ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…………

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), της 07 Ιουλίου 2018

Ορισμένοι ιστόχωροι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακοί ενημερωτικοί ιστότοποι αναπαράγουν δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ως Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την πρόσφατη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καταψήφισε μαζί με τη ΝΔ:
-την τροπολογία ώστε να μην ξεπερνούν ημερησίως οι ώρες εργασίας το 8ωρο
-την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 48 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως
-την τροπολογία για να μην ξεπερνούν τις 80 ώρες εργασίας για δυο διαδοχικές εβδομάδες
-την τροπολογία για διάλειμμα 60 λεπτών ύστερα από 4,5 ώρες οδήγησης…
Η συγκεκριμένη ενημέρωση βρίθει ανακριβειών και αποτελεί έλλειψη στοιχειώδους δημοσιογραφικής έρευνας.
Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός είναι επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπατικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε) και όχι Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία των εν λόγω τροπολογιών αλλά και του συνόλου της έκθεσης καθόσον απουσίαζε την συγκεκριμένη ημέρα από την Ολομέλεια εξαιτίας προσωπικών του υποχρεώσεων.
Παραμένει σταθερά υπέρ της ισόρροπης κατανομής μεταξύ των ωρών εργασίας και ανάπαυσης των εργαζομένων, το οποίο αποτελεί ένδειξη λειτουργίας μίας ευνοούμενης πολιτείας και ενός κράτους πρόνοιας.
https://elsynadinos.wordpress.com/
Σχόλιο: Γιατί στρατηγέ δεν ενημερώνεις όλους ότι είναι μια εσκεμμένη συκοφαντία;;;;;;;
Κάποια πράγματα θέλουν άμεσα διάψευση, διότι δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, τα ΜΜΕ είναι πληρωμένα να καταστρέψουν οτιδήποτε πατριωτικό γεννηθεί, εσείς οι έχοντες την ευθύνη και το τιμόνι οφείλετε να παραφυλάτται!
Παρόλα αυτά στρατηγέ, δεν διευκρινίζεις καθαρά αν είσαι με το 8 όρο ή το 12 όρο;;;; Πάρε θέσει καθαρά!

και ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ …….ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ….ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ….ΣΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΚΕΣ;;;;;; ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ , ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ……..ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;; ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΑΚΟΥ ….ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ……ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΕΝ ΕΝΡΓΕΙΑ;;;;;;;; ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΑΚΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΨΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!
σας παραθετουμε σχετικο βιντεο και αναφορα ενος σημαιοφορου ….που οι ανωτατοι των εδιωξαν και δεν σεβονται ουτε τις δικαστικες αποφασεις για να επιστρεψει στο ΠΝ ……ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…………

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ http://asimpiestos.blogspot.com/2010/06/blog-post_8625.html

  
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ……ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ……

https://asimpiestos.blogspot.com/2018/07/blog-post_8.html
loading...

6 thoughts on “ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…………

  1. ΄Ελα!!! έκανε τον ψόφιο κοριό ο Συνοδινός στο θέμα του σημαιοφοράκου εν έτει μάλιστα 2009; Και καλά αφού ο στρατηγός σας ήταν αυτός που λέτε η χρυσή αυγή γιατί τον πρότεινε και τον έβγαλε ευρωβουλευτή; Και τώρα θυμηθήκατε αυτό το γεγονός; Τόσον καιρό που ήταν στην ομάδα της χρυσής αυγής δεν το ξέρατε;

  2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ;;;; ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΜΑΜΩΝΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ" ;;;;;;;

  3. ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ;;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…………

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Εγώ εργαζόμουνα σκληρά στο Ευρωκοινοβούλιο με τον πενιχρό μισθό των 12.364 € μηνιαίως, που με το επίδομα στέγασης, τα οδοιπορικά (αεροπορικοί ναύλοι) κλπ, δεν υπερέβαινε συνολικά τα 13.947 €.
    Ζήτω η Ελλάς!

  4. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ * ΕΔΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ….);* ;ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ *ΠΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ?*; ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ;;? ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ^,ΗΘΕΛΑ,ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,ΕΜΦΥΛΙΟ ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΒΩ ΙΣΟΒΙΑ ;^ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

  5. απο οτι εχει αποδειχτει
    ευτυχως λιγοι απο αυτους
    οι στρατιωτικοι δεν
    εχουν μπεσα

  6. ΟΛΛΕΣ, ΟΛΛΟΙ, ;;?, ;*, ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΗΚΕΣ

    ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9.11.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Comments are closed.