Θεοδωράκης: Δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα

Tο Ποτάμι θα επιμείνει στην παροχή δικαιώματος ψήφου στου Έλληνες του εξωτερικού άμεσα, σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η κυβέρνηση προωθεί τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει το ζήτημα, με τον κ. Θεοδωράκη να εκτιμά πως απλώς δεν θέλουν να το περάσουν και κάνουν… καθυστερήσεις.

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Τι άλλο να πει κανείς για την κυβέρνηση που παρέπεμψε σε… επιτροπή την ψήφο των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το Ποτάμι θα επιμείνει στην πρότασή του για ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ των αδελφών μας, των παιδιών μας, των φίλων μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

loading...

5 thoughts on “Θεοδωράκης: Δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα

  1. Ο……ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ……ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…….ΜΗ Χ Ε Σ Ω.

  2. το μπομπολοκωλο τον πηρε ο πονος για τους ελληνες του εξωτερικου

  3. Δεν μας φτάνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι του εσωτερικού που ψηφίζουν;……. Εγώ είμαι της άποψης, οι Έλληνες του Εξωτερικού να ρίχνουν στην κάλπη όχι ένα, αλλά τρία ψηφοδέλτια…, αφού όμως προηγουμένως φέρουν τα λεφτά καί τις οικογένειές τους στην Ελλάδα.- Όσο για τον Θεοδωράκη έχει εκφραστή σχετικά ο παλιός συνάδελφός του (Μεγαλοδημοσιογράφος)Τζών Σουίντον (John Swinton)…… έχει δώσει τον καλύτερο χαρακτηρισμό όλων των εποχών για τους δημοσιογράφους!………(ψάξτε τον)………….. …Λ.

  4. ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…!!!

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ…

Comments are closed.