Είμαι ο γιος της κυρά Πόπης και όχι της κυρά Ντόρας

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας, ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης. Στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση, στα Πετράλωνα, παρουσία χιλιάδων ατόμων, αναπτύσσοντας το πρόγραμμά του για την Αθήνα μεταξύ άλλων άφησε και πολλές αιχμές για το Μητσοτακέϊκο και ειδικά για την Ντόρα Μπακογιάννη. «Είμαι ο γιος της κυρά – Πόπης και μεγάλωσα σ’ αυτήν την περιοχή. Δεν είμαι πορφυρογέννητος», είπε ο Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στην σχεδιαζόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη.

Μαθαίνουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ξεκινήσει πόλεμο παραπολιτικής, μέσα από τα μέσα δικής της επιρροής για να πλήξει τον δυναμικό Πατούλη.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τη ΝΔ ο Δήμος της Αθήνας, καθώς όποιος δηλώσει υποψήφιος μετά τον Γιώργο Πατούλη θα θεωρηθεί «δεύτερος» και θα διασπάσει ή θα προσπαθήσει να διασπάσει την γαλάζια παράταξη με αποτέλεσμα η πλατεία Κοτζιά να βρεθεί πάλι στα χέρια Πασόκων ή και Συριζαίων.

Ρηγιλλάκος

loading...

2 thoughts on “Είμαι ο γιος της κυρά Πόπης και όχι της κυρά Ντόρας

  1. Η τοξικότητα του τζακιού Μητσοτάκη καταγράφεται σε ποιοτική δημοσκόπηση που παρήγγειλε το κόμμα της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας.

    Μπακογιάννης .Π:
    (…Η ορθή αντίληψη περί δημοκρατίας υπαγορεύει, όχι μόνο θετικές ενέργειες και πράξεις υπέρ αυτής, αλλά και αποχή από παρεμβάσεις και επεμβάσεις στους θεσμούς της, ακόμα κι όταν αυτός που έχει την αρμοδιότητα ή την ευθύνη βλάπτεται. Αυτό απαιτεί το συμφέρον της δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος…
    Εκείνο που λείπει από τη σημερινή ελληνική ηγεσία είναι ακριβώς, η έλλειψη ορθής αντιλήψεως περί δημοκρατίας, δημοκρατικής συνειδήσεως και δημοκρατικής συμπεριφοράς …
    Χαριστικές πράξεις, προώθηση με κάθε τρόπο “ημετέρων”, αδίστακτες και σαφώς παράνομες επεμβάσεις και παρεμβάσεις στη λειτουργία των θεσμών, καταστρατηγήσεις του Συντάγματος και των νόμων, περιφρόνηση προς αυτό που υποστηρίζουν ότι χτίζουν- τη δημοκρατία …
    … Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία… Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδεολογία. Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί…)

    Ο Κωστάκης Μπακογιάννης μπορεί να είναι «σπέρμα» του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντοράκουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μίεζενς …

    Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μιζοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι δεκαετίες και το Μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο.

    Έλεος πια με την οικογενειοκρατία της Μιζοκρατίας που διέλυσε τη χώρα.

    Η πολιτική δεν έχει πλέον χώρο για επίγονους, άπληστους και αχόρταγους…

    Αφήστε μας βρε αχρείοι μιζαρπάχτρες τουλάχιστον την ελπίδα για κάτι νέο , πιο έντιμο , πιο ηθικό πιο αξιόλογο…

  2. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΡΧΙΔΟ ΡΗΓΗΛΑΚΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΠΑΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ .ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ? ΕΝΑΝΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΙΝΕΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ .ΑΕΙ ΔΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ.

Comments are closed.