Με εντολή Μέρκελ – Ε.Ε.: Και άλλοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

-Συμφωνία του αριστερού Τσίπρα και του σοσιαλιστή Σάντσεθ από την Ισπανία για “επαναπατρισμό” λαθρομεταναστών. Σύμφωνη και η Ν.Δ.

-Βέτο από την Ιταλία που αντιστέκεται στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης να καταστρέψει τα εθνικά κράτη.

-Στο πλευρό της Ιταλίας Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, αλλά και η Βουλγαρία. Ακόμη και η Αλβανία δεν θέλει “Hot Spot” στο έδαφός της!

Ο πρωθυπουργός της αριστεράς Αλέξης Τσίπρας, που αντιπροσωπεύει πλέον μία κυβέρνηση μειοψηφίας στο λαό, προχώρησε στη πρόσφατη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. σε μία συμφωνία με την Γερμανία, αποδεικνύοντας ότι λειτουργεί απόλυτα σαν υποτακτικός της Μέρκελ. Η Γερμανία απαίτησε την επιστροφή σε Ελλάδα και Ισπανία όλων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα εντοπίζονται από τούδε και στο εξής στο έδαφός της και οι οποίοι θα έχουν εισέλθει στην Ευρώπη από Ελλάδα και Ισπανία!

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για την Πατρίδα μας, που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το ζήτημα αυτό, προβλήματα τα οποία θα γίνουν ακόμη περισσότερο έντονα στο μέλλον. Η όλο και μεγαλύτερη παρουσία αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα, μαζί με την πρόθεση της κυβερνήσεως να τους “ελληνοποιήσει” και με δεδομένη την μεγάλη δημογραφική κρίση του Έθνους μας, θα οδηγήσει τους Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στις επόμενες δεκαετίες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Σε αντάλλαγμα ο Τσίπρας πήρε αναστολή της αυξήσεως του ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για λίγους μήνες μέχρι της 31 Δεκεμβρίου του 2018! Για το θέμα αυτό εξέδωσε ανακοίνωση και η Ν.Δ. στην οποία τονίζει ότι: “όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. μπορούν να προκύψουν θετικά αποτελέσματα για την χώρα”! Θετικό αποτέλεσμα για την χώρα θεωρεί η Ν.Δ. την επιστροφή λαθρομεταναστών έναντι του ΦΠΑ!

Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΚΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Στα γερμανικά σχέδια αντέδρασε έντονα ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, ο οποίος είπε ένα ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στην Σύνοδο κορυφής. Απαίτησε δε την κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου, με την οποία επιστρέφουν στην πρώτη χώρα εισόδου της Ευρώπης οι λαθρομετανάστες, μια συμφωνία ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος, που έπρεπε πρώτα η Πατρίδα μας να απαιτήσει την κατάργησή της, αλλά δυστυχώς ευθυγραμμίστηκε με το Βερολίνο. Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συζητήσεις για θέματα εμπορίου και άμυνας αν δεν συμφωνηθεί πρώτα το προσφυγικό.

Στο πλευρό της Ιταλίας που αντιστέκεται στην καταστροφή της εθνικής ταυτότητας των κρατών της Ευρώπης στάθηκε η Αυστρία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, αλλά και η Βουλγαρία! Η Βουλγαρία που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας και αρνείται την πολιτική των ανοικτών συνόρων που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου, αλλά και παλαιότερα οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και η Αλβανία με δήλωση του πρωθυπουργού της Έντι Ράμα αρνήθηκε την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο έδαφός της ακόμη και εάν αυτό έχει σαν αντάλλαγμα την είσοδό της στην Ε.Ε.!

Ένα Κίνημα γεννιέται στην Ευρώπη, Κίνημα που συνεχώς γιγαντώνεται και αντί η κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου (με σύμφωνη και την Ν.Δ.!) να είναι πρωτοπόρος και σημαιοφόρος στο Κίνημα αυτό γιατί η Ελλάδα πλήττεται από το πρόβλημα των λαθρομεταναστών περισσότερο από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης, αντ’ αυτού υποτάσσεται πλήρως στις εντολές της Γερμανίας, της παγκοσμιοποίησης και του Τζωρτζ Σόρος και θέλει να κάνει την Ελλάδα μια χώρα χωρίς ταυτότητα, θέλει να καταστρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων.

Ξεκάθαρη η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Καταγγέλλει την αντεθνική στάση του πολιτικού κατεστημένου και απαιτεί να κλείσουν τα σύνορα, οι λαθρομετανάστες να γυρίσουν στις χώρες τους και η Ελλάδα να ξαναγίνει Ελληνική χωρίς “Hot Spot”, χωρίς ΜΚΟ, με τις οποίες θησαυρίζουν οι “ημέτεροι” και οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...