Ντ. Μπακογιάννη: «Πράξη ευθύνης η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με Άγκυρα – Θα παραστώ στην ορκωμοσία Ερντογάν»

«Όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης»,
σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως, μετά από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, θα παραστεί στην ορκωμοσία του.

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», τονίζει στην ανάρτησή της η βουλευτής της Ν.Δ.

loading...

10 thoughts on “Ντ. Μπακογιάννη: «Πράξη ευθύνης η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με Άγκυρα – Θα παραστώ στην ορκωμοσία Ερντογάν»

  1. ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ,ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΥ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙς ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΤ

  2. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

  3. Επίσης πράξη ευθύνης θα ήταν μπακογιάννενα η διατήρηση διαύλων επιδερμίδας με σουβά στην κωλόφατσά σου (ρυτίδες)- Το να θέλεις να μας πείσεις πως δεν έγινες κωλόγρια, αντιβαίνει στους νόμους της Φύσης. Θα παραστώ στην ορκωμοσία σου πως δεν θα προσπαθήσεις ξανά να μας κάνεις να πιστέψουμε πως είσαι μπεμπέκα (με μακριά μαλλιά)…!

  4. Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΓΡΙΑ ΝΤΟΡΑ

  5. Γιατί; Σε τι βοήθησαν τα δυο παιδιά οι δίαυλοι επικοινωνίας που είχες μέχρι τώρα με τους Τούρκους; (Για να σε καλέσει ο ΕΡντογάν ενώ δεν είσαι τίποτα σημαντικό στην ελληνική πολιτική σκηνή, πάει να πει ότι κρατάτε επαφές). Πού βοήθησες λοιπόν;

  6. Ντόρα : Η αθώα «συμμαθήτρια» του Μιζοφοράκου … η «συνιστώσα» Siemens της Νoυ-γόνο-Δούλας .

    Η φαιδρότητα αυτής της μητσοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια.

    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει οριστικά σύνταξη για να τελειώνουμε μια και καλή με την παρουσία της κωλόγριας;

  7. Η Ντόρα Μπακογιάννη βιάζεται προτού συνταξιοδοτηθεί να τελειώσει την «άχαρη» δουλειά που ξεκίνησε ο πατέρας της με τη Τουρκία και την Βορεια Μακεδονία .

    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμόγιο, υπηρέτησε ξένα συμφέροντα και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια και στον διεθνή ξεφτίλισμα.

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜIZOΤΑΚΕΙΚΟ …ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ- ΜΙΖΟΦΟΡΕΙΚΟ …

  8. Η Ντόρα ηταν ανέκαθεν ξενόδουλη, ξενοκίνητη και υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
    « Τοις ξένων (χ)ρήμασι πειθόμενη και των υποτακτικών εκμεταλευόμενη …»

    H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ, πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος.

  9. 8:06μ.μ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΗΛΙΘΙΕ!!! Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΟ, ΟΠΙΑ ΔΙΠΟΤΕ ΩΡΑ ΖΗΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΗΝΗ ΑΜΕΣΟΣ!!! Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ Η ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 2,33μ.μ. Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΑ ΤΗΣ Μ.ΣΤΩΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΑΞΙΟΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΩΡΑΤΑ!!!!!!! ΟΛΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.