Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που χάρισε και με τη βούλα το όνομα, την ιστορία και την πολιτισμική ταυτότητα των Μακεδόνων στους Σλάβους! Την Τετάρτη 4.7.2018 το απόγευμα λίγες μέρες μετά την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών
επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.Ας τον υποδεχτούμε…έτσι όπως του αξίζει! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! Ο αγώνας για να τους χαλάσουμε τα σχέδια, ο αγώνας τη Μακεδονία μας συνεχίζεται! Επόμενη στάση, στάση ΑΣ Ικέα – ΝΣ Σταθμός Τετάρτη 17.00 μ.μ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! (Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας και της πορείας προς το ξενοδοχείο θα κατεβούμε μαζικά κατά τις 20.00 μ.μ στον Λευκό Πύργο. Μη λείψει κανείς!)

https://www.facebook.com/events/619020408497111/

loading...

2 thoughts on “Ανεπιθύμητος!

  1. ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

  2. Ο Εφιάλτης πρόδοσε την πατρίδα, 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς.
    Οι Ελληνες μόνιασαν και αντιμετώπισαν τους Πέρσες.
    Βρήκε το τέλος που του άξιζε….
    Ο Αλέξης και ο Πανούλης πρόδοσαν την πατρίδα και 10 εκατομμύρια Ελληνες
    Οταν μονιάσουμε πάλι και σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις αριστεροφανείς κορώνες των προδοτων και τα προοδευτιλίκια τους τότε θα αντιμετωπίσουμε πάλι επιτυχώς "φίλους" και εχθρούς και οι προδότες θα βρούν χειρότερο τέλος !!!

    Αλέξη – Πανούλη να είστε έτοιμοι !!!
    Ο λαός δεν ξεχνάει τους προδότες !!!
    Η τιμωρία σας δεν θα ειναι μονάχα το οτι θα χάσετε την καρέκλα…. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο οι προδότες τουφεκίζονται χωρίς δίκη με τον λαό να παρακολουθεί την εκτέλεση !!!

Comments are closed.