Αποδοκιμασίες προς το Γ.Γ. του ΥΠΕΣ στο Κιλκίς: «Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και εσείς το το χαβά σας»! (βίντεο)

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες σε ακόμη ένα στέλεχος της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά, αποδέκτης ήταν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.


Ο Κώστας Πουλάκης βρέθηκε στο Κιλκίς για να μιλήσει για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά συνάντησε τις οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της πόλης που τον περίμεναν με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Αν και ο κ. Πουλάκης μπήκε στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους διαδηλωτές, οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και δεν λέτε τίποτα και εσείς το το χαβά σας», «νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε με τους χωροφυλάκους», «είστε ανεπιθύμητος να πάτε στην Αθήνα», «γιατί μπήκες από την πίσω πόρτα;» ήταν ορισμένα από όσα είπαν οι οργισμένοι διαδηλωτές στον Κώστα Πουλάκη.

Μετά από αρκετά λεπτά έντασης οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες του Κιλκίς αποχώρησαν με τον Κώστα Πουλάκη να σχολίαζει: «ήξερα καλά οταν δέχθηκα την πρόσκληση ότι υπάρχει αυτός ο προβληματισμός και θα ήμουν στη διάθεση να πάρω μέρος σε έναν τέτοιο διάλογ όμως όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Καλώς έγινε η διαμαρτυρία και καλώς την άκουσα. Η ιστορία μετά από πολλά χρόνια, λιγότερα από όσο φανταζόμστε, θα μας γράψει εκεί που μας αξίζει».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΕ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]