Τζανακόπουλος για Ρώσους διπλωμάτες: Αποσκοπούσαν εμπλοκή στο θέμα της ΠΓΔΜ

Ιδιαίτερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως η Κυβέρνηση πιστεύει ότι όντως υπήρξαν συμπεριφορές που αποσκοπούσαν στην εμπλοκή στο ζήτημα με την πΓΔΜ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μάλιστα, η Ελλάδα επιθυμεί να διατηρεί καλές σχέσεις με όλα τα κράτη, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να δέχεται συμπεριφορές που προσβάλλουν τόσο το ελληνικό κράτος όσο και το διεθνές δίκαιο.

«Η Ελλάδα έχει αποδείξει στο πλαίσιο της πολυδιάστατης πολιτικής ότι θέλει καλές σχέσεις μέ ολα τα κράτη αλλά όλα τα κράτη πρέπει να σέβονται το διεθνές δίκαιο. Η κυβέρνηση επιμένει στο εξής ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε συμπεριφορές που δεν δείχνουν σεβασμό στο ελληνικό κράτος» είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε επόμενη ερώτηση για το αν έχουν ληφθεί μέτρα ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι «η εκτίμηση είναι ότι ότι έχουν υπάρξει συμπεριφορές τέτοιες και γι’ αυτό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα».

loading...

3 thoughts on “Τζανακόπουλος για Ρώσους διπλωμάτες: Αποσκοπούσαν εμπλοκή στο θέμα της ΠΓΔΜ

  1. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ .ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ ,ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΣΤΕ, ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΗΤΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ! ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ,ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝΕ

  2. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η "ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" [ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, "ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"!] ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΡΥΦΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!..ΣΩΣΤΑ;!!!

  3. Αντε και στο διαολο ρε καραγκιοζη Τζανακοπουλε παντου ακροδεξια,φασιστικα και ετεροκλητα φαντασματα βλεπετε.Οι ελληνες πουνοιαζονται για την πατριδα τους υποκεινουνται απο Ρωσους?Ποσα βιβλια προπαγαντιστικα θα πρεπει να διαβασατε σαν σκατομηδενιστες και να εκαψε τον εγκεφαλο.Αι σιχτιρ απο δω.Νομιζεις ρε αγραμματο πολιτικακι οτι σας πιστευουμε?Αγραμματοι,αμορφωτοι,μπαχαλακηδες,αστρατευτοι οι περισσοτεροι γιατι δεν την αγαπουσατε την πατριδα και τωρα το δειχνετε.Ξερετε οτι θα πατωσετε στις εκλογες για αυτο βιαζεστε να καταστρεψετε οτι αλλο εθνικο υπαρχει.Καθικια,βρωμερα σκουληκια,βοθροκουραδες.

Comments are closed.