ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;;

Βουλευτές,

Το 2010, δεν ξέρω πόσοι από σας ήσαν τότε Βουλευτές, είχε έρθει ο Ντομινίκ Στρος Καν και σας μίλησε στην μικρή Βουλή, κακή ώρα ως σας μίλησε εκεί σήμερα ο θρασύτατος γάλλοεβραίος Μοσχοβισύ.
Προσωπικά αισθάνθηκα τότε μεγάλη ντροπή να ακούω τον Στρος Καν να σας λέει ότι ήταν ο γιατρός σας, και κανείς από σας να μην αντιδρά τότε. Πλην του Ανδρουλάκη που κάτι ψέλλισε τότε ντροπαλά.

Μεγαλύτερη ντροπή αισθάνθηκα σήμερα ακούγοντας αυτόν τον μειωμένης αντίληψης Μοσχοβισύ τον και άσχετο και ούτε κάτοχο πανεπιστημιακής μόρφωσης, να μιμείται αν και Εβραίος, τον ΝΑΖΙ Γκαίμπελς. Και να λέει αισχρά ψεύδη..

Όπως ότι δεν υπάρχει το συνημμένο μνημόνιο που υποδούλωσε αενάως την Ελλάδα. Και ότι όλα καλά γίναμε μία κανονική χώρα της ευρωζώνης, χωρίς τρόικες κτλ.

Ενώ γνωρίζει ότι με την συνενοχή σας, υποδουλώσανε την Ελλάδα στην κατοχική αρχή Αρχή Δημοσίων Εσόδων που ελέγχει όλα τα έσοδα και έξοδα τού κράτους, ότι της μεταβιβάσατε όλον τον Εθνικό πλούτο για να τον δημεύει όπως θέλει, ακόμα και όσα στο κτηματολόγιο δεν έχουν σαφή ιδιοκτήτη κτλ.

Θρασύτατα επίσης ξέχασε δήθεν ο εν λόγω Μοσχοβισύ ο υπηρέτης των «δημοκρατών» γερμανών του IV Ράιχ του Σόιμπλε και του Kallergi, ότι σύμφωνα με το συνημμένο τερατώδες μνημόνιο σας, η εκάστοτε κατοχική κυβέρνηση, θα υπάρχει κυρίως για να ψηφίζει ότι την διατάζουν, ότι κάθε τρεις μήνες θα υπάρχει εποπτεία αν είστε καλά παιδιά κτλ.

Και όπως κυρίως ξέχασε ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ, ότι η οικονομία της Ελλάδας το 2009 ήταν όπως των περισσότερων χωρών της ευρωζώνης, καλύτερη από πολλές από αυτές.

………..

Και ότι με ψευδή στοιχεία υποδουλώθηκε η χώρα και ότι εσκεμμένα χρεοκόπησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες για δημεύσουν τον πλούτο της Ελλάδας, τα σπίτια των Ελλήνων κτλ .

Από τον ΓΑΠ, τον Γεωργίου του ΔΝΤ, τον Γερμανό Καθηγητή γενικό διευθυντή της γιουροστάτ και της Μέρκελ του. Όπως τους απεκάλυψε η εξαίρετη Ελληνίδα Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά.

Που την πρόδωσε και αυτήν άθλια ο Καμμένος.

  

Και κατέστρεψαν την Ελλάδα, όσον καμία άλλη χώρα δεν καταστράφηκε ποτέ εν καιρώ ειρήνης.

Δήθεν για την σώσουν, ουσιαστικά για να δημευθεί

Με επίσης τον αφέντη μας Τσίπρα που έχει υπερβεί κάθε όριο Γκεμπελικής θρασύτητας και ναρκισσισμού, να κελαηδά συνέχεια, πέραν όσων λέει για «καθαρή» έξοδο κτλ, ότι για όλα ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΌ.

Και αυτήν τη φορά δεν μίλησε κανείς σας να κόλλησει στον τοίχο τον θρασύτατο και αντίληψης συμβαδίζουσας με την φάτσα του Γαλλοεβραίο Μοσχοβισύ σας..


Μόνο ο Κωστής του ψέλλισε κάτι, όπως πάντα, μικροκομματικό κατοχικό. Για να πει τότε ο Μοσχοβισύ τη μοναδική αλήθεια ΤΟΥ. Ότι η «επιτυχία» είναι όλων σας και ότι πρέπει να είσαστε περήφανοι για τη δολοφονία του Ελληνισμού.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον πρόεδρο του σκληρού πυρήνα κτλ, που ψέλλισε κάτι περισσότερο από τον Κωστή τους.

Αυτή η αισχύνη δεν ξεπλένεται με τίποτε κύριοι. Σίγουρα η κατοχική Ελληνική κυβέρνηση την εποχή της Χιτλερικής Γερμανίας ήταν, σε πολλές περιπτώσεις, πολύ πλησιέστερα στον Ελληνισμό, από ότι εσείς οι νυν κατοχικοί.

Με λύπη μου παρατηρώ ότι η λέξη ντροπή σας είναι πολύ λίγη.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...