Ο χορός του διαβόλου από την Σαλμα ενθουσίασε εκατομμύρια άντρες και τους ώθησε στον σατανισμό


Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια απο κανεναν πλεον οτι ζουμε σε μια εωσφορικη εποχη.

Δεν ειναι διολου τυχαιο που ο Αγιος χρυσοστομος μας διδαξε να αποφευγουμε της πορνικες μουσικες.

Δυστυχως η νεα ταξη πραγματων κανει και αυτην την εποχη αλογιστη χρηση του καταστροφικου υπεροπλου της το οποιο ηταν και ειναι η παρα φυσιν σεξουαλικες πραξεις.

Αυτα τα οποια κυριαρχουν ειναι η ανομια, η αταξια, η σεξουαλικη διαφθορα, καθως και πασης φυσεως τρελλα, ανωμαλια και καταστροφη.

Ο χορος του εωσφορου τον οποιο χορεψε η Μεξικανα Σαλμα Χαγιεκ ενθουσιασε πολλα εκατομμυρια ανδρες σε ολο τον πλανητη. 


Ο ειδικος αυτος τελετουργικος σατανιστικος χορος ειναι ενας υμνος στον Εωσφορο , τον αρχαιο οφι και στις παλλακιδες του τις γνωστες απο την αρχαιοτητα και εως Μαιναδες.  

Στον ειδικο αυτο χορο η Σαλμα λικνιζεται προστυχα για να υμνησει τον εωσφορο, ενω ταυτοχρονα καλει τους αρρενες σε καθε ειδους σεξουαλικη ανωμαλια.

Οι εωσφορικες αυτες ανωμαλιες ειναι οι σοδομισμοι, τα στοματικα, τα οργια, οι αιμομιξιες, τα ομοφυλοφιλικα
και πολλα αλλα. 

Παραλληλα στον ιδιο χορο τονιζεται πολυ εμφατικα η παγκοσμια εξπυσια της μητριαρχια; μεσο της οποιας  εξουσιαζει ο σατανας την ανθρωποτητα.

Ενδεικτικες ειναι οι σκηνες κατα την διαρκεια του δαιμονικου χωρου στις οποιες δινει το ποδι της, σε εναν ανδρα για να το φιλησει καθως και για να πιει το ποτο του, το οποιο τρεχει επανω στο ποδι της και καταληγει στο στομα του ανδρα.  

Ειναι πλεον κοινο μυστικο απο τα αρχαια χρονια μεχρι και σημερα οτι ο εωσφορος καταστρεφει το Ελληνικο εθνος μεσα απο την μητριαρχια και την σεξουαλικη διαφθορα. 





Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 


Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 


Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.

Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.


Ενα απο τα βασικοτερα μεσα αφανισμου του Ελληνικου εθνους ειναι η Θεοκαταρατη μοδα, η οποια ειναι καταραμενη απο τον πατερα της αγιας και θεικης τριαδος. 

Στα πλαισια της μοδας οι νεοταξιτες καταργησαν τις ηθικες αρχες την παιδεια και την ταξη των Ελληνων. 
  
Οτι πιο ανωμαλο, οτι πιο αρρωστο και αδικο το ονομασαν προοδο, εξελιξη και αλλες αστειες ονομασιες οι οποιες δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Αρχικα κατεστρεψαν τον θεσμο της οικογενειας και της Ελληνοχριστιανικης παιδειας. 


Το πως θα ντυνονται οι γυναικες το καθορισαν οι αρχαιοι Ελληνες σοφοι και οι Αγιοι της Ορθοδοξιας. 



Οι ντυμενες γυναικες εχουν αξιοπρεπεια, ενω το πιο βασικο ειναι οτι δημιουργουν υγιεις ερωτικες επιθυμιες και γεννουν Ηρωες, Αγιους και Αγιες.  


Αυτο γινοταν εδω και αιωνες. 


Στον αντιποδα οι γυμνες γυναικες και οσες απο αυτες αξιζουν δημιουργουν ακαθαρτες ορμες με αποτελεσμα την ανεξελεγκτη σεξουαλικη διαφθορα. 


Οι συνεπειες τρομερες και Δυσβασταχτες. 


Αυτο διοτι προκαλουν ανηθικοτητα, χυδαιοτητα, αμαθεια, ανομια, αταξια, αδικια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, παρανομα – προδοτικα
μνημονια,καταλυση του συνταγματος, ανεργια, αστεγους, αυτοκτονιες και εισβολεις.  


Η Θρησκεια του Χριστιανισμου μας δινει τα παντα ειρηνη, αγαπη, δικαιοσυνη, αλληλεγγυη, παιδεια, ηθικη, θετικη δημιουργια στις επιστημες, στις τεχνες.


Ο χριστιανισμος σε εξευγενιζει, σε ισορροπει,
διοτι
 ηρεμει,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 
Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το 
ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση.


Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.

Ημασταν ως εθνος στην κορυφη του κοσμου, και ειχαν την ψυχικη-ηθικη δυναμη οι προγονοι μας να υπερασπιστουν επι αρκετους αιωνες την πατριδα μας απο πολλους εξωτερικους εχθρους.


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 




Το ντύσιμο της γυναίκας – π. Σάββας Αχιλλέως 


ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ. – YouTube

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.
Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις με οπλο τα χρηστα ηθη και την σωστη παιδεια,μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 

Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

Η φοινικικη εωσφορικη μοδα ρυθμιζει τα παντα την διατροφη, την ενδυση, την διασκεδαση, την ψυχαγωγια, την επιμορφωση την αρχιτεκτονικη, τα κοινωνικα πρωτυπα, και εν γενει για καθε πτυχη της ζωης των κατοικων του Ελλαδικου Χωρου. 
Η “μοδα” λοιπον ειναι οι αποψεις που εχουν  για την ζωη, ειτε για τις περισσοτερες πτυχες της ζωης μια ομαδα, ενα κοινωνικο συνολο, ειτε η συντριπτικη πλειοψηφια των κατοικων μιας χωρας.
Ποιος ομως εχει την μοδα ; Ποιος την ελeγχει ; 
  
Η μοδα ελεγε ο αειμνηστος Σαββας Αχιλλεως ειναι Θεοκαταρατη. 
Γιατι ομως το ελεγε αυτο ο παπα Σαββας ; 
Διοτι ο Θεος εδωσε απο υπερμετρη αγαπη την ελευθερια και το δικαιωμα επιλογης στον ανθρωπο να κανει οτι εκεινος επιθυμει.  
Τωρα ομως που οι ανθρωποι εφτασαν σε αυτο το σημειο καταπτωσεως βλεπει ο θεος τα παιδια του τους ανθρωπους στα χερια του εωσφορου να υποφερουν και δεν μπορει να επεμβει διοτι μας εδωσε το απολυτο και απαραβιαστο δικαιωμα της ελευθεριας και των επιλογων. 
  
Ο Θεος δημιουργος των παντων ο Ιησούς Χριστός, είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. 
Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο θεος είναι ο απολυτος υπεύθυνος μονον για ότι καλο συμβαινει, στο συμπαν. 
Διοτι ο θεος μας, είναι ο θεος της δικαιοσυνης, της ομορφιας, του καλου, της αγαπης, της ταξεως. ο θεος εχει σχεση με κάθε τι το κατά φυσιν. 
Αντιθετα ο Εωσφορος ο απολυτος “θεος” της αδικιας, της καταστροφης, του μισους, του ψευδους, της αταξιας, ο εωσφορος ειναι υπεύθυνος για κάθε παρα φυση πραξη. 
  
Αυτος είναι υπεύθυνος για κάθε τι κακο  που συμβαινει.
Επισης σκεφτείτε το εξης, ποιος ανθρωπος δικαιος, ηθικος, γεναιος,θα ηθελε για θεο του, έναν θεο εκδικητικο, βρωμικο, που δινει “δοκιμασιες”, συμφορες σε αθωους ανθρώπους, σε αθωα παιδια, μεχρι τελειωτικου αφανισμου, μεχρι θανατου. 
Επειτα ποια θα ηταν η διαφορα του με τον εωσφορο; 
Aπολυτως καμια. 

Ειναι λοιπον τελειως αδυνατον ο θεος που μας εδωσε την ζωη, την ελευθερια, την υγεια, την φυση, της θαλασσες, τα δαση, τα ζωα, τα πτηνα, ο θεος που σταυρωθηκε από αγαπη για εμας, να κανει τοσο φτηνες, να κανει τοσο βρωμικες πραξεις. 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι δεν θα ηταν ηταν απιθανο να εδινε ο θεος καποιες δοκιμασιες στο μετρο του δυνατου για κάθε ανθρωπο ώστε να τον βοηθησει να γινει καλυτερος, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν αιτια για τον βασανισμο, για την καταστροφή, για τον θανατο αθωων ανθρωπων, αθωων παιδιων.

Οπως εχω αναφερει προσωπικα ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. 



Ουδεις τελειος και αναμαρτητος παρα μονον ο Θεος ομως μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.


Εντουτοις η αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του και να τα διορθωνει και οχι να τα συνεχιζει.


Διοτι τοτε δεν κανει κακο μονον στον ευατο του αλλα και θανασιμο κακο στην πατριδα την μητερα Ελλαδα.



Απο ολες τις προαναφεροεμενες εξαιρειται ενα μικρο μερος με βαση τις παγκοσμιες μαθηματικες μετρον αριστον και μηδεν αγαν. 




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

EΠΙΚΡΑΤΕΕΙN Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ




ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ 
ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.


ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ
ΑΙΩΝΩΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
Ολες οι γνησιες Ελληνιδες εκεινων των αιωνων ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους. 
Αυτο ηταν οτι εκκλησιαζοταν συνεχεια.
Η ορθοδοξη εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες.
  
Οι Ελληνιδες συνεχεια παρεβρισκοταν σε εσπερινους, αγρυπνιες κλπ.

Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν παντοτε φιλανθρωπιες.
Συνεχεια οι γνησιες Ελληνιδες επισκεπτοταν  νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. 
  
Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. 

Για τους ιδιους λογους, επισκεπτοταν  τα φτωχοκομεία, εκαναν παρεα στους φτωχους και τους εδιναν ελεημοσυνη, ενω πηγαιναν και σε κρατουμενους.
Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων, στρατιωτών του μεσαιωνα.
Για αυτό τοτε είμασταν παγκοσμια αυτοκρατορια. 

Αντιθετα στην εποχη μας εξαιτιας της  σεξουαλικης διαφθορας ,σβηνουμε αργα και σταθερα. 
Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 
Στον αντιποδα οι πορνες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια,  μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.
  
Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί.
  
Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα.
  
Διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.
Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει, οπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης.
Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Θεου- Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 
Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: 
 «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» 
Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. 
Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
  
Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων. 
Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). 
Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ :
 Nα ξέρετε ότι για κάθε άντρα η κεφαλή του είναι ο Χριστός και κεφαλή της γυναίκας ο άντρας της. Βέβαια ο ανδρας δεν οφείλει να κατακαλύπτεται στην κεφαλή του, επειδή είναι εικόνα και δόξα του Θεού. η γυναίκα όμως είναι δόξα του άντρα. 

Γιατί δεν προέρχεται ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Και βέβαια, δε δημιουργήθηκε ο άντρας για τη γυναίκα, αλλά η γυναικα για τον ανδρα.
Η μείνασα παρθένος φροντίζει με όλην της την ψυχήν και επιδιώκει εκείνα που αρέσουν στον Κυριον, δια να είναι αγία και καθαρά κατά το σώμα και την ψυχήν. 

Λέγω δε αυτό περί της παρθενικής ζωής αποκλειστικά και μόνον προς το συμφέρον σας, όχι δια να σας βάλω θηλειά στον λαιμόν και να σας τραβήξω, χωρίς να το θέλετε, στον άγαμον βίον, αλλά δια να σας δείξω και να σας οδηγήσω εις μίαν σεμνήν ζωήν και διακεκριμένην θέσιν πλησίον του Κυρίου, χωρίς βιωτικούς περισπασμούς και φροντίδας», 

(Προς Κορινθίους πρώτη επιστολή Κεφάλαιο 7).




ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

39 thoughts on “Ο χορός του διαβόλου από την Σαλμα ενθουσίασε εκατομμύρια άντρες και τους ώθησε στον σατανισμό

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ…"ΔΕΝ" ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

    ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ "ΕΝΑ" ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΙΟΥΣΤΙΑΝΕΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ". ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "ΕΝΑ" ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ?

    ΕΝΑ "ΟΝΟΜΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…….?

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…"ΘΥΜΑΤΑ" Ο "ΝΟΜΟΣ", ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ…"ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΗΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ…"ΑΣΦΑΛΗ" ΓΝΩΜΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…"ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ …"ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ", ΓΙΑΤΙ Η "ΓΝΩΣΗ" ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ "Π Ο Τ Ε" ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ "ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ" ΕΦ' ΟΣΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΠΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΟΤΙ ΟΙ "ΓΝΩΣΕΙΣ" ΠΕΡΙ ΤΩΝ 'ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΟΡΘΕΣ" ? ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ "ΕΛΛΗΝ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ? ΟΙ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΩΡΟ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ" ?

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΤΟΝ "ΙΟΥΛΙΑΝΟ" Ο ΠΟΙΟΣ …ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ "ΙΕΡΑΤΕΙΟ" ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ…"ΠΑΡΑΒΑΤΗ" ?

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,…ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ,..ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ …"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ…"ΠΙΣΤΗ"…
    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ "ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ" ΤΗΝ "ΓΝΩΣΗ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ", ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΘΑΥΜΑ". …"ΘΑΥΜΑ" ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

    Απίστευτη κίνηση από τον ηγέτη της Συρίας!

    Ο Ασάντ απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συμπατριώτες που εγκατέλειψαν την Συρία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να βοηθηθούν στην ανοικοδόμηση της χώρας!

    «Πλέον οι πολεμικές επιχειρήσεις
    έχουν περιοριστεί σε ένα πολύ μικρό μέρος της επικρατείας της Συρίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ήρθε η ώρα όλοι αυτοί, κυρίως οι νεαροί μεταξύ 18- 30 που αποδείχτηκαν λιποτάκτες και γύρισαν την πλάτη σε γονείς οικογένεια και πατρίδα να γυρίσουν πίσω!

    Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα και την οικογένεια του δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα!

    Άμεση επιστροφή όλων των προσφύγων τώρα στη ΣΥΡΙΑ και αμέσως μετα να απελαθούν όλοι οι άλλοι από Αφγανιστάν Μαρόκο κτλ!

  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…!!!!

    ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ……

    ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!!

    Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ? Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?.

    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..

    Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://dionios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Μιλτιάδης Αναστασιάδης‎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΙΧΑ ΔΕΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ:

    ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΑΡΤΥ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.
    ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;"
    ΤΟΥ ΛΕΩ "ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;"

    ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΛΕΟΝ" (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.

    ΤΟΥ ΕΙΠΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ. ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    Ω ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ… ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;

    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  6. Εντοπίστηκαν Δύο Εξωπλανήτες Με Εποχές Και Σταθερό Κλίμα
    Βρίσκονται στην κατοικήσιμη ζώνη του συστήματος τους και ο ένας έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης

    Ο Kepler-186f έχει μέγεθος και συνθήκες παρόμοιες με αυτές της Γης και άρα αυξημένες πιθανότητες να είναι φιλόξενος στην ζωή

    Το 2014 εντοπίστηκε από την αποστολή Kepler ένας εξωπλανήτης με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης. Ο Kepler-186f που βρίσκεται σε απόσταση 500 ετών φωτός από εμάς ήταν ο πρώτος εξωπλανήτης που είχε εντοπιστεί να έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτή της Γης και να βρίσκεται στην λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη ενός άστρου.

    Ενα χρόνο νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε απόσταση 1,200 ετών φωτός από εμάς ο Kepler-62f που ανήκει στην κατηγορία των πλανητών που ονομάζονται «Σούπερ Γαίες». Πρόκειται κατά βάση για πλανήτες αερίων με μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό της Γης αλλά σημαντικά μικρότερο από αυτό των πλανητών αερίων του ηλιακού μας συστήματος. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία για τους δύο εξωπλανήτες. Ομως ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Τζόρτζια αποφάσισαν να τους μελετήσουν και τα ευρήματα της έρευνας τους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

    Η τροχιακή των δύο εξωπλανητών και η περιστροφή τους γύρω από τον άξονα τους δείχνουν ότι οι δύο πλανήτες διαθέτουν σταθερές κλιματικές συνθήκες και εναλλαγή εποχών όπως συμβαίνει και στην Γη. Η σταθερότητα στην περιστροφή ενός πλανήτη γύρω από τον άξονα του παίζει καθοριστικό ρόλο στις συνθήκες που υπάρχουν σε αυτόν. Οι ειδικοί αναφέρουν το παράδειγμα του Αρη που είναι ένας πλανήτης που βρίσκεται εντός της κατοικήσιμης ζώνης του ηλιακού μας συστήματος και επειδή παρουσιάζει αστάθειες στην περιστροφή γύρω από τον άξονα του έχει μετατραπεί σε ένα άγονο αφιλόξενο στην ζωή πλανήτη. Ετσι λοιπόν τα νέα ευρήματα δείχνουν ότι τουλάχιστον όσον αφορά τον Kepler-186 f οι πιθανότητες να διαθέτει συνθήκες φιλικές στην ζωή είναι αυξημένες.

  7. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ
    ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ Blog ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  8. Η χριστιανική θρησκεία διαθέτει δεκάδες εγκληματίες αγίους.

    Ο Ιλλυριός Κωνσταντίνος είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος αφού σκότωσε γαμπρό, γιο, εγγονό και τη σύζυγό του μαζί με χιλιάδες θύματα στους πολέμους του.

    Ο Ισπανός Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με δεκαπέντε χιλιάδες περίπου θύματα.

    Πολλές αγίες, όπως η Ειρήνη (σύζυγος του Τούρκου
    Λέοντα Δ'), έχουν σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά τους, αλλά έγιναν άγιοι.

    Ο Ιλλυριός Ιουστινιανός και η Θεοδώρα (πρώην πόρνη, άγνωστης καταγωγής) με μια άλλη σφαγή τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000) στη Στάση του Νίκα είναι επίσης άγιοι.

    Ο Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Υπατίας που κομμάτιασαν χριστιανοί στην Αλεξάνδρεια.

    Αλλοι είναι άγιοι με….. το σπαθί τους, όπως ο Νικηφόρος Φωκάς που έσφαζε, με το χέρι του, χιλιάδες Κρητικούς (κατά την Επανάσταση των Κρητικών), στο…. όνομα του Κυρίου!

    Ο άγιος Πορφύριος, ο άγιος Μεθόδιος και άλλοι άγιοι δεν θα διστάσουν να ξεθάψουν τα κόκαλα των αντιπάλων τους για να τα αναθεματίσουν, να τα μαστιγώσουν και να τα κάψουν!

  9. αχαχαχαχα
    μετα τον μαλακα οπαδο του γυφτου μπηκα εγω στο μαναβικο και μου τυλιξε τα κρεμμυδια που αγορασα ο μαναβης με την εφημεριδα του γυφτου, που τα εξοδα της εκδοσης της τα πληρωνει ο ηλιθιος ο οπαδος

    αχαχαχα

    …ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ …ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΛΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΔΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩ …ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΥΔΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ …ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

  10. Ο ΜΌΝΟς άΓΙΟς ΣΕ ολη την ελλαδα ΕΙΝΑΙ
    ο αγιος σωρασσΩΡ Ο εΞαποντος ΠΕΟΚρουστης
    ΒΟΗΘεια ΣΑς <Ζ<Ζ<Ζ< ΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑ

  11. και μετα ερχεται το παιδι με το ροπαλο
    εικοσαποντη γοβα σου λεω ηγετης το καμαρι μου

  12. ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΝΕ…..ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ…

  13. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!ΠΩΣ ΠΕΤΑΓΕΤΕ Η ΝΥΦΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…
    ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..

  14. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΝΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    ΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

    Η αμαρτία, κατά την ορθόδοξη πίστη μας, είναι το «μεγάλο λάθος» μας, η «ημαρτημένη επιλογή» μας, η οποία είναι κατά βάσιν, ανταρσία κατά του Θεού, με αποδεδειγμένες ολέθριες συνέπειες για τη ζωή μας. Αυτή διαστρέφει ολόκληρο το είναι μας, μας αλλοτριώνει και μας απομακρύνει από το Θεό και την αυθεντική μας φύση, καθ’ ότι μας καθιστά, «ξένους και παροίκους» των επαγγελιών του Θεού (Εφ.3,19). Η αμαρτία εκδηλώνεται ως ικανοποίηση των παθών μας. Και βέβαια, όσο μεγαλύτερη και βαθύτερα ριζωμένη είναι, τόσο εμφανή είναι και τα ολέθρια αποτελέσματά της.
    Προφανώς το πιο ευδιάκριτο κακό στη ζωή μας είναι η διαστροφή της γενετήσιας διαδικασίας, από φυσική λειτουργία, σε ερωτικό πάθος. Την φυσική ερωτική ορμή, η οποία δόθηκε στον άνθρωπο και σε όλα τα έμβια όντα, για την διαιώνιση του είδους. Δεν υπάρχει προφανώς χειρότερη προσβολή του ανθρώπου από την αμαρτία σε άλλον τομέα, εκτός του ερωτικού πάθους. Εκεί η υποδούλωση του ανθρώπου στην αμαρτία είναι καίρια. Το βεβαιώνει η ιστορία, το βεβαιώνει η σύγχρονη πραγματικότητα του πανσεξουαλικού οίστρου του σημερινού ανθρώπου, τον οποίο κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως «σεξουαλικό άνθρωπο» (homo sexualismus).Είναι δε τέτοια η μανία του, ώστε ο παθολογικός σεξισμός του κατέστη αντικείμενο «φιλοσοφικών στοχασμών». Υπάρχουν στην εποχή μας φιλόσοφοι της σεξουαλικότητας.
    Ένας τέτοιος φιλόσοφος υπήρξε και ο γνωστός Γάλλος διανοούμενος Μισέλ Φουκώ (1926-1984), ο οποίος γεννήθηκε σε αυστηρό «καθολικό» κλίμα, ασπάσθηκε την μαρξιστική ιδεολογία και κατόπιν έζησε ως ανένταχτος της Αριστεράς. Σπούδασε και δίδαξε ψυχολογία και φιλοσοφία σε διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Τίτλος του διδακτορικού του διπλώματος «Η τρέλα της φιλοσοφίας», το πρώτο σύγγραμμά του, με το οποίο επιχειρεί την αποδόμηση της «καθεστηκυίας σκέψεως». Έλαβε ενεργό μέρος στον «Μάη του 68» και είχε γίνει ο διαπρύσιος κήρυκας της ελευθερίας του ατόμου. Ο ίδιος διαπίστωσε κατά τη διάρκεια των σπουδών του ότι είναι ομοφυλόφιλος και για τούτο έγινε ένας από τους κυριότερους υπερασπιστές των διαζωμάτων τους. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πέθανε από AIDS στα 1984. Κλασσικό του σύγγραμμα, αυτό που τον έχει κάνει ευρέως γνωστό, είναι το τετράτομο έργο του: «Η Ιστορία της σεξουαλικότητας». Για εκείνον «η σεξουαλικότητα αποτελεί την κεντρική στρατηγική με την οποία ο μέσος ευρωπαίος ή αμερικανός αστός συνηθίζει να αυτοκαθορίζεται και να οριοθετεί την ταυτότητά του, ενώ είχε προβλέψει έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι θα αποκτούν όλο και περισσότερες εμμονές με το σεξ, ώσπου αυτό να γίνει ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης» (http://www.tovima.gr).
    Επιγραμματικά αναφέρουμε πως η πρόβλεψή του αυτή, τέσσερις δεκαετίες μετά, επαληθεύτηκε πλήρως, καθ’ ότι ο σύγχρονος άνθρωπος, ιδιαίτερα ο δυτικός, αυτοκαθορίζεται σύμφωνα με τις σεξουαλικές του εμμονές και ο πρωταρχικός τρόπος και λόγος ύπαρξής του είναι η ικανοποίηση των σεξιστικών του έξεων.

  15. Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωσή μας πήραμε από σχετικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, πριν λίγο καιρό, για την έκδοση του τετάρτου τόμου του εν λόγω έργου του Μ. Φουκώ. Διαβάζουμε πως «Η πρόσφατη έκδοση στα γαλλικά του τελευταίου τόμου της «Ιστορίας της σεξουαλικότητας» υπήρξε το εκδοτικό γεγονός του 2018». Τίτλος του τόμου: «Les Aveux de la Chair», «Οι ομολογίες της σάρκας». Σύμφωνα με ελληνική βιβλιοκριτική: «Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του γάλλου φιλοσόφου τον Ιούνιο του 1984 και παρά την απαγόρευση μεταθανάτιων εκδόσεων που ο ίδιος είχε απευθύνει σε οικείους και φίλους, το τελευταίο ανολοκλήρωτο έργο του συμπληρώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του μέρους που ο Φουκώ είχε προλάβει να γράψει, όχι όμως και να επιμεληθεί. Η εμφάνισή του υπήρξε εκδοτικό γεγονός. Όχι απλώς εξαιτίας του βεληνεκούς του ονόματος του Μισέλ Φουκώ ή της έλξης ενός ακόμη μεταθανάτιου βιβλίου του (οι περίφημες παραδόσεις του στο Κολέγιο της Γαλλίας εκδόθηκαν σε 13 τόμους από το 1999 ως το 2015), αλλά λόγω της προσθήκης μια τελευταίας ψηφίδας στο σύνολο της σκέψης του» (www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=949720).
    Σύμφωνα με τις διάφορες βιβλιοκριτικές το έργο του ανατρεπτικού Μ. Φουκώ έχει σημασία, διότι, κατά παράδοξο τρόπο, είναι ένας από τους ελάχιστους ευρωπαίους διανοουμένους, ο οποίος δεν «ξερνάει» αντιχριστιανικό μένος. Στην προκείμενη περίπτωση δεν καταλογίζει απόλυτα στον Χριστιανισμό της «σεξουαλική καταπίεση» και τους περιορισμούς, αλλά στον παγανισμό, του οποίου «οι αρχές του μετανάστευσαν, τρόπον τινά, στην χριστιανική σκέψη και στις πρακτικές». «Είναι άκρως ενδιαφέρον ότι εδώ ο φιλόσοφος των ρήξεων και των τομών (ας θυμηθούμε την εισαγωγή του «μεγάλου εγκλεισμού» των τρελών ή της «βιοπολιτικής της εξουσίας» ως ριζικά διαφορετικών μοντέλων από προγενέστερες πρακτικές) τάσσεται υπέρ της συνέχειας». «Το καθεστώς των "αφροδισίων", οριζόμενο από τα στοιχεία της λειτουργίας του γάμου, της τεκνοποίησης, της ακύρωσης της ηδονής και της σχέσης συμπάθειας και σεβασμού μεταξύ των συζύγων διαμορφώθηκε λοιπόν από μη χριστιανούς φιλοσόφους και εισηγητές. […] Το ίδιος καθεστώς, χωρίς ουσιαστικές τροποποιήσεις, το βρίσκουμε στο δόγμα των πατέρων του 2ου μ. Χ. αιώνα.

  16. Οι αρχές του μετανάστευσαν, τρόπον τινά, στη χριστιανική σκέψη και στις πρακτικές». Σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «Ο φιλόσοφος, το ενδιαφέρον του οποίου για τον χριστιανισμό ήταν γνωστό, καταδεικνύει πως, αντίθετα με την κρατούσα άποψη, οι χριστιανικές επιταγές για τις σεξουαλικές πρακτικές δεν είναι πιο καταπιεστικές από τις διδαχές των παγανιστών φιλοσόφων που, αδίκως, θεωρούνταν πιο ανεκτικές. Αυτές οι αρχές μεταφέρθηκαν κατά κάποιον τρόπο στη χριστιανική σκέψη και πρακτική, από παγανιστικούς κύκλους, των οποίων η εχθρότητα έπρεπε να εξουδετερωθεί με την ανάδειξη τρόπων συμπεριφοράς οι οποίοι αναγνωρίζονταν ήδη από τους ίδιους ως υψηλής αξίας», γράφει ο φιλόσοφος». Και συνεχίζει: «Γάμος, μοιχεία, τεκνοποίηση, αγνότητα, παρθενία, ομοφυλοφιλία, αυνανισμός… οι Πατέρες της Εκκλησίας, όπως πριν από αυτούς οι Έλληνες φιλόσοφοι και οι εθνικοί φιλόσοφοι, όρισαν ένα σύνολο προτύπων σχετικών με τις σεξουαλικές πρακτικές. Ναι μεν, επισημαίνει ο φιλόσοφος, αυτοί οι κανόνες με το πλήθος των απαγορεύσεων αποδεικνύονται συχνά καταπιεστικοί, αλλά έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι μιλούν αφειδώς για τη σεξουαλικότητα, ότι δεν αντιμετωπίζουν το σεξ ως θέμα ταμπού» (https://www.protothema.gr). Δεν διστάζει μάλιστα να αναφερθεί στον άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο. «υποδεικνύει πολλές σχετικές «Ομιλίες» του Ιωάννη Χρυσοστόμου στις αρχές του 5ου αιώνα, κείμενα για την επιλογή συζύγου, την ανατροφή των παιδιών, την καθημερινή διαβίωση, την υποβολή της σεξουαλικής ζωής στις αρχές της οικονομίας. Με τον Χρυσόστομο, εξηγεί, δεν προκύπτει «μια νέα ηθική του γάμου», εφόσον τα στοιχεία που προβάλλονται υφίστανται ήδη στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, έχουμε όμως «μαρτυρία και παράδειγμα μιας ποιμαντικής του συζυγικού βίου που είναι ήδη ιδιαίτερα αναπτυγμένη την εποχή που γράφει»! Τέλος αναφέρεται και στον Ιερό Αυγουστίνο, του οποίου, όπως είναι γνωστό, και πολλές από τις απόψεις του για τη γενετήσια λειτουργία αφίστανται της διδασκαλίας της Εκκλησίας, καθ’ ότι είναι δικές του καταβολές από τον Μανιχαϊσμό και τον Νεοπλατωνισμό. Ο ιερός Αυγουστίνος «ορίζει την αυτόνομη κίνηση των σεξουαλικών οργάνων, η οποία επήλθε τη στιγμή της εξόδου των Πρωτόπλαστων από τον Παράδεισο». Κατά κάποιο τρόπο, προέβη στην «λιμπιντοποίηση» της γενετήσιας λειτουργίας («libidinisation»).
    Δεν χρειάζεται, νομίζουμε, ιδιαίτερη ενασχόληση με τέτοιου είδους θέματα, διότι η δικής μας ελληνορθόδοξη κουλτούρα βρίσκεται στον αντίποδα αυτών των αντιλήψεων. Για το πρόβλημα του σεξ ασχοληθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, («ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ», 9-10-2017), όπου αναπτύξαμε επαρκώς την ορθόδοξη διδασκαλία περί του γενετησίου προβλήματος. Εδώ απλά θέλουμε να επισημάνουμε πως, όταν ο φυσικός ερωτισμός γίνεται πάθος, ο άνθρωπος παύει να λειτουργεί φυσιολογικά. Η υποδούλωση σε οποιαδήποτε πάθος και εν προκειμένω στο ερωτικό, το οποίο όντως είναι ισχυρό, καθιστά τον άνθρωπο άβουλο ον, συρόμενο από τα τυφλά ένστικτα. Η ενστικτώδης ζωή είναι ατομική επιβίωση και όχι αληθινή ζωή, διότι λείπει το βασικό στοιχείο της προσωπικότητας. Όπου κυριαρχούν τα ένστικτα, δηλαδή τα πάθη, στη γλώσσα της Εκκλησίας, απουσιάζει η έννοια του προσώπου. Και από όπου απουσιάζει το πρόσωπο, απουσιάζει η δυνατότητα της ολοκλήρωσης του ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πτώση, έκπτωση από την αυθεντική του φύση. Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, εντόπισαν ακριβώς αυτή την λεπτομέρεια στην ερωτική ζωή: όταν το μέσον (για την ένωση ανδρός και γυναικός και την διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους), γίνεται σκοπός, ατομική ικανοποίηση, παύει να λειτουργεί κατά φύσιν. Η ηδονή παύει να λειτουργεί ως ενωτική δύναμη του ανδρογύνου και καταντά ακόρεστο ατομικό πάθος.

  17. Είναι επίσης αξιοσημείωτο, το ότι ο Γάλλος αυτός στοχαστής, χωρίς να είναι θεολόγος (κάθε άλλο μάλιστα), διαγιγνώσκει την ερωτική έκπτωση στον προχριστιανικό κόσμο. Έχει το θάρρος να ομολογήσει ότι η κατάσταση (και) στον ερωτικό τομέα, πριν το Χριστιανισμό ήταν τραγική. Όπου η γυναίκα είχε εκπέσει στην κατηγορία του πράγματος (res) και η ερωτική κατάπτωση είχε ντυθεί την «ιερότητα» της «Ιερής Πορνείας», έφτασε να θεωρείται ως λατρεία προς το «θείον». Σε όλες τις παγανιστικές θρησκείες οι «θεοί» ήταν έρμαια των πλέον ταπεινών παθών (βιασμοί, αιμομιξίες, μοιχείες, διαστροφές, κτηνοβασίες, κλπ) και διέπρατταν τα έχθιστα εγκλήματα. Όλα αυτά βεβαίως ήταν προβολές του πτωτικού ανθρώπου, ο οποίος για να δικαιολογήσει τις δικές του ηθικές παρεκτροπές, τις απέδιδε στους «θεούς», τους οποίους είχε δημιουργήσει ο ίδιος, το σκοτισμένο από την αμαρτία μυαλό του!

    Δεν μπόρεσε όμως να διακρίνει πως ο Χριστιανισμός δεν υιοθέτησε καμιά παρεκτροπή του αρχαίου πτωτικού κόσμου και «οι αρχές του», όσον αφορά τις εκτροπές του στον ερωτισμό, δεν «μετανάστευσαν, στην χριστιανική σκέψη και στις πρακτικές», όπως ισχυρίζεται. Ο Χριστός προσέλαβε την ανθρώπινη φύση, για να σώσει καθολικά τον άνθρωπο. Να τον ανασύρει από τους βόθρους της ανθρώπινης έκπτωσης και της αμαρτίας, να τον καθαρίσει και να τον βάλλει ξανά σε τροχιά σωτηρίας και αγιότητας. Οι όποιες απαγορεύσεις του παγανισμού, δεν ανήκαν σ’ αυτόν, αλλά ήταν ψήγματα και αναλαμπές αλήθειας, οι οποίες είχαν απομείνει στην ανθρωπότητα. Ο Χριστός κατέκρινε την πορνεία και τη μοιχεία ως εκφάνσεις ακραίων φαινομένων έκπτωσης από την αυθεντικότητα. Ο απόστολος Παύλος, οι Πατέρες της Εκκλησίας, οι Άγιες Σύνοδοι, αποφάνθηκαν για τις ερωτικές παρεκτροπές και θέσπισαν κανόνες, έχοντας ως στόχο να οριοθετήσουν την γνησιότητα της ανθρώπινης ζωής από εκείνη της αγελαίας. Τα «οψώνια της αμαρτίας (είναι) θάνατος» (Ρωμ.6,23) αποφάνθηκε ο μέγας Απόστολος των Εθνών Παύλος. Και τα «οψώνια» αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από την ικανοποίηση των παθών, τη βίωση της ενστίκτου ζωής, αποδεδειγμένα καταστροφικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.
    Τα ΜΜΕ έκαμαν λόγο για μεγάλο γεγονός η κυκλοφορία του τετάρτου τόμου. Προφανώς να έχουν δίκιο, διότι ο σύγχρονος άνθρωπος, όσο και αν αυτό ακούγεται ως ακραία διαπίστωση, είναι ο πλέον ανικανοποίητος σεξουαλικά άνθρωπος της ιστορίας. Σε μια εποχή, όπου ο χυδαίος ερωτισμός και οι πλέον αηδείς μορφές της σεξουαλικότητας, τίθενται σε απίστευτη προσφορά, ο σημερινός άνθρωπος υποφέρει από απίστευτη «σεξουαλική πείνα».

    Κι αυτό διότι η κυριαρχία της αμαρτίας στον άνθρωπο και η ολοκληρωτική παράδοση στην ικανοποίηση των παθών, όχι μόνο κορεσμό δεν φέρνει, αλλά παθολογικό οίστρο.

  18. Γι’ αυτό και, όπως προβλέπεται, ο νέος τόμος του τετάρτου τόμου της «Ιστορία της σεξουαλικότητας», του Φουκώ θα σημειώσει όντως επιτυχία. Φτάνει να αναφέρουμε την είδηση, πως πριν από καιρό, η Γαλλία ενέταξε στην «πνευματική της κληρονομιά» τα χειρόγραφα της χείριστης πορνογραφικής φιλολογίας όλων των εποχών, το εμετικό έργο του διαβόητου Μαρκησίου Ντε Σαντ «120 ημέρες στα Σόδομα»!
    Κλείνοντας την αναφορά μας στο «μεγάλο εκδοτικό γεγονός» του Φουκώ, θέλουμε να επισημάνουμε το γεγονός, ότι η ανθρωπότητα σήμερα ζει «μέρες Νώε», «μέρες Σοδόμων και Γομόρρων», «μέρες ρωμαϊκής παρακμής». Η ιστορία μας διδάσκει πως η ηθική κατάπτωση φέρνει νομοτελειακά καταστροφή. Ειδικά ο εκχυδαϊσμός της γενετησίου λειτουργίας και ο υποβιβασμός της σε ακόρεστο πάθος, μόνο συμφορές μπορεί να προκαλέσει στην αναίσθητη ηθικά ανθρωπότητα. Το μόνο αντίδοτο είναι ο ελληνορθόδοξος τρόπος ζωής και πολιτείας. Η ανάδειξη του ανθρώπου ως προσώπου και ζωντανή εικόνα του Θεού. Η εδραίωση του αλληλοσεβασμού των ανθρώπων και ο σεβασμός της ιερότητας της θεοδημιούργητης ανθρωπίνης φύσεως. Το ασκητικό ιδεώδες της Εκκλησίας μας, με την ευρύτατη έννοιά του, η ταπείνωση και η μετάνοια, μπορούν να ξανακάμουν το πτωτικό άτομο, πρόσωπο, το οποίο θα αντανακλά «ως εν εσόπτρω» τον τρόπο υπάρξεως και τη δόξα του Θεού. Να αναστήσει «το σώμα του θανάτου» (Αποκ.20,14), το νεκρωμένο από τα πάθη, κάνοντάς το «σώμα Χριστού», σωσμένο και τεθεωμένο. Να αναγεννηθεί ο άνθρωπος και να καταστεί «εις άνδρα τέλειον, εις μέτρον ηλικία του πληρώματος του Χριστού» (Εφ.3,18.4,11-16). Η ανθρώπινη διανόηση αρκείται, όπως ο φιλόσοφος Φουκώ, απλά να μας περιγράφει την οδύνη της αμαρτίας, η οποία είναι «οσμή θανάτου». Η αυτοκαταστροφή του Φουκώ (πεθαίνοντας από AIDS, εξαιτίας της ικανοποίησης του πάθους του), είναι η πλέον τρανή απόδειξη ότι η αμαρτία, το πάθος, καταστρέφει τον άνθρωπο. Αντίθετα, ο Χριστός, ως «Θεού δύναμις και Θεού σοφία» (Α΄Κορ.1,24), καταργεί το «σώμα της αμαρτίας» (Ρωμ.6,6) και αποκαθιστά τον άνθρωπο στην αρχική του εικόνα, την «εικόνα της αρρήτου δόξης» Του!

    Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών

    Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς: Η "ιστορία της σεξουαλικότητας", ως …
    https://www.impantokratoros.gr/3D29BDE0.el.aspx

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΥΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΠΛΑ, ΠΟΛΥΒΟΛΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΤΑΝΚΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΛΠ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΗΘΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    Αθανάσιος Τσακνάκης ο Θεολόγος που καταρρίπτει τα … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/06/blog-post_2435.html

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

  19. Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν,
    ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

    Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω "θεόσταλτων σωτηρων" τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.

    Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

    Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού, μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.

    Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια "ειρηνη" η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο.

    Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος
    δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.

    Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα,την πιστη του και την πατριδα του.

    Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε.
    Τις διδαχες του της εφαρμοσαν πιστα ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.

    Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.

  20. Ο Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.

    Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ
    ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ
    ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 ΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

    Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος.

    Οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.

    Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.

    Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.

    Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων.

    Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

    Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη.

    Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου.

    Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.

    Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκρατορια.

    Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο.

    Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

  21. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ

    Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

    Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.

    Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

    Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

    ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.

    Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος.

    Ο Ηρακλειος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους εωσφοριστες περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα.

    Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.

    Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

    Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

    Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

    Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.

    Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια.

    Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

    Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

    Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

    Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.

    Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
    εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

  22. Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

    Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

    Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.

    Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες.

    Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

    Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια.

    Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

    Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος
    Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.

    Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

    Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος.

    Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.

    Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

    Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο.

    Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου.

    Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του.

  23. Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

    Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.

    Ειναι αδυνατον να "αναστησει" και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
    ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα.

    Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.

    Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο
    εωσφορος.

    Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να "αναστηθει" για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.

    Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο Κ. Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΣΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ.

    ΜΑΡΙΑ Π.
    ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

  24. μιλαμε για πολυ γελιο χαχαχαχα στη λαικη της τουμπας χαχαχαχαχα οι γυφτοι μοιραζανε εφημεριδες χαχαχαχαχαχα τους λενε ο κοσμος αφου ειναι φυλακη χαχαχαχαχαχαχαχα και η απαντηση χαχαχαχαχαχα ψεματα λενε βγαινει αυτες τις μερες με βουλευμα ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    αποψε την ευταξουλα μου τη στολισα κορδελες
    και στα καντουνια περπατα σαν τις ομορφες κοπελες
    αποψε να μη κοιμηθεις παρα να καρτερεψεις
    να δεις το ροπαλο στητο και να ημερεψεις

    elenitsa manesi

  25. ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ

    ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ

    πηγη:Giannis Paterakis
    πηγές: ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ
    πηγή: Ξυπνήστε ρε

    http://www.ksipnistere.com/2018/07/blog-post_858.html?showComment=1530772431228#c2972022527781623580

  26. MILHSE KAI O ΧΕΣΤΗΣ ΚΕΦΤΕΣ, Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΨΩΡΡΑΣ

  27. Ελενιτσα δεν σε χαλασε που σε λεει πορνη ο Γιαννοπουλος!!
    Αυτο ομως σου αξιζει να εισαι ανεραστη μωρη πατσαβουρα γιατι τον Ελληνα ερωτα δεν θα τον γνωρισεις ΠΟΤΕ σου!..ετσι να καθεσε να σε βριζουν στα βιβλια τους οι Χριστιανοι και να σε λενε ΣΚΕΥΟΣ η μηπως κανεις πως δεν τα εχεις διαβασει μωρη αχρηστη στην κοινωνια γυναικα?..οι Ελληνιδες δεν πεθανανε μωρη ιουδαια δουλη βλεπουνε εσας τις χριστιανοσκλαβες να ειστε πραγματα για τους ταλιμπαν που πατε και βαζετε τα πεη τους στα βρωμικα περιτομιμενα αιδια σας και γελανε με την καταντια σας!!!
    Ποιοι μωρη γελια σας εδωσε την γλωσσα που μιλατε στα ευαγγελια σας που θα μιλαγες αραμαικα? ποιος μωρη ξεφτιλισμενη εφτιαξε την ορθοδοξια σας που ακομα μαντιλες και περιτομη θα κανατε?ποσοι ανθρωποι πεθανανε απο τους βρωμοπαπαδες σου μωρη βρωμιαρα ελεινη για να ζεις εσυ σε αυτον τον τοπο και να λεγεσε Ελληνιδα?
    …..Ξερεις μωρη ξεκωλιαζμενη που το παιζεις εξυπνη και λες περηφανα οτι εισαι Ελληνιδα τι θα σου κανανε η βρωμιαριδες σου αν το ελεγες πριν χιλια χρονια?
    απαντα ρε πουτανοσπερμα αν εχεις αδειο το στομα σου…
    φιλικα καποιος που δεν θα σε πηδαγε ΠΟΤΕ!!!!!!!

  28. Αν εσυ εισαι αρχαιολογος εγω ειμαι παπας…
    Μηπως εισαι απο αυτους που οποτε βρισκουν κατι που δεν συμφερει την εκκλησια τα ξαναθαβουν???
    ακου λεει ο κορυφαιος τον Ελληνων ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ!
    ΠΩς ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ….
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ψ.
    ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΛΑΜΕΝΩΝ-ΔΡ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΩΝ

  29. SKASE ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ 12ΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟIΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΟΙ
    MΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

  30. Ε ΣΥ θα ησουνα μαστρωπος στην αρχαια Ελλαδα 12:45 για να ξερεις τοσο καλα
    σε τι προωθουσαν τοτε τις γυναικες
    η λογο της κρισης εχεις οικογενειακη επιχειρηση με ολα τα παραπανω που αναφερεις τοσο αναλυτικα και επειδη
    γνωριζω πολυ καλα ποιος εισαι και ας γραφεις με αλλα ονοματα σου γραφω
    με αγαπη η οτι εισαι βλακας η μαλακας
    μπορει και τα δυο για να μη εχει παραπονο
    το ενα απο το αλλο … θα πιω ενα καφεδακι
    στη υγεια σου ατιμουτσικο με νερακι παγωμενο κρυσταλλο σαν της πηγης και αν
    κοντηνε το ροπαλο σου μωρο μου
    περαστικουλια σου φιλακια στις εταιρες σου χα χα χα

    elenitsa manesi

  31. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η "ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ", ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ… ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ…ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η…"ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" ΜΕ ΤΑ…"ΠΡΟΒΑΤΑ…

    ΚΑΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΜΑΛΑΚΑ", ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ… "ΝΕΥΡΑ" ΤΟΥ, ΞΗΛΩΝΕ 5 ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ…"ΜΑΛΑΚΑ"…

    ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΚΛΕΙΣΕΙΣ" ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ…"ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΟΣ"…

    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ…"ΑΠΟΨΗ" ΤΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ… "ΣΟΒΑΡΗ" ΑΠΟΨΗ, ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ "ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ" ΘΑ…"ΨΗΦΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ…"ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ…"ΙΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…ΠΑΠΑ…

    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ…"ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΝ" ΜΕ ΤΑ…"ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ … ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ" ΤΥΠΟΙ, ΘΑ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ…"ΠΟΙΜΝΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ…"ΚΟΜΜΑ" ΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ", ΕΧΕΙ Η… "ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΗ ΕΦΟΡΙΑ", ΕΧΟΥΝ ΟΙ… "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ" ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΜΕΣΑ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ… "ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ"…

    ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, Η "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ…"ΠΟΔΙΑ" ΨΗΛΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ…"ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ"…

    ΑΠΟ…"ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ" ΟΜΩΣ…"ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ……

    1ον ΓΙΝΕΣΑΙ…"ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ.

    2ον ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ…"ΚΟΜΜΑΤΑ", ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ… ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ…

    3ον ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ …ΠΡΟΒΑΤΟ…

    4ον ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ…"ΜΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΦΘΟΝΕΙΣ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…

    5ον ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ…"ΘΥΜΗΘΕΙΣ" ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ "ΕΤΑΞΑΝ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΤΕ…"ΑΝΑΠΤΥΞΗ", ΕΙΤΕ… "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ"…

    6ον ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ…"ΦΟΒΟ" ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ", ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ"…ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ…

    7ον ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ,…"ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΙΣΑΙ "Ε Σ Υ", Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ", ΟΛΟΙ ΟΙ…"ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…"ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΕΝΑ" ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ…

    …ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΑΝ …"ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…"ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ", ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΑ…"ΠΑΝΤΟΣ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ…"ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    "ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ" ΚΑΤΑ…ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ", ΧΩΡΙΣ…ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ…ΣΟΡΟΠΙΑ…

    ΕΝΑΣ…"ΕΙΔΙΚΟΣ" ΕΠΙ…ΙΑΤΡΙΚΩΝ…"ΘΕΜΑΤΩΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  32. ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  33. Ε Κ Λ Α Σ Α
    Α Π Ο
    Τ Ο Ν
    Η Γ Ε Τ Η
    Τ Ο Υ
    Κ Ω Λ Ο Υ

  34. TELIKA TO SYMPERASMA POY BGAINEI META APO TOSA XRONIA EINAI OTI EISASTE OLOI GYFTOI.

  35. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  36. ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΩΡΡΑ

  37. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ.

  38. Τα ταμ ταμ μες στη ζούγκλα ηχούνε
    το θεό των Ινδών προσκυνούνε
    ω Ζουμπαλά Ζουμπαλά Ζουμπαλάγιαααααααααα
    ω Θεε των Ινδών Ζουμπαλάγιααααααααααα….

    Ζιγκουάλααααααααααααα

Comments are closed.