ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΠΗΔΗΜΑ». ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ…, ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΖΑΕΦ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΡΑΒΑ ΤΖΑΜΠΑΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΤΕ

Επειδή, μας τα έχετε ζαλίσει και μας έχετε παραμυθιάσει εκεί στο Μαξίμου όσο δεν πάει και δεν σας γουστάρουμε καθόλου και αρχίζουμε και σας σιχαινόμαστε, ας βάλουμε τα πράγματα σε  μια σειρά.
Βγήκε το πρωί ο Καμμένος και είπε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας ότι η συμφωνία «δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Και αυτό γίνεται με δύο τρόπους είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ».
Όπως είπε, επίσης, «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια».
Κατά τον Πάνο Καμμένο «ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου» αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ.
Και οι επικίνδυνοι ψεύτες από το Μαξίμου απάντησαν, όπως απαντούν πάντα όσοι είναι θρασύδειλοι και Ιούδες: 
«…Η ελληνική κυβέρνηση είναι κυβέρνηση συνασπισμού δυο κομμάτων και λειτουργεί συλλογικά πάντοτε στα πλαίσια που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Επιθυμία της κυβέρνησης είναι η Συμφωνία για την επίλυση ενός προβλήματος που για χρόνια βαραίνει την εξωτερική μας πολιτική να έχει τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία στη Βουλή. Όταν με το καλό η άλλη πλευρά εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη Συμφωνία, η κυβέρνηση θα πάρει αποφάσεις σε ότι αφορούν τη διαδικασία κύρωσης συλλογικά, πάντοτε σεβόμενη τις διεθνείς δεσμεύσεις αλλά και το Σύνταγμα της χώρας».
Και μετά απευθύνονται στον Μητσοτάκη, λες και ο Μητσοτάκης, κυβερνάει την έρημη χώρα:
«Ο κος Μητσοτάκης που έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρώτος στην ιστορία αρχηγός της αντιπολίτευσης που ζητάει και προβλέπει εκλογές από την αρχή της θητείας της Κυβέρνησης, ενώ αυτές θα γίνουν στο τέλος της θητείας, καλό είναι να σταματήσει να εκτίθεται τόσο» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου. «Ας του θυμίσει κάποιος την παροιμία με το βοσκό και το λύκο. Στο τέλος θα έρθει ο λύκος μα δεν θα πιστεύει κανείς το βοσκό…» καταλήγουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα απευθυνόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι εννοούν όμως και σε αυτή την περίπτωση; Πως οι πολίτες δεν θα πιστεύουν όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώσει πρόωρες εκλογές επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ έχει «απειλήσει» περισσότερες από δύο φορές ότι έρχονται κάλπες; Ή μήπως ότι και αυτή η αξίωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία θα πέσει στο κενό κι ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»;
Λοιπόν άκου Τσιπρολεβέντη ψευταρά: Οι πολιτικοί με ανάστημα που σέβονται τον εαυτό τους κι όχι τα χοντρά μπούτια τους, σαν τα δικά σου, δύο πράγματα κάνουν: Ή πάνε σε εκλογές ή πάνε σε δημοψήφισμα.
Επειδή τίποτα από τα δύο δεν θα κάνεις γιατί είσαι ένα δειλό πολιτικό θρασύμι, άντε διακοπές στη βίλα του φίλου σου του φοροκλέφτη κι άσε τα μασκαριλίκια, γιατί όσο το συνεχίζεις τόσο περισσότερο ο Λαός σε μισεί και σε σιχαίνεται.
Κατάλαβες, τζιτζιφιόγκο;
makeleio.gr
loading...

2 thoughts on “ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΠΗΔΗΜΑ». ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ…, ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΖΑΕΦ.

  1. ***** ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑΚΗ….

    —ΠΡΟΙΚΑ 2,5 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    —ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ 5-20 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ….

    —ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ 20.000 ΕΥΡΩ,ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ….

    —ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΓΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    —ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ…ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ "ΑΚΥΡΟ".

    —ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ,ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ…

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??😁😀🤣

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ…!!!!

  2. σκατα να φας
    σκατα να πιεις
    σκατα να πα να χεσεις
    απο τα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να πεσεις

Comments are closed.