Πέτρες και μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη – Πήγαν να κάψουν ζωντανό αστυνομικό

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα στις Ελληνικές Αρχές καθώς μια οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε επί της οδού Βουλγαροκτόνου, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Από τις βόμβες μολότοφ που έσκασαν τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός από τις δυνάμεις των ΥΜΕΤ.

Η αστυνομία αναζητάει τους δράστες και πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες το σπίτι του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη είχε ξαναγίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης .

loading...

3 thoughts on “Πέτρες και μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη – Πήγαν να κάψουν ζωντανό αστυνομικό

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΑΛ6 ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!

  2. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΗΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ;;;

    ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΤΩΡΑ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"!!!

    ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ!

  3. MOSBERG ΜΕ 9ΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑΣ ΠΟΡΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ Ο ΓΟΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ? ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΥΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? Ε ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ''ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ'' ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.

Comments are closed.