Κανένας Συριζαίος άνεργος: Η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ... θα παίρνει έτσι το επίδομα ενοικίου που ήθελε


Εγκρίθηκαν ήδη τα πρώτα έξοδα μετεγκατάστασής της με το ποσό των 13.221 ευρώ-Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας που παραιτήθηκε επειδή έπαιρνε επίδομα ενοικίου διορίστηκε μόνιμη αντιπρόσωπος ΟΟΣΑ στο Παρίσι


Για λίγο καιρό, έμεινε άνεργη, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Ουρανία Αντωνοπούλου. Η κυβέρνηση φρόντισε να αποκατασταθεί η κ. Ράνια Αντωνοπούλου που θυμίζουμε ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου! Στην αριστερή κυβέρνηση όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κανείς… σύντροφος δεν χάνεται.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κ. Αντωνοπούλου, για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας, και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ.

Θυμίζουμε, πως η κ. Αντωνοπούλου πριν 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της Υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1000€/μήνα για το διαμέρισμα που έμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός κ. Παπαδημητριου.

Η κ.Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος Μόνιμο Αντιπρόσωπο στον Ο.Α.Σ.Α, κ. Γεώργιο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει και αυτός σύμφωνα με αντίστοιχη απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, το ποσό των 4,740€ για την μετεγκατάστασή του από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Ο.Α.Σ.Α στο Παρίσι.


Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/kanenas-sirizeos-anergos-rania-antonopoulou-apo-to-ip-ergasias-dioristike-monimi-ston-oosa
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :