικτές ανθρωποθυσίες (θυσίαζαν Έλληνες οι αρχαοι) και τις φρικιαστικές αλληλοσφαγές μεταξύ των Ελλήνων.
    Μεγίστη λοιπόν η προσφορά του Βυζαντίου στον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας.
    ******************************************

  31. ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ

    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ….ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ!

    Ε.ΣΥ.

  32. 11:18 μ.μ.
    Η αντιπάθεια δεν επιτρέπει τους ανθρώπους να σκέπτονται λογικά. Είπε ο Μπαρμπαρούσης ποτέ ότι αυτά που έλεγε τα έγραψαν άλλοι;;
    Διάβασε εδώ τι λένε οι συνταγματολόγοι για την περίπτωση που ένα κόμμα παραιτηθεί από τις βουλευτικές έδρες, μπας και ανοίξουν τα μάτια σου.
    http://paratiritirio-ellinofonon-graikylon.blogspot.com/

  33. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

    ΕΣΥ; ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  34. ***********************************************
    11:32 μ.μ.
    το ''παπαδαριό'' κράτησε όρθιο το γένος μας.
    Εσύ είσαι Έλληνας;;
    Αν είσαι Έλληνας πώς νοείται να αγνοείς την ιστορία της Ελλάδος;;;;;

    Μακρυγιάννης:
    "Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια".

    Κολοκοτρώνης:
    "Πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι,
    όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως
    κι ύστερα υπέρ Πατρίδος".
    *********************************************

  35. *****************************************
    Οι αρχαίοι Έ λ λ η ν ε ς συγγραφείς και ιστορικοί μιλούν για τη φρίκη των ανθρωποθυσιών:

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

    Εσύ αμφισβητείς του αρχαίους Έλληνες συγγραφείς ;;!!
    ************************************************

  36. …και ανέκραξεν το ποίμνιο άμα τη εμφανίσει του ρασοφόρου τράγου:
    Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

  37. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ…

    ΕΣΕΙΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ….

  38. OYST RE POUSTOGYFTE SATANOLATRH ΤΟΥΡΚΛΟΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ.

  39. και επανειλθε το πληθος εκ νεου και αναφωνισε εκστασιασμενο
    ιδου η ψωρρα κατεκλυσε την ανθρωποτητα
    των κουκων

    κουκουβαου κουκουβαου τρεις και κουκος μειναμε

  40. EKTΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ…"ΜΑΛΑΚΑΣ". ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΕ? ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ…ΘΕΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…"ΑΓΙΟΣ".

  41. **********************************************
    Μάλλον εσύ δεν ξέρεις από νόμους. Σκοτώνει κανένας νόμος ανθρώπους; Πες μου ποιον Έλληνα σκότωσε ο Ιουστιάνειος νόμος;
    Ανάφερε μόνο ένα όνομα.
    Η Ελληνοχριστιανική μου αγωγή παρέρχεται τις ύβρεις.
    **********************************************

  42. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 8.40.μ.μ.,

    ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ…"ΔΕΝ" ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

    ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 7.04μ.μ., ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΑ" ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΙΟΥΣΤΙΑΝΕΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ". ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "ΕΝΑ" ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ?

    ΕΝΑ "ΟΝΟΜΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…….?

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…"ΘΥΜΑΤΑ" Ο "ΝΟΜΟΣ", ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ…"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΗΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ…"ΑΣΦΑΛΗ" ΓΝΩΜΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…"ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ …"ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ", ΓΙΑΤΙ Η "ΓΝΩΣΗ" ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ "Π Ο Τ Ε" ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ "ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ" ΕΦ' ΟΣΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΠΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ 8.40μ.μ., ΟΤΙ ΟΙ "ΓΝΩΣΕΙΣ" ΠΕΡΙ ΤΩΝ 'ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΟΡΘΕΣ" ? ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ "ΕΛΛΗΝ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ? ΟΙ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΩΡΟ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ" ?

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΤΟΝ "ΙΟΥΛΙΑΝΟ" Ο ΠΟΙΟΣ …ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ "ΙΕΡΑΤΕΙΟ" ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ…"ΠΑΡΑΒΑΤΗ" ?

    ΑΓΑΠΗΤΕ 8.40μ.μ., ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,…ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ,..ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ …"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ…"ΠΙΣΤΗ"…
    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ "ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ" ΤΗΝ "ΓΝΩΣΗ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ", ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΘΑΥΜΑ". …"ΘΑΥΜΑ" ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ…

    ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.