Η Μακεδονία είναι μία και ανήκει σε όλους τους Έλληνες…

Κάποιος Έλληνας Πρωθυπουργός τόλμησε να παραχωρήσει το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα της Μακεδονίας μας στους γείτονες Σκοπιανούς! Αυτός που με ασύστολα προεκλογικά ψέματα υφάρπαξε την Εξουσία, εκμεταλλευόμενος την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που βίωνε ο ελληνικός λαός!

Όταν υποσχόταν, ότι ως Πρωθυπουργός θα καταργούσε τα Μνημόνια της κυβερνήσεως του Παπανδρέου και της κυβερνήσεως των Σαμαρά-Βενιζέλου με έναν νόμο. Μνημόνια που θα τα έσκιζε μέσα στη Βουλή! Όταν υποσχόταν, πως δεν θα πειράξει μισθούς και συντάξεις και πως θα επέστρεφε τον 13ο και 14ο μισθό. Όταν υποσχόταν, πως θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ. Όταν… Όταν… Όταν…

Που τελικά, αν το ψέμα ήταν πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, τότε αυτός ο Πρωθυπουργός, θα καταδικαζόταν σε δις – τρις εις θάνατον!

Ωστόσο, σήμερα διαφαίνεται πως, η υφαρπαγή της Εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, είχε απώτερο στόχο το διαμελισμό της Ελλάδος. Και πρώτη στις παραχωρήσεις τους, ήταν η Μακεδονία μας!

Όμως δεν λογάριαζαν οι Μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, την δύναμη που κρύβει η ψυχή του Έλληνα. Γιατί προφανώς δεν διάβασαν ιστορία, αφού στα μαθητικά τους χρόνια είχαν ως προτεραιότητα τις καταλήψεις των σχολίων και την καταστροφή των σχολικών αιθουσών!

Έτσι, δεν “μελέτησαν” σωστά τον Έλληνα! Πίστευαν ότι δεν θα αντιδρούσε στην παραχώρηση της Μακεδονίας, όπως δεν αντιδρούσε στα οκτώ έτη οικονομικών Μνημονίων!

Αλλά, ο Έλληνας την πείνα έχει μάθει να την αντέχει! Την προδοσία της Πατρίδος του, επί αιώνες δεν αντέχει. Όταν πειράξεις την Πατρίδα του στο ελάχιστο ξεσηκώνεται! Μονιάζει και αφήνει στην άκρη ότι τον χώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Όπως στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και οπαδοί του Άρη ήταν αγκαλιασμένοι και διαδήλωναν αγκαλιασμένοι για την Μακεδονία τους!

Τελικά, κάποια στιγμή “θα ευχαριστούμε” τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γιατί ένωσαν τους Έλληνες σε μια γροθιά! Μια γροθιά που θα συνθλίψει όλους εκείνους που απεργάζονται το κακό της αγαπημένης μας Πατρίδος!!

Πατρίδα τους ήταν η Μόσχα…

Από το 1922 προετοιμαζόταν η απόσχιση της Μακεδονίας μας, αρχικά με την αυτονόμησή της και ακολούθως την ένταξή της στην Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία, υπό την επιρροή της Μόσχας. Έτσι η Μόσχα της Σοβιετικής Ενώσεως χρησιμοποιούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), μέχρι και το 1949 προκειμένου να επιτύχει του στόχου της.

Που δυστυχώς γι΄ αυτούς, δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, σήμερα οι διεθνείς ισορροπίες άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξε ο στόχος. Γι΄ αυτό οι σημερινοί “σύμμαχοί” μας έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο με την πάλαι ποτέ κραταιά Σοβιετική Ένωση! Θέλουν την Μακεδονία μας, αυτονομημένη αρχικά, για να την εντάξουν βραχυπρόθεσμα σε μια Βαλκανική Οικονομική Ομοσπονδία. Ένα σχέδιο που εξυφαίνεται σε σκοτεινές αίθουσες, από σκοτεινούς ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ούγγρο-Αμερικανό-Εβραίου κερδοσκόπου Τζωρτζ Σόρος!

Στη συνέχεια σκοπό έχουν την ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στην πλαστή και ψεύτικη “Βόρεια Μακεδονία” των Τσίπρα – Κοτζιά!

Αυτής της κυβέρνησης των γιαλαντζί κομμουνιστών, που είναι πιο επικίνδυνοι των γνήσιων κομμουνιστών, γιατί είναι παραλλαγμένοι.

Αφού η τότε ηγεσία του ΚΚΕ, ήταν ο στιλβωτής των υποδημάτων της τρόικας του Κρεμλίνου και του Τίτο και η σημερινή ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι οι στιλβωτές των υποδημάτων της τρόικας της Ουάσιγκτον, του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενος από τους ΑΝ.ΕΛ του “πατριώτη” Πάνου Καμμένου, είναι τα κόμματα του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως θα έλεγε ο “Γέρος της Δημοκρατίας” Γεώργιος Παπανδρέου!

Αφού έλεγε, πως οι κομμουνιστές έχουν πατρίδα τη Μόσχα! Αλλά κάποιοι συνοδοιπόροι του ΚΚΕ, είναι πιο επικίνδυνοι από τη στιγμή που κινούνται, έρποντας και ανάμεσα στις τάξεις των πατριωτών, με πατριωτική ρητορική!

Αυτοί είναι οι μεταλλαγμένοι προς το χειρότερο, κομμουνιστές!

Αριστερο-δεξιά μαγειρέματα διαγραμμένων της ΝΔ…

Η διαγραμμένη από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη – οι κακές γλώσσες λένε λόγω σφοδρής επιθυμίας του Αδώνιδος Γεωργιάδη – ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ίδρυσε κόμμα που θα λέγεται “Νέα Ελληνική Ορμή” και ταυτόχρονα επιχειρεί να ενώσει κάτω από έναν φορέα όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές του κοινοβουλίου, ακόμη και αυτούς της Χρυσής Αυγής! Την πλαισιώνουν ο Ευάγγελος Αντώναρος και Νικόλαος Καραχάλιος, εξ ου και η λεγόμενη “κίνηση των τριών”!

Ο επίσης διαγραφής από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, σκέπτεται πολύ σοβαρά την ίδρυση κόμματος, όπως τουλάχιστον διαχέεται αυτή η φήμη στα πολιτικά στέκια!

Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό σημείο! Ανήκαν στο καραμανλικό στρατόπεδο επιρροής της ΝΔ! Και είτε επιζητούν οι ίδιοι, είτε καλλιεργείται από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή, πίσω από όλους αυτούς υποκρύπτεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής! Μια “φήμη” που ενοχλεί αφάνταστα τον Κώστα Καραμανλή, εξ όσων μπορούμε να γνωρίζουμε!

Εάν αυτήν την “φήμη” την διακινούν οι ίδιοι, τότε πρόβλημά τους!

Εάν όμως την διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε σημαίνει πως τρέμει την ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή, και προσπαθεί να πριονίσει το πολιτικό του εκτόπισμα, όπως άλλωστε έκανε με τον Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη πριν από λίγες εβδομάδες!

Αλλ΄ όμως αυτές οι διαγραφές δείχνουν και ως γεγονός, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει την αυτοδυναμία της ΝΔ και περιορίζεται μόνο στην πρώτη θέση του κόμματός του στις επικείμενες εθνικές εκλογές!

Λέτε να τα έχει βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Φώφη Γεννηματά και να τον βολεύει καλύτερα η συγκυβέρνηση; Είδομεν…

Είναι γεγονός! Το νομοσχέδιο Κλεισθένης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθορίζει την ημερομηνία των εθνικών εκλογών! Και μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018 θα γνωρίζουμε την ημερομηνία τελέσεως αυτών…

Οσονούπω νεότερα…

loading...

2 thoughts on “Η Μακεδονία είναι μία και ανήκει σε όλους τους Έλληνες…

  1. ΚΑΛΆ, κανένας από όλους αυτούς δεν έχει βαρίδια και κρέμονται στα σάπια του Καραμανλή; δεν ντρέπονται και θέλουν να τους εμπιστευτεί ο λαός να κυβερνήσουν τη χώρα οι ανάξιοι; ντροπή σας, σηκώστε το δικό σας ανάστημα ρε Κακομοίριδες. τι το θέλετε το σάπιο παρελθόν,; ποιός σας είπε ότι είναι θεός; βλακοΗλιθιοι. που κρέμεστε στα χαμένα παπάρια, και μην ξεχάσετε τη λέξη Ανασυγκρότηση,

  2. 8,34μ.μ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΛΟΣΟΙΣ ΣΚΗΒΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ 50 ΤΖΙΧΑΝΤ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ?????? ΟΙ 10 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΗΡΙΑ ΜΑΤ!! ΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΗΦΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!

Comments are closed.