Μίσος απο Αλβανία για Ελλάδα: Μαζικές ύβρεις κατά πρώην «Μις Αλβανία» γιατι έγραψε «Προσεύχομαι για την Ελλάδα»

«Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να συγκλονίζεται από την τραγωδία της πυρκαγιάς που προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες πολλά δημόσια πρόσωπα έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για τα θύματα και έχουν επηρεασθεί και προσεύχονται για αυτά και
η Βαλμπόνα Σελιμλάρι (Valbona Selimllari) έχει δημοσιεύσει ένα μήνυμα όσον αφορά αυτή την τραγωδία» όπως αναφέρει το αλβανικό balcan web

Πολύ μεγάλο μίσος για την Ελλάδα επέδειξαν πολλοί εκ των θαυμαστών της Βαλμπόνα η οποία δεν «ξέφυγε» και αυτή από το «στόλισμα»

Η ανάρτησή της 45χρονης – πρώην Μις Αλβανία 1991-  και νυν τηλεοπτικού συγγραφέως και διευθύντριας μάρκετινγκ, σημειώνει στην αγγλική «Προσεύχομαι για την Ελλάδα» [Pray for Greece].

Αυτή πυροδότησε πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους ‘ακολούθους της’ στο twitter oι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά.

Η Βαλμπόνα Σελιμλλάρι υπεραμύνθηκε τη στάση της στις επικρίσεις  των ακολούθων της σημειώνοντας ότι «τον θάνατο κανείς δεν τον θέλει.

Εκεί υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατέρες, αδελφές και αδέλφια, έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή  δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά», έγραψε η Βαλμπόνα στο σχόλιό της.

Φαίνεται όμως πως πολλοί συμπατριώτες της δεν συμφωνούν μαζί της και αδιαφορούν για τον θάνατο ακόμα και μικρών παιδιών.
Να μην εξετάσουμε και το ιστορικό ζήτημα, ποιος έχει κάνει κακό σε ποιον, ας μείνουμε στα απλά, στο θάνατο απλών ανθρώπων και αθώων παιδιών.

loading...

1 thought on “Μίσος απο Αλβανία για Ελλάδα: Μαζικές ύβρεις κατά πρώην «Μις Αλβανία» γιατι έγραψε «Προσεύχομαι για την Ελλάδα»

  1. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΓΝΩΜΟΝΑ ,ΑΡΠΑΓΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ.ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.

Comments are closed.