«Βούλιαξαν» τα Γιαννιτσά στη συγκέντρωση για την Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ

Στην πορεία ακούστηκαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση, ενώ πολίτες κρατούσαν σημαίες στα χέρια
Πλήθος κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους για να συμμετάσχει στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα Γιαννιτσά για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών.

Στην πορεία ακούστηκαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση, πολίτες κρατούσαν σημαίες στα χέρια, δίνοντας τη δική τους απάντηση στον πρωθυπουργό και όσους υποστηρίζουν τα Σκόπια να πάρουν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση

loading...

1 thought on “«Βούλιαξαν» τα Γιαννιτσά στη συγκέντρωση για την Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Στις πορείες αυτές πολλοί ομιλητές ζητούν δημοψήφισμα… καί πολύ ορθά!… από μία άποψη βέβαια!……, Μή νομίζει κανείς ότι το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό…… Όλοι παραβλέπουν το γεγονός ότι στη Χώρα μας πλέον, το 30% των ψηφοφόρων, ίσως καί κάτι παραπάνω, είναι αλλογενείς!…. Είναι Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ουκρανοί, Πολωνοί, Ρώσοι, Γεωργιανοί, Αρμένιοι, Αζέροι, Αμπχάζιοι, Τσετσένοι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Άραβες, Νιγηριανοί, Κογκολέζοι, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Σενεγαλέζοι καί άλλες 150 Φυλές της Οικουμένης!!!……. Σε πολύ λίγα χρόνια αυτοί θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία!…. καί τότε……, οι δημοκράτες μας θα δείξουν το μεγαλείο της δημοκρατίας καί θα μας κάνουν τη χάρη να διενεργήσουν σχετικό δημοψήφισμα!…. για να αποδείξουν περίτρανα ότι αυτοί που φωνάζουν για την Μακεδονία είναι θλιβερή καί ''ακραία'' μειοψηφία!!!…………. Σ…ά στα μούτρα της δημοκρατίας σας, που δεν την συμπάθησα ποτέ!………………… …Ε.

Comments are closed.