ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ

Ο διεθνισμός και ο οικουμενισμός συνιστούν την πλέον ύπουλη μορφή τυραννίας για έναν λαό και ειδικότερα για τον ελληνικό λαό συνιστούν επιπλέον ύβρη μέγιστη. Απηχούν την άρνηση τής φύσης και τής ταυτότητος τού Ελληνισμού.
Ο διεθνισμός είναι η αλλοτρίωση τής ελληνικότητας και ο οικουμενισμός είναι η άρνηση τής ορθοδοξίας, με την επικράτηση τού ενιαίου τύπου ανθρώπου τής ασύνορης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ελληνισμός πλέον καλείται να αποδείξει εάν αξίζει όχι απλώς ελευθερίας, αλλά αυτής ταύτης τής ζωής.

Ο Ελληνισμός, η Πίστη και ο Πατριωτισμός είναι έννοιες εντελώς ασύμβατες και ασυμβίβαστες με την παγκοσμιοποίηση, την απιστία και τον κοσμοπολιτικό διεθνισμό που αποτελούν μέλη τού ίδιου σάπιου σώματος. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να μάς πείσουν ότι η πρόσμειξη θρησκειών και φυλών μπορεί να προσδώσει ένα δήθεν ανθρώπινο πρόσωπο στον «πατριωτισμό» τους. Είναι οι ίδιοι υποκριτές και φαρισαίοι των ημερών μας που μεθοδεύουν την αποβολή τής Ορθοδοξίας από το νομικό καθεστώς τής Πολιτείας και τον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας.

Η αστική δημοκρατία, ο ελληνόφωνος σιωνιστικός νεοταξισμός δηλαδή, θέλει τούς κατοίκους τής Ελλάδος μη Έλληνες και μη χριστιανούς, την δε Ελλάδα χώρο και όχι χώρα. Αυτό είναι το απεχθές όραμα όλων των δημοκρατών στην Ευρώπη που την θέλουν μη ευρωπαϊκή και μη χριστιανική, απαλλαγμένη από τα έθνη της. Η Ελλάς που έλαβε αποστολικό χρίσμα από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και έκτισε την Ευρώπη γλωσσικά, πολιτισμικά και ονοματολογικά, δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι στους ξωμερίτες. Να αποβάλλουμε τούς δούρειους ίππους, αναλαμβάνοντας τα ηνία και ανακαταλαμβάνοντας τα κάστρα τής Ελληνικής Φυλής.

Η Ελληνοορθοδοξία και ο Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να δώσουμε την μαρτυρία τής διαφύλαξης των Παραδόσεων τής Φυλής με πνεύμα εξαπλώσεως τής μιας και μόνης αλήθειας που κληρονομήσαμε από το βάθος των αιώνων. Να βαδίσουμε μπροστά με όρεξη κυριαρχίας και ισχύος ενάντια σε κείνους που ζητούνε να εγκαταλείψουμε τα ιερά και τα πάτρια. Όσοι επιορκούν ενάντια σε Χριστό και Ελλάδα, να αποσχηματιστούν και να εξαφανιστούν από τα αιματοβαμμένα χώματά μας.

Μέσα σε μια στιγμή μονάχα οι παγκόσμιοι σατανάδες και οι σιωνιστοπροσήλυτοι δούλοι τους ζητούν να συλήσουν εθνικά εδάφη και θεοβάδιστα προσκυνήματα. Θέλουν να διχάσουν την ελληνική προσωπικότητα που ως άδειο πουκάμισο δεν δύναται να έχει ίχνος υπόστασης. Μάς ζητούν Βόρειο Ελλάδα και Νησιά και εξευμενισμό τής Τουρκίας με τουρκικές εξουσίες στην Κύπρο μας. Και την ίδια στιγμή μεθοδεύουν τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας τής Ιερής Ελλάδος που έδωσε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα το Εικοσιένα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία, ενάντια σε Τούρκους και σιωνιστές, σε εχθρικά στρατεύματα και σπιούνους κατοχικούς και σκιώδεις εντολοδότες, στους οποίους το ψευτορωμέϊκο ξανασκλάβωσε την Ελλάδα!!!

Στην Ευρώπη έχει αρχίσει να πνέει αέρας πίστεως και πατριωτισμού. Δεν θα απουσιάσει η Ελλάς την ώρα που Ουγγαρία, Αυστρία, Ιταλία, υψώνουν τα δικά τους λάβαρα. Η Θεία και Φυσική Νομοτέλεια είναι ουράνιο βλάστημα που χρειάζεται, προκειμένου να αναπτυχθεί και να επικρατήσει, να στηριχθεί στις ρίζες του και την ορμητική του διάθεση για ζωντάνια. Βλάστημα τής πλάσης, τής αλήθειας και τού δικαίου είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών και Ζωντάνια εστί η επικράτηση τής Ορθόδοξης και Μεγάλης Ελλάδος μέσα σε μια Κοινωνία Ελευθέρων Εθνών.

Ο Χριστός και η Ελλάς συνιστούν φύση ενιαία και αδιαχώριστη. Βασιλεύς των Ελλήνων είναι ο Ιησούς Χριστός, Θεός μας, Πατέρας μας, Βασιλεύς και Αρχηγός τής πίστεως και τής ζωής μας. Κράτος των Ελλήνων, οντότητα κραταιά, αυτάρκη και ηγεμονική συνιστά η Μεγάλη Ελλάς που εξαπλώνεται σε όλα τα ιστορικά εδάφη της σε ανατολή και δύση. Πίστη μας εδραία και οικουμενική είναι η Ελληνοορθοδοξία που σχηματίζει ο Αληθινός Λόγος τού Θεού που μάς κληροδότησε ο ίδιος ο Σαρκωθείς Χριστός και Θεός. Και πλήρωμα τής Ελλάδος μας είναι η Ελληνική Φυλή πιστών και στρατιωτών τού Γένους μας.

Η αληθινή και φυσική Ελλάς λοιπόν δεν είναι μήτε ζήτημα κομματικοποίησης και κομματιάσματος τής λαϊκής βούλησης μήτε διαπραγματεύσεως των κοσμοπολιτών αντίχριστων τής παγκοσμιότητας. Μα κι αυτή η κοσμοπολίτικη μετάλλαξη τής λαϊκής φυσιογνωμίας και ταυτότητος είναι διαβολική άρνηση τής φύσεως, διαστροφή που υπηρετεί τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου. Αλλά ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι εξάπλωση τής ορθοκανονικής τάξεως τής ανθρώπινης δημιουργίας και τής αρμονίας στις σχέσεις των λαών.

Ύψιστη εργασία μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και να βαστήξουμε τη Φυλή όρθια και τα λάβαρά μας ψηλά στην πρώτη γραμμή τού αγώνα και σε κάθε σπιθαμή τής εθνικής μας γης. Ζούμε στην υπερευλογημένη Πατρίδα μας που έχει αποστολή μέγιστη να ξεριζώσει βέβηλους και πολεμίους. Να προασπίσουμε και να ενδυναμώσουμε την εθνική και τη θρησκευτική μας ταυτότητα. Να γίνουμε αφέντες τής γης μας και πλοηγοί λευτεριάς και μεγαλοσύνης. Δίκαιο και Ατσάλι, Ελλάς ενιαία και ισχυρή, με μπροστάρη τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός! 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

loading...

20 thoughts on “ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΣΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ

    Επί του Όρους ομιλία
    Ιησούς:

    "…..Μη νομίσετε ότι ήρθα για να καταργήσω τον Νόμο του Μωυσή ή τη διδασκαλία των Προφητών. Δεν ήρθα για να καταργήσω αλλά για να συμπληρώσω. Συνεπώς σας διαβεβαιώ ότι, όσο υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα δεν θα αλλάξει στον νόμο,………."

    Ιησούς:

    ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς,
    [εννοεί προφανώς την Π. Διαθήκη, αφού η Καινή ΔΕΝ είχε ακόμα γραφεί]
    ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·

    Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ.

    Κατά Ιωάννην 5.39

    Ο Ιησούς λοιπόν, ως γνήσιος Ιουδαίος (προσήρχετο στην Συναγωγή, υπέστη και περιτομήν), όχι μόνον αποδέχεται πλήρως την ιουδαϊκή Π. Διαθήκη, τον Ιουδαϊσμό δηλαδή, αλλά μας προτρέπει να τον μελετούμε!
    Δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ, απλά τον συμπληρώνει.

  2. Ο Μ Α Λ Α Κ Α Σ 6:26 μ.μ. ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ….. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ Α.Ε ΣΩΡΑΓΙΑ https://plus.google.com/+morfeassky & ΣΙΑ

  3. ΤΟ…"ΝΟΜΠΕΛ" ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΣΥ …"ΑΝΩΝΥΜΕ" 6.46μ.μ.,

    ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ, Μ' …ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΘΕΤΕΙΣ" ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ", ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 60% ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ … "ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ" ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ…"ΕΚΛΟΓΕΣ".

    ΜΙΑ…"ΧΑΡΑ" ΤΟ ΠΑΣ "ΡΑΒΙΝΕ" ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ" ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. Το Χριστό τον ρωτήσατε γι' αυτά που γράφετε;

  5. Από την ίδια την Αγία Γραφή, τα λόγια του Ιουδαίου Ιησού, αποδεικνύεται, ότι ο Χριστιανισμός είναι ο δούρειος ίππος των Εβραίων.

    Δια του Χριστιανισμού, μέσα από την Π. Διαθήκη της Αγίας Γραφής, οι Εβραίοι διέδωσαν τον Ιουδαϊσμόν εις τα πέρατα της Γης, έγιναν κοσμοκράτορες.

    Ευφύς λαός οι Εβραίοι.

  6. είπε δε αυτοίς ο Ιησούς· εγώ ειμι ο άρτος της ζωής· ο ερχόμενος προς με ου μη πεινάση, και ο πιστεύων εις εμέ ου μη διψήση πώποτε

  7. ΤΟΝ "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ…"ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ…"ΒΛΕΠΕΙΣ" ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ…"ΜΙΛΗΣΑΝ" ΓΙ' ΑΥΤΟΝ…

    ΑΝ ΜΟΥ…"ΔΕΙΞΕΙΣ" ΤΟΝ "ΙΗΣΟΥ", ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ …"ΘΑΥΜΑΣΩ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΔΩ" ΤΟ…"ΘΑΥΜΑ", ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΘΑΥΜΑ", ΑΛΛΑ …"ΑΠΑΤΗ"…

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. και ειπεν ο μπατιρογυφτος τοις ηλιθιοις, εγω ειμι ο Σωτηρ υμων και πας οστις με πενηνταρικον με ελεησει, τρισεκατομμυρια θα κληρονομησει
    και προσετρεχον παντες οι ηλιθιοι και κατεβαλον τα πενηνταρικα αυτων παρα τω γυφτω και πλειστοι και πλειονα του πενηνταρικου και ανεμενον τα τρισεκατομμυρια
    και συλληφθεντος και εγκλεισθεντος του μπατιρογυφτου δι' απατας του εις Κορυδαλλον, κλαιουσι τα απωλεσθεντα πενηνταρικα και βλασφημουσιν τα θεια και τον Χριστον, δια την μωριαν εις ην περιηλθον, παρερμηνευοντες το ρηθεν "μωραινει Κυριος ους βουλεται απωλεσαι"

  9. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΟΥΣΤΙΚΑ" ΡΑΒΙΝΕ 8.56μ.μ., ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…

    …"ΞΕΧΑΣΕΣ" ΟΜΩΣ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ" ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ, ΚΑΘΕ ΦΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΑΣΤΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Α.Φ.Μ., ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΤΑΜΕΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 68 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ…"ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΑΚΟΥ.

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "Ε.ΣΥ." ΑΝΟΗΤΕ ΡΑΒΙΝΕ 8.56μ.μ., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ "ΕΣΟΔΑ" ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ "ΓΡΑΦΕΙΟ", ΟΠΩΣ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΡΕΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

    ΤΑ.."ΠΟΥΣΤΙΚΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΗΡΑ, ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ…"ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ" ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ…"ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ" Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ …"ΡΑΤΣΑ" ΣΑΣ…

    …"ΞΕΧΑΣΕΣ" ΕΠΙΣΗΣ ΡΑΒΙΝΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΝ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ…"ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ" Η'…"ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ…"ΠΟΙΟΝ" ΛΟΓΟ…

    …ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ…"ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ" ΣΟΥ ΡΕ…"ΜΠΑΓΑΣΟΥΛΗ" ΡΑΒΙΝΑΚΟ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. τσιγαρα, σωβρακα, κωλοπανα, αντιηλιακο, πηγες σημερα στο γυφτο στον Κορυδαλλο οπου κανει διακοπες και ξεκουραζεται;
    δεν το λεω εγω ρε ηλιθιο παρταλι οτι σας αρμεγε ο γυφτος
    πρωην γυφτοπροεδρας το λεει οτι του ζητησαν χιλια ευρω, για να του στειλουν 100 κωλοδικα απο τα κεντρικα, για να μεταπουλησουν στους ηλιθιους αλλα δεν ειχε τα 1000 ευρω να τους τα δωσει και παραιτηθηκε και ο εισαγγελεας στο κατηγορητηριο

  11. τα πουστικα στο κωλο σου ευταξια

  12. Ο Σωρρασ εβγαζε << χαλαρα >>720.000 ευρω το χρονο απο τουσ αφελεισ ΟΠΑΔΟΥΣ του!!!!!!!!!!

    στον πρωκτο του ΕΥΤΑΞΙΑ χωρανε και τα τρια…

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  13. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…!!!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ 20-30 ΕΒΡΑΙΟΑΛΗΤΑΡΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ…

  14. ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟ

  15. Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ( ΣΑΤΑΝΑΣ = ΑΝΤΙΡΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΙΣ ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , (ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΔ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ) ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΟΞΑ ,ΔΥΝΑΜΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ . ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ .ΗΔΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΩΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ^ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ^

  16. ΕΤΡΕΞΕ ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ….

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΟΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ…

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΦΑΡΑ…

  17. ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ,Η ΜΑΥΡΙΛΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Δημήτρης Αλικάκος
    Αυτός είναι ο «παράλυτος που περπάτησε» στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης από τον "θαυματοποιό παπά", για τον οποίο κάνουν ουρές οι πιστοί τους τελευταίους μήνες. (εδώ ο «παράλυτος» με το μπλε μπλουζάκι

    Όμως εμείς (τα Ελληνικά hoaxes φυσικά -ποιος άλλος ασχολείται) τον βρήκαμε και του μιλήσαμε. Βούλγαρος επαίτης.
    Και ενώ στην αρχή άρχισε να μας λέει ότι «περπάτησα από το θαύμα του παπά» κλπ, όταν του είπαμε την αλήθεια, ότι δηλαδή τον έχουν δει άνθρωποι να περπατάει στην περιοχή πριν το «θαύμα», τότε δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, το παραδέχθηκε: «Χωρίς πατερίτσες μπορούσα να περπατάω το πολύ μια ώρα» (υπάρχει βίντεο). Δηλαδή ο παράλυτος… περπατούσε πού και πού.

    Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι πως έχουμε επίσημη αντίδραση της Εκκλησίας. Σε ερώτησή μου για το θέμα απάντησαν: «Διεξάγεται έρευνα για τον ιερέα, από την Αρχιεπισκοπή, έπειτα από καταγγελίες».

    Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά κρούσματα (αν όχι το σοβαρότερο) θρησκευτικού τσαρλατανισμού των τελευταίων δεκαετιών.
    (Σύντομα η έρευνα στα Ελληνικά hoaxes)

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36386005_10156525035048151_8699248523364794368_n.jpg?_nc_cat=0&oh=9634d6add580dcc47ffdab66ea00f6f6&oe=5BB21329

  18. ψευτοπατερακη αν σε γαμουσαν τρεις τεσσερις Εβραιοι μηπως ξελαμπυκαριζε το μυαλο σου επαιρνε αερα ο κωλος σου και συνερχοσουνα λιγο?

  19. του ψωρα του την κανανε μια τρυπα ναααααααα και τωρα ο κοντοs θελει μια ταπα ναααααααααααα..το λεπιδι τουσκισε το κ@λοτρυπιδι και κοντοs και π@υστηs!

Comments are closed.