Φ.Φράγκος: «Δημοψήφισμα τώρα για το Σκοπιανό»

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος «χτυπάει» καμπάνες και καλεί σε επαγρύπνηση τους Ελληνες. Βγαίνει μπροστά και δυναμικά και με δημόσια παρέμβαση, μέσω επιστολής του, κάνει κάλεσμα συλλογής υπογραφής για να τεθεί σε δημοψήφισμα η συμφωνία των
Πρεσπών. Η δημόσια επιστολή θέτει ψηλά και το θέμα της ψήφου των ομογενών.

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή του:

«Η κυβέρνηση παραπέμπει «ad calendas graecas» το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της γης Ελλήνων ομογενών, την στιγμή που ετοιμάζει νέες «ελληνοποιήσεις», αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2.000.

Σας καλώ και σας παρακαλώ να ενώσουμε μαζί την φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το έθνος μας και όχι τα κομματικά «παιχνίδια» των, εκάστοτε, κυβερνώντων.

Πόρτα-πόρτα λοιπόν ας μαζέψουμε υπογραφές, τόσο για την ψήφο στους ομογενείς, όσο και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Καλώ και παρακαλώ:

Όλα τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στην συλλογή των υπογραφών.

Καλώ και παρακαλώ τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και όλες τις ανεξάρτητες, πατριωτικές φωνές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλουν την πρόταση συλλογής υπογραφών, τις οποίες θα αποστείλουμε στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» ξεκινά άμεσα την συλλογή υπογραφών».

Ο στρατηγός-αράχνη, όπως του έμεινε από την επιτυχημένη θητεία του στο Στρατό, που έφτασε μέχρι τα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας, ο Φραγκούλης Φράγκος, έκανε δυναμικό come back με τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά της όποιας αναφοράς του όρου «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων και έδειξε πώς έχει σχέδιο για όλα και το εφαρμόζει.

Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και έκανε πράξη την αντιαρματική τάφρο στον Έβρο.

Ήταν αρχηγός ΓΕΣ μεταξύ Αυγούστου 2009 και Νοεμβρίου 2011 και μετέπειτα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του κ. Π. Πικραμμένου (17 Μαΐου – 21 Ιουνίου 2012). Δημοσιεύματα της εποχής προς το τέλος της στρατιωτικής του καριέρας τον αναφέρουν ως τον εμπνευστή της Τάφρου στον Εβρο, ενώ ο ίδιος φέρεται να έλεγε στις απόρρητες συσκέψεις ότι έχει σχέδιο για όλα.

Αυτό που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ως αρχηγός του ΓΕΣ να είχε εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο για τη σταθεροποίηση της Αθήνας σε διάφορες ακραίες περιπτώσεις. Μάλιστα ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης φέρεται να παρακολουθούσε στενά τις απόψεις αλλά και τις παρασκηνιακές κινήσεις του πανίσχυρου στρατηγού ο οποίος είχε τρομακτική δύναμη στον Στρατό Ξηράς.

Ένα από αυτά τα σχέδια φέρεται πως εκτελέστηκε χωρίς να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία. Το σχέδιο φέρεται να εκτελέστηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 στο Κιλκίς με την ονομασία «Καλλίμαχος», ένα σχέδιο για το οποίο η πολιτική ηγεσία δεν ενημερώθηκε και δημιουργήθηκε «θερμό επεισόδιο» στο γραφείο του τότε υπουργού.

Ήταν η νατοϊκή άσκηση καταστολής πλήθους που έλαβε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου 2011 στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς με την ονομασία «Καλλίμαχος». Όπως έγραφε τότε το Βήμα της Κυριακής ο κ. Μπεγλίτης ομολόγησε στη Βουλή στις 10 Φεβρουαρίου 2011 ότι ο ίδιος και ο κ. Βενιζέλος έμαθαν για την άσκηση από τον «Ριζοσπάστη».

Μετά την άσκηση σημειώθηκε έντονη κόντρα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΣ στο γραφείο του κ. Βενιζέλου στο Πεντάγωνο. Η αιτία ήταν ότι ο κ. Φράγκος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι δεν όφειλε να ενημερώσει. Ο κ. Μπεγλίτης είχε πάντα την εμμονή πώς ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν «χουντικός» και τον κυνηγούσε όπου βρίσκονταν. Τελικός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που πέρασε και δεν ακούμπησε ήταν αυτός που έχασε…

Η ίδια η άσκηση «Καλλίμαχος» είχε στρατιώτες ντυμένους διαδηλωτές που κρατούσαν σημαίες και φώναζαν ρυθμικά «πίσω-πίσω» σε άλλους στρατιώτες που ήταν παραταγμένοι όπως παρατάσσονται τα ΜΑΤ και στο τέλος συγκρούστηκαν όπως συγκρούονται οι διαδηλωτές με τα ΜΑΤ.

Δεν έλειψαν και μερικοί στρατιώτες που συνόδευαν εκπαιδευμένα λυκόσκυλα. Σε άλλο σκέλος της άσκησης ένα φορτωτικό μηχάνημα έτρεχε για να παραμερίσει δύο πυρπολημένα αυτοκίνητα που ήταν τοποθετημένα κάθετα σε έναν δρόμο. Επρόκειτο για εκπαίδευση στρατιωτών σε τακτικές αστυνομικών των ΜΑΤ για να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια πόλη σε κατάσταση χάους.

Η εμπειρία λοιπόν του στρατηγού Φράγκου στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και στις ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι αυτές που φοβίζουν ορισμένους και κοιτούν να τον απαξιώσουν στα μάτια των πολιτών που τον άκουσαν με την βροντερή φωνή να μιλάει στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

loading...

6 thoughts on “Φ.Φράγκος: «Δημοψήφισμα τώρα για το Σκοπιανό»

  1. Οι ομογενείς έχουν πολύ μεγάλη πατριωτική άποψη σε ΄οτι αφορά τα Εθνικά μας θέματα όπως το Ονομα της Μακεδονίας. Σε ότι αφορά όμως τις Εθνικές Εκλογές ΟΧΙ, Οι ομογενείς μας δεν μπορεί να έχουν τη γνώση να αποφασίσουν σωστά για τον ποιόν πρέπει να ψηφίσουν στην Ελλάδα, διότι δεν ζουν εδώ, και έχουν άγνοια της όλης κατάστασης,
    Και ο κύριος Φράγκος, μην γελιόμαστε για ψήφους ψάχνει, θέλω όμως να του πω ότι, από τη στιγμή που θα κομματοποιήσουν την ομογένεια από εκεί θα αρχίσει η αλληλοφαγομάρα μεταξύ τους, για το καλό των κομμάτων και όχι το δικό τους καλό.
    Είμουν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και γνωρίζω πολύ καλά το τι ανακάτεμα θα γίνει , Για το καλό των ΕΛΛΉΝΩΝ να τους αφήσουν μακρυά από τις ψηφοθηρικές προπαγάνδες των ρουφιανοκομάτων,
    Εάν όμως ενδιαφέρονται για την ύπαρξη του Ελληνισμού. ας στείλουν δασκάλους και τα απαραίτητα βιβλία που χρειάζονται να κρατήσουν τα παιδιά μας Έλληνες,
    Η αδιαφορία και τα παχιά λόγια των Ελληνικών Κυβερνήσεων δεν έχουν ΟΡΙΑ…a,,,

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον ''7:47''.- Καί θεωρώ ύποπτη την άποψη του στρατηγού για δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς του εξωτερικού!… Έτσι κι αλλιώς οι εντός Ελλάδος Έλληνες έχουν κατακερματιστεί καί απονευρωθεί!… Ένα βήμα ακόμα έμεινε, να διασπάσουμε με πολιτικές διαμάχες καί τους εκτός Ελλάδος Έλληνες καί να εκλείψει παντελώς κάθε ελπίδα για τον Ελληνισμό!!!….Εγώ είμαι της άποψης, οι Έλληνες του Εξωτερικού να ρίχνουν στην κάλπη όχι ένα, αλλά τρία ψηφοδέλτια…, αφού όμως προηγουμένως φέρουν τα λεφτά καί τις οικογένειές τους στην Ελλάδα!……- Στρατηγάκο μου αν είσαι ''Αράχνη'' όπως σε λένε, βρές τρόπο να σταματήσουν οι επιβήτορές μας τις Ελληνοποιήσεις καί να μην επιτραπεί η ψήφος στους ελληνοποιημένους Αφροασιάτες καί Αλβανούς ισλαμιστές!….. Με αυτά που γράφεις μάλλον παίζεις το παιχνίδι των πολιτικάντηδων!……. Πολύ θα ήθελα να ξέρω την άποψή σου για τα παρακάτω 2 videos : https://www.youtube.com/watch?v=9HeCfE-cqNU καί https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0 ……… …Λ.

  3. το δημοψηφησμα θα το βαλουμε στον κωλο μας οπως και προηγουμενο εκτος οτι αυτα τα θεματα που απτονται εθνικης κυριαρχιας ειναι αδιπραγματευτα

  4. ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΚΟ, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

  5. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ;;;

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΦΟΔΡΑ…

  6. Αυτοί που τα διοργανώνουν πρώτοι έχουν παραδώσει τη χώρα ολόκληρη και όχι μόνο τη Μακεδονία σε ξένα συμφέροντα με τα μνημόνια κατοχής……μια ελεύθερη Μακεδονία προυποθέτει ελεύθερη Ελλάδα…εγώ σε κανένα συλλαλητηριο δεν τους άκουσα να μιλάνε για τα μνημόνια και να θέτουν θέμα κατοχικού καθεστώτος από τους δανειστές….

Comments are closed.