Ανώτερη επιστήμη και τεχνολογία από την αρχαιότητα – Το πιο αποκαλυπτικό βίντεο για την αρχαία τεχνολογία!!

Το υλικό στο βίντεο, περιέχει αυθεντικές φωτογραφίες αρχαίων αναπαραστάσεων, αντίγραφα σχεδίων και πρωτότυπα αρχαίων εγγράφων που εσωκλείουν αναφορές σε ανώτερη επιστήμη και τεχνολογία από την αρχαιότητα.

Το υλικό της αφήγησης είναι 100% αληθινό όσο απίστευτο και αν ακούγεται, περιέχει μόνο επιβεβαιωμένες ιστορικά αναφορές και παραπέμπει τον ακροατή στα εν λόγω αρχαία διασωθέντα κείμενα…
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

loading...

2 thoughts on “Ανώτερη επιστήμη και τεχνολογία από την αρχαιότητα – Το πιο αποκαλυπτικό βίντεο για την αρχαία τεχνολογία!!

  1. Τίποτε άλλο από πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ο στόχος τους είναι ο εμφύλιος σπαραγμός και η καταστροφή της ΕλληνΟρθοδοξίας, ώστε η παγκοσμιοποίηση να βρει πρόσφορο έδαφος…

    Όσοι Έλληνες πιστεύουν σε καταστροφές βιβλιοθηκών , ναών και μνημείων και σφαγές από τους Χριστιανούς έχουν πέσει θύματα παραπλάνησης από τους μασόνους πρακτορίσκους.
    Εμείς δεν τα βάζουμε με τους πεπλανημένους Έλληνες αλλά με τα καθίκια που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια μέσω περιοδικών (όπως το Ιχώρ , Δαυλός κτλ) και ιστοσελίδες (όπως το Απολλώνιο Φως ).
    Στους πεπλανημένους δείχνουμε την αλήθεια , δεν διχάζουμε. Οι πρακτορίσκοι που σιτίζονται από αυτές τις δράσεις διχάζουν και έχουν έννομο συμφέρον να το πράξουν. Βασισμένοι στην ημιμάθεια τους και στην ανάγκη επιβίωσης κάνουν όλες αυτές τις δράσεις και νομίζουν ότι τελούν και πατριωτικό χρέος.
    Στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χορηγών τους, της γνωστής «περιούσιας φάρας»..
    Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω μέσων εξαπάτησης και προπαγάνδας είναι Ελευθεροτέκτονες μηδενός εξαιρουμένου.
    Αυτοί διχάζουν το λαό και επενδύουν στο γνωστό «Διάιρει και βασίλευε».
    Είναι πάγια στρατηγική των Εβραίων για να διαλύσουν έναν λαό εκ των έσω στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου .Σε εμάς στρέφουν τους Νεοπαγανιστές εναντίον των Ορθοδόξων Χριστιανών.
    Με πρόσχημα την αγάπη του κόσμου για την αρχαία Ελλάδα βάλλουν κατά της Ελληνορθοδοξίας και αυτός ήταν ο σκοπός τους εξαρχής.
    Ποτέ δεν χτυπάς κάτι απευθείας αλλά πας πάντα δια της πλαγίας οδού, με πολυετή προπαγάνδα , υπονόμευση και προσηλυτισμό.
    Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τον Τσαγκρινό, την Μαρία Τζάνη, τον Αναστασάκη, τον Φουράκη ,τον Καλογερόπουλο , τον Καλόπουλο και άλλους γνωστούς Ελευθεροτέκτονες.
    Για να υπονομεύσεις έναν λαό και να τον εκφυλίσεις αρκεί να χτυπήσεις τη θρησκεία του .Αυτοί είναι οι ύποπτοι και όχι εμείς.
    Η προπαγάνδα των Ελευθεροτεκτόνων Νεοπαγανιστών της δεκαετίας του 90 επέφερε καρπούς τη δεκαετία του 2000. Πλέον σιγά σιγά ξεφτίζει και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αλήθεια .

    Δείτε εδώ ξεβράκωμα …. https://www.youtube.com/watch?v=uaX74b73Wwc

  2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ …ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ "ΡΑΒΙΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ" 2.54μ.μ.,

    ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ, ΟΛΑ ΤΑ "ΑΧΑΙΑ" ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΝΑΟΙ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ…"ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ" ΑΠΟ…ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ…ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ… "ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΟΙ…"ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ" ΚΙ' ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

    ΚΙ' ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ…"ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ…ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ…"ΒΡΙΖΟΥΜΕ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.