Αυτός ο άνθρωπος, αυτός είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?

Αυτός ο άνθρωπος που αποκαλεί φασίστες και ακροδεξιούς τις μανάδες με τα παιδάκια που διαδηλώνουν κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο πρωθυπουργός των Ελλήνων?Αυτός ο άνθρωπος που ομιλεί περί”μακεδονικής ιθαγένειας”έχει πάει σχολείο?
Αυτός ο άνθρωπος που δέχτηκε δίπλα του στις Πρέσπες τον ΖΑΕΦ να λέει “οι Ελληνες και οι Μακεδόνες”είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?
Αυτός ο άνθρωπος που από τότε που υπογράφτηκε αυτό το κατάπτυστο για τον ελληνισμό κείμενο στις Πρέσπες ο ΖΑΕΦ καθημερινά σχεδόν λέει ότι ¨η Ελλάδα μας αναγνώρισε την γλώσσα,την ταυτότητα και την εθνικότητα την μακεδονική”και ότι έχουμε “μακεδονικό στρατό”είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?
Αυτός ο άνθρωπος που χρειάζεται διμοιρίες των ΜΑΤκαι πούλμαν και δεν τολμάει να έρθει μέσα στη Θεσσαλονίκη και στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά και σε άλλη πόλη ελληνική εξαιτίας της προδοσίας των Πρεσπών είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?
Αυτός ο άνθρωπος που είχε το θράσος ή καλύτερα τη θρασυδειλία και την κυνικότητα την ωμή να αποκαλέσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού “ετερόκλητο όχλο”και “ανόητους”ή “φασίστες και ακροδεξιούς”είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?
Αυτός ο άνθρωπος που του άνοιγαν σαμπάνιες και φιέστες με happybirthday και γεύματα στις Πρέσπες όταν οι ΥΠΕΞ υπέγραφαν την κατάπτυστη συμφωνία που προσέβαλε και προσβάλλει όλον τον ελληνισμό και την ίδια στιγμή λίγα χλμ πιο κάτω άνοιγαν τα κεφάλια των πολιτών μας που διαμαρτύρονταν και τους έριχναν δακρυγόνα και οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Αυτός ο άνθρωπος, αυτός είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων?

  1. δεν ειναι ανθρωπος ειναι κομουνιστης…

  2. να ηταν μονον αυτος ο ανθελληνας….καλα θα ηταν

  3. ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑΛΙΝΑΚΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ . ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ . ΠΗΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΣΗΔΕΣ ΕΓΚΛΗ ΜΑΤΙΕΣ

  4. Δυστυχώς είναι … αλλά εκτός από πρωθυπουργός είναι και τσαρλατάνος, αλλά και ο γελωτοποιός των ευρωπαίων!

  5. ΕΝΑ ΟΡΘΙΟ ΒΟΔΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ

  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΗΖΑΝ ΣΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ….. ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ…. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ… ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΓΕΝΙΕΣ… ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ……

Comments are closed.