Τέλος εποχής σε λεωφορεία και τρόλεϊ! Είσοδος πλέον μόνο από την μπροστινή πόρτα

Μεγάλες αλλαγές ερχονται από σήμερα στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ.

Ο ΟΑΣΑ βάζει «μπρος» αυτό που συζητιόταν εδώ και καιρό, δηλαδή η είσοδος να γίνεται αποκλειστικά από την μπροστινή πόρτα, όπου εκεί θα γίνεται και έλεγχος των εισιτηρίων.

Φυσικά θα γίνονται και οι γνωστοί έλεγχοι των εισιτηρίων από τους αρμόδιους ελεγκτές κατά προτεραιότητα στις ώρες αιχμής.

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να μειώσει την εισιτηριόδαιφυγή, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις φθάνει στο 80% σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ήδη «ετοιμάζονται» 65 νέοι ελεγκτές για να προστεθούν στο ήδη υπάρχον προσωπικό, ενώ έχουν ζητηθεί ακόμα 166 προσλήψεις!

Τα έσοδα σε λεωφορεία και τρόλεϊ δείχνουν αυξητική τάση (το Μάιο σε εβδομαδιαία βάση κινούνταν στο +8%), λόγω του ολικού κλεισίματος πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό, καθώς πολλοί επιβάτες είναι μετεπιβιβαζόμενοι.

Στη ΣΤΑΣΥ, το μήνα Μάιο παρουσιάστηκε συνεχής βελτίωση των εσόδων και συγκεκριμένα περίπου 15% σε εβδομαδιαία βάση.

loading...

1 thought on “Τέλος εποχής σε λεωφορεία και τρόλεϊ! Είσοδος πλέον μόνο από την μπροστινή πόρτα

  1. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ? ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ? ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ? ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΛΕΩ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΕΛΩΡΙΟΓΙΓΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΕΦΤΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΝΕΦΩΝΗΣΑ ''ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ''….

Comments are closed.