ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ



Τὸ Δὲ Τὴν Πόλιν Σοι Δοῦναι, Οὔτ’ Ἐμόν Ἐστιν Οὔτ’ Ἄλλου Τῶν Κατοικούντων Ἐν Ταύτῃ· Κοινῇ Γὰρ Γνώμῃ Πάντες Αὐτοπροαιρέτως Ἀποθανοῦμεν Καὶ Οὐ Φεισόμεθα Τῆς Ζωῆς Ἡμῶν-Μερος Β 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και οι "Βυζαντινοί " η  ιστορική συνέχεια
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Α


ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 
O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΓΕΝΙΔΗ 
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Α


ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Α 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.




 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ






Η διδασκαλια και οι νομοι του Χριστου ειναι αιωνιοι και δεν αλλαζουν ποτε και για κανεναν.

Αυτο ειναι και ιστορικα αποδεδειγμενο. 

Μονον οσοι ζουνε ηθικα, χωρις σεξουαλικη διαφθορα,  ειναι εκτος της θεοκαταρατης μοδας, μοναχα αυτοι  δικαιουνται να ζητησουν και να λαβουν την βοηθεια του Χριστου. 

Οσο εξακολουθειτε να ζειτε εξω απο τους νομους του Θεου, θα συνεχιζονται οι εμπρησμοι, τα μνημονια, ο διαμελισμος της Ελλαδος, η εισβολη,  καθως και καθε ειδους προδοσια και εθνικη καταστροφη. 

Mεσα σε αυτην τη τραγικη κατασταση οι ραγιαδες περιμενουν να “ανταμειφθουν” για την διαφθορα τους απο τον “μαρμαρωμενο” βασιλια.
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.



Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 



Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 

Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.

Οι προδοτες, οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.

Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε.



Αυτο διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,


ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.



Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.



Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;

Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.



Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.


Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.

Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.

Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 


Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).



Απο αυτες τις ηθικες και μονογαμικες γυναικες γεννηθηκαν και ανατραφηκαν οι αγιοι και οι αγιες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.




ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ 
ΠΗΓΑΙΝΑΝ 

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.






OMΩΣ 


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 


ΒΑΣΗ 

OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ 


ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ 




ΝΑ 


ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.




Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια  για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.



Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή. 




Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο, δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 


Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.


Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων,οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.









Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 

εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;


Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι κλπ, να επαιρναν οι αγιοι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.

Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται  σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.


 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.


Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 

Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 


Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.


Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.


Μεσα σε αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με “απεσταλμενο” του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον “μαρμαρωμενο” Βασιλια.




Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.




Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ι. Βατατζης,

επετρεψε ο κυριος Ιησους Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκα Βατατζή. 



Τους προγονους μονον με έναν τροπο τους τιμαμε με της πραξεις μας , με τον ηθικο τροπο ζωης με τα χρηστα ηθη.



Τα χρηστα ηθη θα μας δωσουν για μια ακομη φορα το δικαιωμα στην επιβίωση και εν συνεχεια στην ελευθερια. 
Συνεχιστε να ζειτε μεσα στην μοδα και την σεξουαλικη διαφοθορα, και ο αφανισμος δεν θα είναι μονον σιγουρος (κατά γενικη ομολογια), αλλα θα είναι και πολύ μαρτυρικος.
Εκατομμυρια αυτοκτονιες, ορφανα παιδια  εξαιτιας των αυτοκτονιων, αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι , αδικημένοι και εμπρησμους. 

Επισης μεταξυ αλλων εχουμε εισβολεις , βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες κλπ.






Οπως απεδειξα με αδιαστειστα ιστορικα στοιχεια και για μια ακομη φορα μεσα απο τις πολυ πρωτοτυπες και τεκμηριωμενες ιστορικες παρατηρησεις μου σε 


παλαιοτερες ιστορικες μου εργασιες ο θρυλος του μαραρωμενου βασιλια αναφερεται στον Κωνσταντινο Παλαιολογο. 



Εντουτοις οι ρωσοι στα πλαισια των γεωστρατηγικων τους συμφεροντων και της εξωτερικης τους πολιτικης παρουσιαζουν ως μαρμαρωμενο βασιλια τον Ιωαννη Δουκα Βατατζη.


Αυτο το πραγμα το δεχονται μονον οι αντιστορητοι, οι αμαθεις και οι σαπισμενοι απο την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδες. 



Οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι  ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 




Ολους τους ανανδρους (θηλυπρεπεις) οι οποιοι δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 



Aναμεσα στα εκατομμυρια των αξιωματικων του μεσαιωνα ειναι και ο στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης, οποιος περιφρονουσε τους δειλους που περιμεναν βοηθεια απο τον Χριστο και δεν πολεμουσαν.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.







Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τζιμσκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.



Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ












Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 


Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.


Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.


Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.


Ειναι αδυνατον να “αναστησει” και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα. 

Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.

Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο 
εωσφορος.

Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να “αναστηθει” για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Ο Ηράκλειτος είναι ενας από τους κορυφαιους Ελληνες φιλοσοφους ολων των εποχων. 

Eνδεικτικο είναι αυτό που ειπε ο Σωκρατης σχετικα με τον Ηρακλειτο. 
Όταν λοιπον ο Σωκράτης διάβασε το έργο του Ηράκλειτου είπε “αυτά που κατάλαβα είναι σπουδαία, νομίζω όμως ότι είναι εξίσου σπουδαία και αυτά που δεν μπόρεσα να καταλάβω. 
Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ένας δεινός κολυμβητής σαν αυτούς από τη Δήλο για να μην πνιγείς μέσα στο βιβλίο του Ηρακλειτου”. 


ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ‘ΘΕΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9). 


ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 

Ελληνες για να επιτυχουμε την ειρηνικη, ειτε την βιαιη και δυναμικη,εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνγταγματος με βαση το δικαιωμα που μας δινει το συγκεκριμενο αρθρο ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη και αφοσιωση ολα οσα αναφερονται στο λογοτυπο της στηλης.  


         ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ        
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  
ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες – παρανομες
διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες “εκλογες” . 
Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.
Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια.
Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. 
Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.
Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 

Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
  
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …


Παγια προσωπικη μου αρχη ειναι οτι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως  

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  




………………………………………………………………………………………



Έκαψαν το σπίτι μου και ζωντανό τον Στέλιο για  να σταματήσω την στήλη 


Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣΟ
ΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Σαν σημερα στις 10 Αυγουστου εκαψαν οι ανθελληνες
νεοταξιτες το σπιτι μου και ζωντανο τον Στελιο για να σταματησω την στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι. 

Η ζημια ξεπερνουσε τις 300000 ευρω, αλλα μαζι με ολα αυτα το χειροτερο ηταν οτι εκαψαν ζωντανο τον σκυλο μου τον Στελιο.

Κυριολεκτικα δεν ξερουν πως να με σταματησουν απο το να γραφω, την κορυφαια Ελληνοχριστιακη-ακομματιστη στηλη στην Ελλλαδα. 

Αμετρητα ειναι τα κακουργηματα τους εις βαρος μου. 

Εμπρημσος οικιας, πλεκτανες, συκοφαντιες, διαβολες,
κρεμασμα σκυλου, απειλες κατα ζωης και θανατωση αλλων ζωων.


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 

Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 

Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο, ομως αυτη
την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.


Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 


Κατα γενικη διαπιστωση των πραγματικων Ελληνων  και οχι των δειλων απαιδευτων ραγιαδων σε αυτο το νεο ειδος πολεμου και στον κλαδο των μμε και του διαδικτυακου πολεμου ο καλυτερος μαχητης του Ιησου Χριστου και της Ελλαδος αναδειχτηκα εγω o Αγγελος Γιαννοπουλος μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.  

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας, Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η Απολλυσθαι) συμπληρωσε 12 συναπτα ετη. 

Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 

Αυτο αποδειχτηκε απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα, τα σχολια,τα εμαιλ των Ελληνων, τον πολεμο τον οποιο εκαναν, τις αδικιες και τις πλεκτανες τις οποιες προκαλεσαν εις βαρος μου.

To αποτελεσμα ηταν να χασω ολη μου την περιουσια εσκεμμενα απο μια μεγαλη εγκληματικη οργανωση-παραδικαστικο κυκλωμα, εξαιτιας της διαδικτυακης μου προσφορας στην πατριδα.


Ακομη μεταξυ αλλων επι χρονια δεχομαι υβρεις, απειλες στα σχολια, στα εμαιλ, στο τηλεφωνο κλπ, καθως και καθε ειδους αδικη συκοφαντια. 

Σχεδον ολα τα προαναφερομενα εχουν συμβει και σε αλλους. 


Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης 

ολα 

τα

ψευτοπρατριωτικα ιστολογια δεν εβαλαν ποτε ουτε μια ιστορικη μου εργασια, ουτε ενα αρθρο μου.

Αυτο το κανουν κατα γενικη παραδοχη γιατι ειμαι ο μονος ο οποιος φοβουνται και τους προξενω την μεγαλυτερη και πιο ουσιαστικη φθορα-ζημια.

Στην πραξη αθορυβα και μεθοδικα αρκετοι Ελληνες γονεις ακολουθουν τις υποδειξεις μου για την δημιουργια νεων Ελληνων ανωτερης και ανωτατης ποιοτητας. 

Για αυτους τους λογους για να μην με μαθουν και οι ελαχιστοι οι οποιοι δεν με γνωριζουν αρνηθηκαν πεισματικα, για ανθρωπιστικους και χριστιανικους λογους να βαλουν ακομη και ενα κοινωνικο αρθρο με το προσωπικο μου προβλημα.

Ολα αυτα την ωρα που ειμαι μια ανασα απο τον αδικο και μαρτυτρικο θανατο.

Μονον ενα ιστολογιο σε ολη την Ελλαδα δεχτηκε να με υποστηριξει.


Μεσα σε ολα οι εγκληματιες του παραδικαστικου και οι υπολοιποι γραφειοκρατες ; Δικαστες και εισαγγελεις  αρνουνται να εφαρμοσουν τους υποτιθεμενους νομους για να μην αποζημιωθω με βαση τα αδιασειστα στοιχεια μου. (1)

Μαλιστα ενω εχουν τα στοιχεια μου και την διευθυνση μου δυο χρονια πριν να μεινω αστεγος εκαναν ολα τα δικαστηρια ερημην μου, χωρις να μου φερνουν καμια απολυτως κληση.

Αυτο για να μην δικαιωθω ποτε και για να αθωωνονται τα μελη της εγκληματικης οργανωσεως.

Τεσσερις φορες πηγα και ζητησα τον λογο και ξαναεδωσα τηλεφωνα και διευθυνση αλλα ματαια, αδικος κοπος.



Οι νεοταξιτες μεταξυ αλλων δεν μου δινουν ουτε το κοινωνικο επιδομα καθως ολες οι τραπεζες μου ζητησαν λογαριασμο Δεη και σταθερου τηλωφωνου. 


Μεσα στην απολυτη απελπισια και μεσα στο απολυτο αδιεξοδο χωρις εργασια και χρηματα αναγκαστηκα να πουλησω το τελευταιο μου σημαντικο περιουσιακο στοιχειο αξιας 80000 ευρω, στην τιμη των 5000 ευρω για να παραμεινω ενα ακομη ετος στην ζωη. 

Σε αυτον που πουλησα το σπιτι μου εναντι 5000 ευρω οταν εμεινα αστεγος  αφησα τα πραγματα μου αξιας 20000 ευρω στην αποθηκη του. 


Παρα τις προσωπικες μου υποδειξεις, εκεινος αφηνε την πορτα της αποθηκης ανοιχτη και δεν την κλειδωνε.

Το αποτελεσμα ηταν να μου κλεψουν ολα μου τα πραγματα. 


Για μια ακομη φορα οι προδοτες ανθελληνες παραδικαστικοι δεν εκαναν απολυτως τιποτα,
Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πλεον και με παρα πολλες αποδειξεις, γνωστες σε αρκετους Ελληνες γιατι με διωκουν θανασιμα οι νεοταξιτες. 
 
Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδιοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, τις οποιες δεν εχουν διαβασει ποτε σε κανεναν Ελληνα και κενο καθηγητη.

Με αυτες τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις τους ενθουσιαζω-εμπνεω ωστε να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Ακομη οι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.

Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερουν 

προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιμα πραγματα. 

Ενα απο αυτα ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  





Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 
Ειναι το λογοτυπο της στηλης μου εδω και χρονια.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΣΙΕΣ 
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Ο χριστιανισμος σε εξευγενιζει, σε ισορροπει,

διοτι

 

 ηρεμει,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 
 
Η ταξη του Χριστου ειναι το αλφα και το 

 

ωμεγα για την εθνικη και την ατομικη μας επιβιωση.
Τις εποχες που ηταν ντυμενες οι Ελληνιδες το Ελληνικο εθνος μεγαλουργουσε και ηταν στην κορυφη του κοσμου.

Ημασταν ως εθνος στην κορυφη του κοσμου, και ειχαν την ψυχικη-ηθικη δυναμη οι προγονοι μας να υπερασπιστουν επι αρκετους αιωνες την πατριδα μας απο πολλους εξωτερικους εχθρους.


 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 



Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.
 
Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις με οπλο τα χρηστα ηθη και την σωστη παιδεια,μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 

Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
 
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο
πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  



loading...

46 thoughts on “ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

  1. ΕΛΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΟΡΜΑ ΝΑ ΚΟΠΡΙΣΕΙΣ…ΕΛΑ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΕΥΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΡΙΞΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ. ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΙΝΝΟΥ YOSHEF ΤΡΩΤΕ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟ ΜΗΝ ΞΕΚΩΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ !!

  2. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΩ, ΘΑ ΣΕ
    ΒΑΡΕΣΩ ΘΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΕΚΛΑΚΤΙΣΗ ΕΝ ΑΝΤΑΣΗ ΔΥΟ ΕΚΛΑΚΤΙΣΗ ΕΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΔΥΟ ΠΡΑΑΑΤΣΣΣ!!! …ΕΕΕΠ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝΕ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

    ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ

  4. Ο ΕΠΑΜΙΤΗΣ "ΡΑΒΙΝΟΣ" 5.16 μ.μ., ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ …"ΓΑΛΛΙΚΗΝ" ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΚΑΙ Ο…"ΙΔΙΟΣ" ΡΑΒΙΝΟΣ 5.24 μ.μ.,…ΤΑΧΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ…ΑΛΛΟΝ "ΡΑΒΙΝΟ"…

    …"ΜΟΥΝΟΥΧΙΑ", ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΤΑ…ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ…"ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ" ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    …ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ…"ΠΙΑΣΕΙ", ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ…ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, …"ΚΑΛΟ" ΧΕΣΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Μιλτιάδης Αναστασιάδης‎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΙΧΑ ΔΕΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ:

    ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΑΡΤΥ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.
    ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;"
    ΤΟΥ ΛΕΩ "ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;"

    ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΛΕΟΝ" (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.

    ΤΟΥ ΕΙΠΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ. ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    Ω ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ… ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;

    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  6. Ανώνυμος29 Ιουλίου 2018 – 5:27 μ.μ.
    ΕΙΜΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
    ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ ΠΑΛΙ "ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ"

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΩ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

    ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΝΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ "ΔΙΑ" ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΩΙΜΕ
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩ
    ΒΓΑΛΑΝ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΦΤΕΡΟΥ

    "ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑ" ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΚΟΠΑΝΟΣ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΓΕΝΟΙΤΩ ΓΕΝΟΙΤΩ ΓΕΝΟΙΤΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗ

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ τςςςςςς ναου'μ

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, …"ΚΑΛΟ" ΧΕΣΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΤΡΑΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΛΟ.
    Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΟΥΝΟΥΧΙ ΗΤΑΝ

  8. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ…ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ" ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ, …ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥ …"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ" ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ…J. P. MORGAN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ …"ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"…

    Ο…"ΜΕΣΤΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ…"ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ…
    "ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΣΩΡΡΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ…"ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ"…

    ΤΟ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙ", ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΣΤΟΝ κον…"ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ…"ΙΑΤΡΟΝ" ΡΙΝΟΚΕΡΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ…"ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΧΤΟΡΙΛΙΚΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ …"ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ" ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ". ΑΥΤΗ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ…ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ…"ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" ΤΩΝ…"ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ …"ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ", ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ…"ΠΡΟΣΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ…"ΠΕΣΕΙ"…

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ…"ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ…"ΑΛΛΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΤΡΑΒΑΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ…"ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΕΣ" ΚΑΙ…"ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΟΥΜΕ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ…"ΠΑΘΕΙ", ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΝΕΙ" ΚΑΤΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ "ΕΥΘΥΝΕΣ" ΤΟΥ…

    …ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ…"ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΣΤΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΚΑΡΙ" ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΕΥΛΑΜΠΙΟ", ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟ", ΣΤΟΝ… "ΑΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟ", ΣΤΟΝ…"ΑΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ", ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ…"ΠΟΔΙ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… "ΣΩΣΕΙ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…"ΚΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ…"ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ" ΛΟΓΩ…"ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ"…

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΚΟΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ Η…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ… "ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΧΑΡΟ" ΚΙ' ΕΜΕΙΣ…"ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ" ΤΙΣ …"ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙΑ", ΓΙΑ ΟΛΑ …"ΦΤΑΙΕΙ" Ο ΣΩΡΡΑΣ…

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ…"ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

    Ο…"ΜΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΩΣΕΙ", ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…"ΕΑΥΤΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΑΓΙΟΣ"…

    ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    …ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ…"ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΑΡΕΔΩΣΕ" Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΙΑ…"ΑΛΛΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ…"ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΚΑΙ ΟΙ…"ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"…

    …ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ…"ΦΤΥΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ …"ΜΑΛΑΚΕΣ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. Ασύμμετρη απειλή Γεωπολιτικά ονομάζουμε την περίπτωση που ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα «συμμαχικά» κράτη, ή από το ΝΑΤΟ, ή από την εχθρική Σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.).

    Η επίθεση δεν είναι υποχρεωτικά Στρατιωτική, αλλά μπορεί να είναι πολιτικο-κοινωνική-οικονομική.

    Η επίθεση υπό μορφή ασύμμετρης απειλής, από κράτη της «συμμαχίας», ή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)-(N.W.O.), μπορεί να εκδηλωθεί, υπό μορφή οικονομική (Χρεοκοπία-Δάνεια-Μνημόνια), ή υπό μορφή ΠΥΡΚΑΪΩΝ δασών, ή οικισμών με νεκρούς, ή υπό μορφή καταστροφικών ΣΕΙΣΜΩΝ με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.

    Η Ελλάς υπέστη, από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, (Ν.Τ.Π.), και τις τρείς μορφές ασύμμετρων απειλών, για να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο, (Ενέργεια), και για τη Γεωστρατηγική θέση της.
    Μας ΧΡΕΟΠΗΣΑΝ,MAΣ ΕΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ, (άνθρωποι & σπίτια), ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, με νεκρούς, από ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-(Ν.Τ.Π.) είναι γνωστή και ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ή ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

    Οι ασύμμετρες απειλές είναι έργο της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

    Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει το Πρέσβη της εδώ στην Αθήνα, από τον οποίον προέρχονται όλα τα δεινά της Ελλάδος!!!

    Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, αντί να τον απελάσει, συνεργάζεται μαζί του………….

    Αυτό που έγινε στο ΜΑΤΙ είναι έργο επαγγελματιών πρακτόρων της ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Η Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή εβίωσε το 2007 καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία & Αρκαδία, με νεκρούς, αντίδραση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για φιλο-Ρωσική πολιτική.

    Όπως δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής επρόκειτο για ασύμμετρη απειλή!!!

    Είχαν ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ -οι υπεύθυνοι της εχθρικής Ν.Τ.Π.- να απειλήσουν τον Κώστα Καραμανλή, με δολοφονία!!!

    Και ο ΤΣΙΠΡΑΣ το ίδιο δήλωσε για ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, για τις καταστροφές με νεκρούς, στο ΜΑΤΙ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ανέλαβε τη πολιτική ευθύνη, για να καλύψει την εχθρική Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΥ.

    Ο Καμμένος έχει εντολή από την εχθρική ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και από τα ανθελληνικά σκοτεινά ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, να στηρίζει την Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, μέχρι τέλους…………………..

  11. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας, έδωσαν συνέντευξη τύπου, για ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, αλλά δεν είπαν την αλήθεια προς τον Ελληνικό Λαό, για τη Ν.Τ.Π., και τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση, αν και εγνώριζαν………………….

    Εφοβούντο γαρ………………………

    Ο Α! ΓΕΕΘΑ ΔΕΝ έδωσε άμεσα εντολή στο Ναυτικό να περισυλλέξουν τους ανθρώπους στη θάλασσα.
    Υπήρχαν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες άνθρωποι στη θάλασσα.

    Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι διορισμένοι από το εχθρικό ΝΑΤΟ, και είναι πιστή στη Ν.Τ.Π.

    Τι γύρευε ο Α! ΓΕΣ κοντά στον Καμμένο, κατά την επίσκεψην αυτού στο ΜΑΤΙ;;;

    Έκανε τον προστάτη του Καμμένου, ή της εχθρικής Ν.Τ.Π. και του εχθρικού ΝΑΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;

    Για τη SEEBRIG δεν μας είπε τίποτα ο Α! ΓΕΣ……………………
    Αν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι «κολαούζοι» της Ν.Τ.Π. & ΝΑΤΟ, τότε τον χάσαμε το πόλεμο.

    Με αυτή τη πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία παραδομένη στην ανθελληνική Σιωνιστική Ν.Τ.Π. η πατρίδα θα διαμελισθεί σύμφωνα με τα σχέδια της εχθρικής Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

    Τα ΜΜΕ ομιλούν για ιδιώτες εμπρηστές, για να καλύψουν την ΕΣΥ και τον Τουρκομογγολο πρακτορα, απο την ΜΙΤ και Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

    Κατόπιν όλων αυτών, καθόλου δεν αμφιβάλλω πως η Πατρίδα ήθελε διασωθεί!!!

    Το ΜΑΤΙ το έκαψαν οι οπαδοι του ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΡΑ. που βυσσοδομούν εναντίον του 80% των Ελλήνων που καταγγέλει και διαμαρτύρεται με συλλαλητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών, και τη παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΝΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Το ΜΑΤΙ είναι μια γενική πρόβα των όσων θα ακολουθήσουν εναντίον του Ελληνισμού.

    Η Ν.Τ.Π. έχει σχέδια για τη Μακεδονία, και οι ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΨΩΡΡΑΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

    Τα ίδια έκανε η Ν.Τ.Π. στη ΚΥΠΡΟ……………
    Ο Καμμένος δήλωσε, «Δεν μας άφησε το ΝΑΤΟ να κάνουμε έγκαιρη επέμβαση για να σώσουμε το ΜΑΤΙ»!!!!!!!

    Ο Ελληνικός Λαός –εν αγνοία του- πληρώνει το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, για να μας ΚΑΙΕΙ……….

    Υπ’ όψιν ότι το ΝΑΤΟ, είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Ο πρόεδρος Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε, «Θα έχουμε και άλλες καταστροφές, θα κλαίμε επάνω σε Έλληνες νεκρούς».

    Ο Τύπος γράφει, «Στα ίχνη των εμπρηστών πρακτόρων βίντεο από τους δορυφόρους, που αποκαλύπτει σχέδιο στοχευμένων εστιών φωτιάς».

    Ότι κακό βρίσκει τη πατρίδα μας, προέρχεται από τη Σιωνιστική ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    .
    Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    Όλοι οι λαοί της Γης, πρέπει να αντιδράσουν έναντι της Σιωνιστικής ΕΣΥ, γιατί μπορεί αύριο να έλθει η σειρά τους.

  12. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

    ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΥΦΤΟΙ ΟΥΣΤ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  14. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ
    SKIA

  15. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ

  16. ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙΕΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΣΕ…

    ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ

  17. ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ& ΟΔΥΡΕΤΑΙ

    SKIA

  18. ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ

    ΕΡΑΤΩ

  19. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ;

    ΒΙΟΛΕΤΕΡΑ

  20. ΙΟΥΔΑΙΟΙ & ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ
    ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ!!!

    ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    ——————————-
    Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι πρόεδρος & αρχηγός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
    Είναι Πρόεδρος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, γνωστής διεθνώς ως (N.W.O.), και επικεφαλής της γνωστής Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης .
    Είναι Αρχηγός των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
    Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ είναι πέντε αδέλφια. Ο JACOB είναι ο Πατριάρχης των Κοσμοκρατόρων.
    Τα άλλα αδέλφια είναι οι, NATHANIEL, EDOUARD, BENJAMIN, & ERIC.
    Ο Υιός του JACOB, DAVID DE ROTHSCHILD, προορίζεται για Παγκόσμιος Αυτοκράτωρ.
    Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΔΕΝ εξελέγη από το διεθνές κοινό για πρόεδρος. Την εξουσία του, και τη δύναμή του, αντλεί από τα διεθνή χρηματιστήρια, από τις διεθνείς Τράπεζες που είναι όλες δικές του, από τα ομόλογα (BONDS), από τα δάνεια στα κράτη που πτωχεύουν (βλέπε Ελλάς), από τις δουλικές Κυβερνήσεις (βλέπε ΤΣΙΠΡΑ), όπου παίρνει τα χρυσωρυχεία, από τις διεθνείς εταιρίες όπου είναι μεγαλομέτοχος, από τις διεθνείς επιχειρήσεις (δουλειές), κ.λ.π.

    Έτσι έγινε οικονομικά πανίσχυρος , πάππου προς πάππον.
    Η περιουσία του υπολογίζεται διεθνώς στα 500 τρις. Δολάρια.
    Την οικονομική του δύναμη χρησιμοποίησε για την διεθνή πολιτική.
    Έτσι έγινε ο γήϊνος Παντοκράτωρ.

    Πολιτικά και οικονομικά ελέγχει τις Η.Π.Α., την Ευρώπη (Ε.Ε.), την Αφρική, την Ασία, και την Αυστραλία, πλίν Ρωσίας του Πούτιν.

    Η Κίνα συνεργάζεται μαζί του λόγω οικονομικών διευκολύνσεων.
    Τα ΜΜΕ των χωρών αυτών είναι υπό τον έλεγχό του, φροντίζοντας οι λαοί των χωρών αυτών, να διαμορφώνουν γνώμη, κατάλληλο διά τους εκλεκτούς του, για τα συμφέροντά του.

    Οι πολιτικοί των Κρατών αυτών, διορίζονται από αυτόν, διά της μεθόδου των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που ανακοινώνουν εκλογικά αποτελέσματα υπέρ αυτών των εκλεκτών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για την Ελλάδα έχουν σχέδιο διαμελισμού, και το βλέπουμε υλοποιούμενο επί των ημερών ΤΣΙΠΡΑ.

    Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ανθέλληνες.
    Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες έβαλαν τον Ιωαννίδη να κάνει το προδοτικό πραξικόπημα στη Κύπρο, και εκείνος ο βλάκας υπάκουσε, όπως έβαλαν τον ΤΣΙΠΡΑ να υπογράψει τη παράδοση της Μακεδονίας, και ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  21. ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!!!

    Στις ΗΠΑ υπάρχει το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος, που ελέγχει τα πάντα υπέρ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

    Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, είναι όλες διαβρωμένες από το βαθύ Σιωνιστικό κατεστημένο.

    Όποιος πρόεδρος δεν αρέσει στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, δολοφονείται. (Βλέπε πρόεδρο ΚΕΝΝΕΝΤΥ).

    Το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τη συνάντηση ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ.

    Τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ δυσκολεύονται να τον δολοφονήσουν, (διότι υπάρχει το προηγούμενο ΚΕΝΝΕΝΤΥ), γιαυτό καταφεύγουν στην ανατροπή του, διά της μεθόδου δυσφημίσεως.
    Ελέγχουν το Δημοκρατικό κόμμα, και μέρος των Ρεπουμπλικάνων.
    Η Γερουσία, και η Βουλή ελέγχεται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Είχαν έτοιμη την ΧΙΛΑΡΥ, να προκαλέσουν Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ρίξουν τον ΠΟΥΤΙΝ, αδιαφορώντας για την ανθρωπότητα του Πλανήτη, ευτυχώς που δεν εξελέγη η ΧΙΛΑΡΥ.

    Στην Ε.Ε. υπάρχει το βαθύ Σιωνιστικό κράτος, που διορίζει τους πολιτικούς, (ίδε Γιούνκερ), και τους επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. ( EUROGROUP), κ.λ.π.

    Η πτώχευση της Ελλάδος, είναι έργο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να μας δανείζουν (Μνημόνια) κ.λ.π.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Την Ελλάδα την βλέπουν σαν Bussiness.

    Στην Ε.Ε. δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα με το Μεταναστευτικό.
    Η Γη θεωρείται ως ο πλανήτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες πείθουν (με τα ΜΜΕ) τους λαούς της Αφρικής, και Ασίας να μεταναστεύουν προς Ευρώπη. Ίδρυσαν χιλιάδες ΜΚΟ για να προστατεύουν τους λαθρομετανάστες.
    Οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι υπηρέτες των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, γιαυτό καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια.

    ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,

    Στο Σκοπιανό γίναμε «Βασιλικότεροι του Βασιλέως ΡΟΤΣΙΛΝΤ». Πουλήσαμε τη Μακεδονία-Θράκη.

    Έχουμε και τις αντι-Ρωσικές δηλώσεις ΖΑΕΕΦ.

    Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδος από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (βλέπε δηλώσεις ΜΠΕΝΑΚΗ προς το τέως Πρόεδρο ΠΑΠΟΥΛΙΑ).

    ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων έχει εδώ στην Αθήνα Πρέσβη τον PYAT, ο οποίος φροντίζει το θάνατο της Ελλάδος.

    ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΟΤΖΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ…………………

    ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  22. I AM SORRY THIS WOMAN SHE'S CRAZY

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ
    Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  24. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ
    Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  25. Ολα τα κατεβατα μονος του τα ποσταρει με διαφορα ονοματα ο ψευτοπατερακης ματοπιν εντολων της γκουρλουσ που τα γραφει η ιδια
    ο ιθυνων νους δεν υπαρχει κανενας αλλος

  26. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΟΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟΙ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ….ΔΕΙΤΕ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ====================================
    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ…🤔

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…!!

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ….

    http://www.melissocosmos.com/2018/07/blog-post_74.html#more

  27. Ολα τα κατεβατα μονος του τα ποσταρει με διαφορα ονοματα ο ψευτοπατερακης κατοπιν εντολων της γκουρλουσ που τα γραφει η ιδια
    ο ιθυνων νους δεν υπαρχει κανενας αλλος

  28. Ολα τα κατεβατα μονος του τα ποσταρει με διαφορα ονοματα ο ψευτοπατερακης ματοπιν εντολων της γκουρλουσ που τα γραφει η ιδια
    ο ιθυνων νους δεν υπαρχει κανενας αλλος

    μορφεας

  29. Με ποσοστο 0,0003% κανεις κυβερνηση μονο στον κορυδαλλο
    Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

  30. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 9 ΨΗΦΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΣΥΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑ…

    ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  31. το 42% ειπε η σωραγια το κατεβασε ο ιθυνων νους στο 33.42% αραγε συμφωνει το ζευγος στο 000000,0,42%

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  32. το 42% ειπε η σωραγια το κατεβασε ο ιθυνων νους στο 33.42% αραγε συμφωνει το ζευγος στο 000000,0,42%

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  33. ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ

  34. EISASTE OLOI GYFTOYLES PSORITES, KAI KAZAKAIOI

    DYNAMH FOS
    GIFTAXIAS

  35. Giannis Paterakis & Elen Manesi30 Ιουλίου 2018 – 8:52 μ.μ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 100+100+100% (300% votes)

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 0000000000000000000% (0000votes)
    000000000000000000000000000000000000000000000

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 00000 (0000 votes)

    ΣΥΡΙΖΑ 00000000000000% (00 votes)

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ 0% (00 votes)

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 0% (00 votes)

    Κ.Κ.Ε 0% (00votes)

    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ 000% (00 votes)

    ΚΙΝ.ΑΛ 0% (0 votes)

    ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ 0% (000000 votes)

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 0000% (000000000000000000 votes)

    ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 0% (00 votes)

    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 0% (00 votes)

    ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 0% (0 votes)

    ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ 0% (0 votes)

    ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 00000% (0 votes)

    ΕΠΑΜ 0000000000000000000000000000000% (0 votes)

    ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 0% (0 votes)

    ΑΝΤΑΡΣΥΑ 000% (0 votes)

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0% (0 votes)

    ΠΟΤΑΜΙ 0% (0votes)

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 0% (0 votes)

    ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 0% (0 votes)

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ,ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΟΡΦΕΑΣ

  36. ΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    33% Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Giannis Paterakis Trimalakas 22 Νοεμβρίου 2017 – 9:25 π.μ.

    …………………………..
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  37. Με δις ισοβια εισαι ενταξει γυφτε?
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  38. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ?….ΝΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΣΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ?…ΤΙΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΟΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΟΠΟΤΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΗΣ ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ?…. ΤΙΙ? ΤΙ? ΕΛΑ ΛΓΕ ΜΟΥ….ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΥΙΙΙ ΟΥΙΙΙ ΓΡΥΛΙΖΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ? ΤΑ ΑΡΚΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΑΡΟΜ ΤΟ ΚΑΖΑΚΟΜ ΠΙΦ ΤΑΛΕΒΑΝΤΑ ΠΙΦ! Α ΡΕ ΜΠΙΦ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΡΟΣΜΠΙΦ!!!!…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΣ ΜΠΑ ΠΟΥ ΝΑΜΠΕΙ Ο ΔΙΑΒΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΙΨΑΝΕ ΤΑ ΑΡΚΙΔΑΚΙΑ ΧΑΑΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ?…..ΤΙ ΚΟΥ-ΚΟΥ ΛΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΔΩ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΚΟΥ?….ΧΟΧΟΧ ΟΧΟΟ ΧΟΟΟΟΟ ΓΕΛΩΤΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ Ε? ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΩΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ? ΧΑ Α ΑΑΑΑΑ……ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΣΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ…..Ε ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΙΑ ΚΛΑΣΟΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΛΙΓΩΤΕΡΗ ΕΝΑΣ ΜΑΓΓΑΝΟΣ ΛΙΓΩΤΕΡΟ…..ΜΑΓΓΑΝΟΣ??…ΕΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΤΑΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΚΟΥ ΜΑΓΓΑΝΟΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΙΑ ΒΕΛΟΝΙ ΠΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΧΑΑΑΑ……ΩΩΩΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΙΝ ΓΕΛΩΤΑ ΑΑΑΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΘΥΜΗΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΑΨΟΣ ΜΕΛΑΨΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΒΩΤΙΑ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ….ΑΑ ΩΤΡΑΙΑ ΘΑ ΕΛΘΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΡΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ salom….salom..

  39. ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.
    ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ.

    Βασιλειάδης Δημήτριος
    21 ώρες

    Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ 31.07.2018
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

    ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΥΦΑΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ
    (ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ).

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΤΟ ¨ΞΕΧΑΣΟΥΝ¨ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ "ΑΛΛΑ" ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
    ΠΡΙΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
    ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

    ΣΤΟ ΛΙΝΚ
    https://www.stigmap.gr/anatoli-dysh-iliou-avrio.php
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
    ( ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Α' )

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214497917715292&set=a.2934737861095.134117.1640542322&type=3&theater

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ

    ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ !!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ====================
    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  40. ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ

    ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ !!🤔

    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ 100% ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΜΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΛΑΘΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ "ΣΚΙΕΣ" ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ,ΠΡΟ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΕΤΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΣΚΙΕΣ" ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ….

    +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+

  41. ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ….

    http://www.melissocosmos.com/2018/07/blog-post_74.html#more

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 37.63% (709 votes)

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20.28% (382 votes)

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 8.7% (164 votes)

    ΣΥΡΙΖΑ 7.64% (144 votes)

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ 4.62% (87 votes)

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3.56% (67 votes)

    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ 2.28% (43 votes)

    Κ.Κ.Ε 1.86% (35 votes)

    ΚΙΝ.ΑΛ 1.59% (30 votes)

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 1.59% (30 votes)

    ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ 1.54% (29 votes)

    ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1.38% (26 votes)

    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1.06% (20 votes)

    ΕΠΑΜ 0.85% (16 votes)

    ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ 0.85% (16 votes)

    ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 0.85% (16 votes)

    ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 0.74% (14 votes)

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0.69% (13 votes)

    ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0.58% (11 votes)

    ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 0.48% (9 votes)

    Λέγκα του Βορρά (Αν γίνει) 0.37% (7 votes)

    ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 0.32% (6 votes)

    ΠΟΤΑΜΙ 0.27% (5 votes)

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 0.27% (5 votes)

  42. Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ ΚΟΝΣΟΜΑΤΡΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΒΖΙΙΙΝΝ ΒΖΙΙΙΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ?…ΤΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ? Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 40αρια χρονια ΒΛΕΠΕΙΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ?10αρικα ΘΑ ΧΡΕΙΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ? Ο ΠΟΥΣΤΙΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ Ο[ΠΠΤΕ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΥΟΝ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ 2.5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΤΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΡΕΕ ΤΟΝ Γ,ΜΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΡΛΗ ΑΛΗΤΙΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗΝ'' ΤΟΥ!!! ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΛΕΛΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ 10, 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ

  43. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ. ΔΩΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ.

  44. Η ΑΡΧΗΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡ-ΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ
    ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΦΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΟΠΗΣ ΜΕ ΣΤΟΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ

    Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΩΚΤΟΥ
    ΤΗΣ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ
    ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΦΩΣ

    Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΚΤΟΥ

    morfeas

  45. ΩΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    ΠΟΥΣΑΙ ΣΚΑΓΙΟΥΦΤΑ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Comments are closed.