Σκουρλέτης: Ελπίζω ότι ο Καμμένος δεν θα πλήξει την κυβέρνηση στην τελευταία της χρονιά

«Ο σχεδιασμός είναι να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία», τόνισε o υπουργός Εσωτερικών

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο υπουργός επέμεινε στην εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση. «Ο σχεδιασμός είναι να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία», τόνισε.
«Γιατί να κάνεις εκλογές τον Μάιο όταν πιστεύεις, ότι η περίοδος του 2018 θα είναι μια περίοδος γόνιμη και αποδοτική», διερωτήθηκε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για την κυβερνητική συνοχή, με ενδεχόμενη αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός ανέφερε: «Ελπίζω σε αυτή την τελευταία χρονιά της κυβέρνηση, να μην επιφέρει ένα τέτοιο πλήγμα».

Για τη συμφωνία των Πρεσπών όταν εκείνη έρθει στην Βουλή, εκτίμησε ότι θα υπάρξει πλειοψηφία.

Σε ερώτηση, αν πιστεύει ότι σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου, από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρει αλλού κυβερνητικό σύμμαχο, απάντησε ότι μια τέτοια προσέγγιση είναι παρακινδυνευμένη.

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων, ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει ευθέως, αν θα υπάρξει αλλαγή και θα αποφευχθούν οι μειώσεις, λέγοντας, «έχοντας ως όπλο την κατάσταση της οικονομίας, έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε με άλλο τρόπο αυτό το θέμα».

«Όλα συνδέονται με την βελτίωση των μακροοικονομικών. Το να λέμε ότι πιάσαμε τους στόχους, δεν έχει νόημα, το θέμα είναι αν μπορούν να μεταφραστούν σε βελτιώσεις για τον κόσμο», τόνισε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην μετά τα μνημόνια εποχή, σχολίασε, «το γεγονός ότι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, δεν σημαίνει ότι πολλά από τα μέτρα της προηγούμενης τετραετίας δεν θα τα αισθανόμαστε τα επόμενα χρόνια».

«Έχουμε καταθέσει ένα πρόγραμμα και θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο υλοποίησης αυτών τον δεσμεύσεών που έχουμε», ανέφερε.

«Με το τέλος του μνημονίου μιλάμε για το τέλος της ψήφισης νέων μέτρων και για την μορφή επιτήρησης της οικονομίας», ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στο εκλογικό σύστημα στις αυτοδιοικητικές και αφού απέρριψε τα σενάρια για τριπλές εκλογές τον Μάιο, τόνισε την ανάγκη να περάσουμε στο σύστημα της απλής αναλογικής και της τετραετίας.

loading...

2 thoughts on “Σκουρλέτης: Ελπίζω ότι ο Καμμένος δεν θα πλήξει την κυβέρνηση στην τελευταία της χρονιά

  1. Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ,ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ .ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΨΑΛΙΔΟΚΩΛΙΕΣ .ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑΧΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΖΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Comments are closed.