Ετσι εκδικείται μία βασίλισσα : Δείχνει στον Τραμπ ποια είναι η θέση του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν φαντάζεσθε που τον έβαλε να κάτσει …

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε ξανά με την συμπεριφορά του κατά την επίσκεψη του στο Λονδίνο.

Αυτή τη φορά έστησε την βασίλισσα 12 ολόκληρα λεπτά , με την 92χρονη βασίλισσα να περιμένει στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα, κοιτώντας δύο φορές το ρολόι της. Το δεύτερο «λάθος» του ζευγαριού ήταν οτι ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα για να την χαιρετήσουν.
Το αποκορύφωμα
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να περπατά αμέριμνως, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την ψάχνει, ένω  92χρονη ήταν πίσω του  και του έδειχνε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!
Όλη αυτή η »απρεπής» συμπεριφορά του Αμερικάνου Προέδρου , ο οποίος φαίνεται να παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο πολλές φορές έχει σχολιαστεί αρνητικά από τον βρετανικό τύπο,  που άλλοτε με χιουμοριστικό τρόπο και άλλοτε με οργή επιτίθενται στο ζεύγος.

Η «εκδίκηση» της βασίλισσας
Μία φωτογραφία από το εσωτερικό του πύργου του Γουίνδσορ, είναι αυτή, που έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην Βρετανία. Με μια πρώτη ματιά, πολλοί δεν θα καταλάβουν το λόγο όμως αν παρατηρήσουν καλύτερα, θα δουν ότι στο σημείο που στέκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, ακριβώς δίπλα του βρίσκεται ένα… μπολάκι σκύλου!
Η επιλογή να στηθεί το προεδρικό ζεύγος εκεί για τη φωτογράφιση, ερμηνεύεται από πολλούς ως η «εκδίκηση» της βασίλισσας Ελισάβετ για το σπάσιμο του πρωτοκόλλου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η άφιξη του ζεύγους Τραμπ στο κάστρο του Γουίνδσορ

loading...

1 thought on “Ετσι εκδικείται μία βασίλισσα : Δείχνει στον Τραμπ ποια είναι η θέση του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

  1. TRIΝ ΤΡΟΝ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΑΡΑΡΟΜ!

Comments are closed.